onsdag 24 februari 2021

Personkult i Centern a la Nordkorea!

Personkulten runt Annie Lööf är obarmhärtig och den som inte följer vad hon tycker fotas ut med ”högerskon!” Klimatet i Centern påminner inte så lite om de tidigare kommunistpartierna i Östeuropa och Nordkorea.

2019 höll Centerpartiet en stämma i september och där togs ett beslut om förbud mot rätten att könsstympa unga pojkar. Partistyrelsen var emot förslaget som enligt partiets vice ordförande Anders W Jonsson riskerade att tolkas som ett motstånd mot Judendom och Islam. Hur kan han som är barnläkare tycka att det är OK med omskärelse? Fundera på varför Anders Jonsson avgick så hastigt för en tid sedan?

Omskärelse är en fråga som har stor betydelse för mångkulturen i Sverige, rätten att könsstympa unga pojkar och det var tvärt emot vad Annie Lööf tyckte. Hon såg också till att rensa ut, en av dem som genomdrev beslutet. Kanske var det någon handläggare på ”Open Society” eller liknande organisation som tog tag i frågan och ringde Annie på hennes privatnummer. Vem vet?

En av de drivande krafterna bakom Centerpartiets beslut att verka för ett förbud mot omskärelse utan medicinska skäl, Dana Pourkomeylian, lämnade partiets ungdomsförbund, CUF. Dana Pourkomeylian satt i CUF:s förbundsstyrelse och var förutom utrikespolitisk talesperson även distriktsordförande i Västra Götaland.

Pourkomeylian skriver på Twitter: ”Efter en tids interna meningsskiljaktigheter väljer jag att lämna CUF. Jag har alltid agerat med förbundets bästa för ögonen, vilket också är grunden för beslutet. Älskade medlemmar som backat mig: fortsätt vara modiga och fulla av integritet. Jag kommer alltid finnas här för er.”

Dana visade stor integritet och hon gick inte ut med hela sanningen. Att stå upp för individens/mänskliga rättigheter var inte populärt hos partiledningen och framför allt inte hos Annie Lööf. Det visar också, med vilken järnhand Annie styr partiet.  Annie är en kallhamrad person som inte tolererar minsta opposition i partiet.

Drygt 1,5 månader senare avslöjas nu hela historien om  Dana Pourkomeylian. På stämman utsattes hon för utfrysning av partiledningen och kallades ”fitta, slödder och iraniejävel!”

Dana kallades upp till partistyrelsen direkt efter att motionen mot omskärelsen av pojkar gick igenom.
Dana: ”Applåderna hade inte ens tystnat innan en av partiets pressekreterare knackar mig på axeln och säger att jag ska ”följa med upp! Upp” till partistyrelsen. ”Varför? Jag har inte gjort något fel!”

 
Dana beskriver att det var ett ”fullständigt kaos” i rummet med partistyrelsen, en av pressekreterarna gråter, medan partiets viceordförande Anders W Jonsson rusar förbi henne med svordomar.
Kort därefter får Dana ett mejl där hon informerades om sin uteslutning från Centerns ungdomsförbund. Den formella anledningen var en påstådd konflikt med två personer som Dana menar var gravt överdriven av förbundets ledning.


Hon föreslår att hon lämnar sitt uppdrag självmant om förbundet  håller tyst om hela historien som hon får löfte om. Ungdomsförbundets ledning höll inte sitt löfte, utan de läckte information om hennes uteslutning.  Dana låste sitt twitterkonto för hon ville inte att journalister eller personer som vill använda historien för annat syfte.

Foliehatten ger Dana Pourkomeylian en stor eloge för att hon ville skydda Centern, men samtidigt är han lite förundrad över, att hon gör det. Vad är det Dana vill skydda? Partikulturen i C?

Hur man än vrider på denna historia ser vi att Annie Lööf och övriga i styrelsen ”kör” över Dana och alla som inte är ”nickedockor” till partiledningen. 


Det råder en enorm ”Annie-kult” och partiet är helt ”centrerat” till till sin ledare. Foliehatten känner vibbar från 30-talet! Den som har annan åsikt, fotas direkt med ”högerskon” som hon skulle äta upp om hon gick i säng med sossarna.
Man kan lätt konstatera att de är inte vad Sverige behöver – Annie Lööf och Centern. De blåste sina väljare och Alliansen och satte demokratin ur spel med sitt falska agerande. Den mindre begåvade Löfven såg sin chans att sitta kvar. Vilket blev katastrof för alla. Nu sitter vi i skiten och det går allt snabbare utför.

Annie Lööf den desperata linslusen med egen YouTube kanal
där hon visar upp sin garderob och äter semlor.
För att bli populär och locka till sig fler av yngre väljare till CP tror hon.

Ikväll skall TV4 idolisera Annie Lööf i Renees Brygga. Inbjuden till mysstund och till att öppna hjärtat utan att bli motsagd.
Detta kontroversiella parti, tillsammans med partiledning, har mycket på sitt samvete.
Foliehatten kan rekommendera alla att se Atlantic Crossing på SVT, ja faktiskt, inte ofta men denna serie är värd att se.
V Gustav,
sossarna och bondepartiet=C , man får se deras Nazistiska rötter hur dom kröp för nazisterna och spottade på Norge.
Dessa
centerpolitiker är totalt utan empati, helt själlösa, sparkar ut en medlem som är emot omskärelse av små pojkar medan man skyddar Fredrik Federley.

Tänk att C är sådana rasister, som de anklagar vissa andra partier för att vara.

3 kommentarer:

 1. Det är precis likadant med de flesta av övriga partier. Partipiskan viner hårt, inte bara i Riksdagen utan också internt i partiet.Det är allra högst upp man bestämmer vilka folket skall välja till Riksdag, Regioner/Landsting och Kommuner.

  Detta är sedan många år ett mycket synligt faktum för alla som varit politiskt aktiva. Dock tiger de flesta om det eftersom de aktar på sin egen karriär.

  SvaraRadera
 2. @Marcus, här du inte fel? "Fundera på varför Anders Jonsson avgick så hastigt för en tid sedan?" AJ är fortfarande 1e vice ordf., medlem i VU. Allt enligt Centerns hemsida.

  Såg del av Reenes Brygga. Det var flådigt och att detta går hem hos Svennsons vittnar på att svenssönerna är dumma eller så är partiet.Törs inte skriva sanningen om ledaren då det skulle kunna uppfattas som kränkande om henne.

  SvaraRadera
 3. Messkalle!
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/anders-w-jonsson-c-lamnar-partiledningen

  SvaraRadera