söndag 28 februari 2021

Är moderaterna ett vindflöjelpari i sin syn på kvotflyktingar!

TT: ”Moderaterna vill backa från migrationsöverenskommelsen 2015 mellan regeringen och de borgerliga partierna. Antalet kvotflyktingar måste ner kraftigt, anser M.”

Detta kommer bara en vecka sedan Ms ”nödiga” Maria Malmer Stenergard gick till motattack mot Åkesson i SVT-Nyheter. Det var ordet kulturell som var problemet!
Maria: ”Migrationspolitiken Jimmie Åkesson ger uttryck för i den omtalade tweeten går stick i stäv med den politik partiet drev i migrationskommittén. Jimmie Åkesson säger att han i praktiken vill stoppa invandringen och jag uppfattar att det är någonting som inte är möjligt att genomföra, som regelverken ser ut i dag, Det hade varit välkommet om Sverigedemokraterna förklarade vilken invandringspolitik de faktiskt vill driva.”
Maria orerar om "internationella konventioner" som flera länder inte bryr sig om. Sverige kan visst stoppa all asylinvandring om bara viljan finns och allt annat är ren jävla lögn.


Hux flux vill nu M en vecka senare sänka nivån från nuvarande 5 000 per år till den tidigare nivån på 1 900 per år. Det ska gälla till att det, bland annat, har satts ett volymmål för flyktingmottagandet i Sverige. 

Sverige har inte några krav till FN-organet UNHCR i vilket underlag kvotflyktingarna ska väljas från. De flesta andra länder ställer krav på integrationsförmåga, viss utbildningsbakgrund eller kunskaper i engelska.
M vill nu att Sverige precis som merparten av andra länder, ställa krav till FN-organet UNHCR i vilket underlag kvotflyktingarna ska väljas från.

Nu kämpar M och SD om vem som ska vara herre på täppan på högersidan. M vill uppenbart nafsa på SD väljarna som vandrat dit från andra partier framförallt de som brukade rösta på M. De har insett att det är helt orimligt att Sverige ska vara det land som tar emot flest kvotflyktingar, jämte USA. Förutom en stor migration, efterverkningarna av katastrofen 2015 ska ytterligare tusentals få fribiljett. Det håller inte någonstans och polletten har trillat ner hos M.

Varför anser M att Sverige ska ta emot kvotflyktingar ö.h. när SD vill se ett mottagande på exakt noll? Har inte M uppfattat att SD aldrig släpper igenom en M-budget utan att man är överens om hela innehållet?

Det finns flera länder i Europa, ja, till och med Västeuropa som tar emot 0 kvot"flyktingar" årligen. Det finns ingen anledning att ta emot dessa. Det är ett absurt system egentligen. Ett gäng utvalda människor från diverse u-länder tilldelas varsin  "guldbiljett" och får åka till ett i-land där de får permanent uppehållstillstånd och ett betalt liv utan några krav resten av sina dagar. Dessutom har det visat sig att många har ”mutat” sig in i systemet. En ofantlig förlustaffär för alla inblandade förutom kvot"flyktingarna".

Vi ska inte glömma bort att samma moderata personer som nu sitter i ledningen, jublade och dansade på Reinfeldts partistämmor för bara några år sedan. Frågan är om Kristersson fortfarande lever vidare med Reinfeldts andan. Bara för några år sen snackade M och Alliansen om fri invandring, öppna gränser och ökat asylmottagande. Nästan alla dom politikerna är kvar i ledningen än.

För Ms partimedlemmarna ute i småkommunerna är det säkert en upplevd skillnad mellan Allianspartierna, men på central nivå var Alliansen något annat. Ett fyrhövdat parti.
Bo Lundgren har berättat detta ordagrant: ”det outtalade mottot var att nedmontera välfärdssamhället med massinvandringen som vapen.”
Om Alliansen bildat regering 2018 med stöd av SD så hade SD aldrig gått med något som kunde öka invandringen.

Ändå är detta besked ett fall framåt i rätt riktning. 

Det går inte att komma ifrån att M är ett mycket splittrat parti där olika personer stretar i olika riktningar. Problemet är den luriga Stockholmsfalangen som styr vilket gör att falskheten styr.
Men det finns goda krafter. Tänk bara på Sonesson i Skåne. En sådan person lyssnar på folk och har inga svårigheter med att komma överens med SD.
Inte nog med det. Det här förslaget är lite pinsamt. De borde istället ta tag i det stora problemet: Anhöriginvandringen och alla afghaner som ska skeppas hem.

 

1 kommentar:

  1. De går alla i Soros ledband. Vad nu den gynnaren är ute efter. Han kanske vill se världen brinna innan han dör...

    SvaraRadera