måndag 1 februari 2021

SvD bekräftar i ett svar att klimatkrisen är "fake news!"

En känd person med god kännedom om klimatkrisen skickade in en artikel till SvD i december - ”Klimatkrisen är inget faktum – grips inte av panik.”

Svaret från SvD var lovande i början och de ville få några korrigeringar innan artikel publicerades. Liten tid senare kom ett besked att den inte kommer att publiceras!

För artikelförfattaren var det inte direkt någon överraskning, eftersom PK-media aldrig tar in någon artikel som inte följer den utstakade vägen – klimatkrisen är här.

Det märkliga i sammanhanget var att SvD gav en förklaring till varför de tackade nej och här är förklaringen mer än mycket intressant!
SvD:
Frågan, givet den mission du är ute i, att bättre förstå och att mana till överlagda, genomtänkta politiska beslut (idel hedervärda ansatser), är hur du kan göra det svårt för beslutsfattare som redan har tecknat aktier i krisbeskrivningen? Vi är ju inte på ruta noll, utan på ruta 34, och då blir frågan inte en tvist om vad som hände på ruta 1 och 2, utan på vad vi bäst gör på ruta 35.”

SvD gav ett svar som var förvånansvärt ärligt, otroligt och skrämmande. Det visar också att man redan förstått att det går inte vända skutan, innan det uppstår en kris som konsekvens av klimatpolitiken. Svaret är också svart på vitt att PK-media tänker köra ända in i kaklet trots att man uppenbarligen vet om, att det man publicerar är inget annat än ”fake news.”
Foliehatten anser att det är mycket uppseendeväckande att SvD bekräftar att det inte finns någon klimatkris, utan det är ett påhittat klimathot av politikerna.

Politiken, globalisterna och marknaden har bestämt färdriktningen och tror sig kunna surfa på vågen om den antropogena CO2 kraftens inverkan på den globala uppvärmningen. Politikerna och PK-media vill inte tappa masken och PK-media som skall granska makten sitter i knät på makthavarna. Helt otroligt.

PK-media hävdar alltid att de är garanterna för det öppna samtalet och i sin förlängning – demokratins grundvalar, om man har de rätta värderingarna!

Covid-19 pandemin har visat, att man kan dra ner på allt och samtidigt har det gett oss en fingervisning om det samhälle som miljöfanatikerna förespråkar.
Samhället blir onaturligt och i flera länder har det demonstrerats mot look down. Demonstranterna protesteras mot att friheten begränsas och det visar att ett sådant samhälle kommer inte att accepteras i en demokrati.

För er som vill läsa artikeln och alla kommentarer blir det en högtidsstund!


5 kommentarer:

 1. Det var ju Elsa Widding som hade skickat in detta. Varför skriver du inte det?

  SvaraRadera
 2. När det gäller klimatet så har jag noterat att du snor mycket från Klimatsans och Klimatupplysningen. Det vore ju hedervärt om du uppgav källan till dina texter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det häpnadsväckande är väl SVDs svar om klimatkrisen.....till Elsa Widding...
   inte var Marcus hittar sina uppslag!!

   Radera
 3. Tack, Marcus för att du framhäver detta - själv skrev jag till SvD för flera år sedan om deras snedvridna klimatrapportering, och då jag inte fick något gehör (och inga motargument) valde jag att säga upp min prenumeration. Varje gång jag hör våra rikspolitiker uttala att klimatkrisen är vår viktigaste fråga (nu senast i intervjun med Mp:s nya kvinnliga språkrör) blir jag skrämd över hur en sådan felaktig uppfattning (dvs att människans CO2-utsläpp skulle vara den dominerande faktorn för påverkan av klimatet) kan styra politiken. Skrämmande även hur näringslivet allt mer ylar med vargarna fastän de borde veta bättre - priset för dålig press från pk-media har tydligen blivit så högt att det känns bättre att svälja lögnen och rätta in sig i ledet.

  SvaraRadera