torsdag 18 februari 2021

The Blob styr igen i Washington!

 Att det finns en hel del krafter som vill styra världen och rätta/stäva till folkliga reaktioner som uppstår, har vi sett mer än en gång. Den arabiska våren bars fram av en genuin vrede hos en betydande del av befolkningarna mot de sittande korrupta regimerna. När Muslimska Brödraskapet tog makten i Egypten, så ordnade det Liberala Imperiet snabbt en militärkupp som återställde den gamla korrupta ordningen.

Det var Obama som uppmuntrade den ”arabiska våren” med tal i muslimska världen.
Då gick det under namnet "A new beginning”
"A New Beginning" is the name of a speech delivered by United States President Barack Obama on 4 June 2009, from the Major Reception Hall at Cairo University in Egypt. Al-Azhar University co-hosted the event…………….”

Kommentar om talet i UK.
Barack Obama throws full US support behind Middle East uprisings
”President unveils shift in US policy towards Arab countries
Status quo not sustainable,' he warns region's autocracies
Sets out two-state solution to Israeli-Palestinian conflict
Tells Syria's Assad to lead transition or 'get out of way”

När president Abdel Fattah al-Sisi i Egypten revolterade mot det Muslimska Brödraskapet 2013 kom han i onåd hos Barack Obama!

Obama föredrog fortfarande  2013 det Muslimska Brödraskapet.
Det gjorde vi också i Sverige när Mehmet Kaplan fick bre ut sig som mest i våra medier och vår politik. IS ursäktades av svenska vänsterpolitiker. Muslimska Brödraskapet fick en representant, Omar Mustafa, i socialdemokraternas partistyrelse.

Omar Mustafa, född 23 mars 1985 i Libanon med kurd-arabiskt ursprung, är ordförande för Islamiska förbundet i Sverige (IFiS). Han var tidigare politiker för S i Stockholms stad och var mellan den 7 och 13 april 2013 suppleant i Socialdemokraternas partistyrelse. Mustafa fick lämna S efter en omfattande diskussion kring hans antisemitiska åsikter och hans ordförandeskap för Islamiska förbundet vars kvinnosyn ifrågasatts The Global Muslim Brotherhood Daily Report anser att Omar Mustafa är muslimska brödraskapets representant i Sverige.

Om det var någon som trodde att invalet av Omar Mustafa in i S-partistyrelsen var en slump, kan ni glömma det snabbt. Sossarna följde bara Obamas order ett tag.

Nu skall
Sverige tydligen följa Joe Bidens politik.
”A Biden presidency promises a return to the Obama-era Muslim Brotherhood alliance. Former US President Barack Obama allied with the Muslim Brotherhood movement and enabled them to participate in drawing the US’s foreign policy in the Middle East. He supported their projects in Tunisia, Egypt, Libya and Syria during the Arab Spring, and his administration had no qualms about amending the content of 800 official documents to …”

Det var alla avslöjanden om Mustafa och Kaplan som till slut blev för mycket för sossarna och för att klara opinionen i Sverige var de tvungna att se till, att de åkte ut redan under tiden Obama var president. Hade sossarna inte gjort detta hade Löfven inte idag suttit som statsminister. Det är ändå intressant att det finns någon form av motstånd i Sverige mot Muslimska Brödraskapet som finansieras främst av Qatar. Trots stödet från Obama. Men det satt långt inne.

Blobben tvingade Barrak Hussein Obama att ändra utrikespolitiken och mot slutet av sin tid som president medgav Obama i en berömd intervju att Blobben hade besegrat honom och att de var de som styrde utrikespolitiken.

Det var Obamas egna säkerhetspolitiska rådgivare Ben Rhodes som döpte fenomenet inom USAs utrikespolitiska etablissemang till "The Blob."  Vilket inflytande har då Blobben och vad vill den? I en artikel i Financial Times från den 2 December 2019, besvaras den frågan.

Här finns lite idéer om vilka de kan vara: "The Aspiring Novelist Who Became Obama’s Foreign-Policy Guru. How Ben Rhodes rewrote the rules of diplomacy for the digital age."

Det är fullt möjligt att i Imperiets kärnland konstatera att redaktörer och journalister vid de ledande publikationerna är en del av det utrikespolitiska etablissemanget utan att man betraktas som galen konspiratorisk foliehatt.
Fol
iehatten vill påminna om, att både DN:s Peter W och Expressens "Feta svin" skrutit om det nära samarbete som Bonniers största organ, har med några av dessa publikationer. Vilka som äger och kontrollerar dem får vi kanske anledning, att fundera över.


Det är nu i princip samma klick som nu roterats tillbaka till styrspakarna för Imperiet. Deras utrikespolitik blir vår migrationspolitik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar