fredag 5 februari 2021

VIlken väg kommer Sverige att välja - lyda DNC eller EU?

Alla som är någorlunda insatta i svensk politik kan lätt se att den har formats efter vem som varit/är president i USA.
Obama 2009 till valförlusten 2015. Trump i fyra år och nu Biden.
Nu i år går S på hysterisk ”overdrive” med en ny regering i USA. Ingen slump. Den är väldigt skadligt för svensk säkerhetspolitik och internationell trovärdighet. Foliehatten är väldigt nyfiken på vad det står i dessa bilaterala avtal mellan Sverige och USA.

Bered er snart på en ny rejäl mångkulturkampanj med rötter från USA överförd till svenska förhållanden av samma trogna skara som vanligt, när Biden blivit mer varm i kläderna. Han är just nu upptagen med att radera allt som Donald Trump har efterlämnat!

En spaning framåt blir den att fr.o.m.
den sista stora flyktingströmmen till EU med kulmen 2015, kommer Danmark, Norge och Finland definitivt att framöver driva en mycket restriktiv flykting/asylpolitik. Danskarna har gått så långt, att sosseregeringen har sagt att de tar emot ”noll!” Danskarna kommer aldrig mer vara så korkade att de låter Sverige psykologiskt styra vår migrationspolitik kommer det heta inofficiellt.

I Sverige går vi som bekant åt andra hållet, igen. För vilken gång i ordningen beslutar en majoritet i riksdagen(mot svenska folkets vilja) att nu efter en kortare åtstramning är det dags att åter öppna portarna på vid gavel? Liberalerna med Sabuni sägs vara ett hot mot tilläggen i migrationsuppgörelsen som den skrevs under på i JÖKen, men kan man sin svenska politik blir det inget extra val och MP jämte C får igenom sina inte små lättnader i asylprövningen och Löfven sitter kvar.

Vad
Foliehatten sett i MSM är det endast Dahlberg i Expressen som reagerat på avtalsbrottet som MP, Lööf och naturligtvis Löfven gjort sig skyldiga till, men själva sveket mot gällande avtal betonar hon mindre än konsekvenserna det kan få för Sverige att åter bli ett signalland för ekonomiska flyktingar att resa till. Dahlberg har förbannat rätt i sitt påstående. Återstår att se om Dahlberg minns detta när valåret infinner sig. Foliehatten har mina tvivel.

Vem som helst kan se att landet Sverige inte är herre över sitt eget öde. Den svenska riksdagen sitter offside. Det är andra krafter som styr som ibland visar sig i Davos och Bilderberg. När man ser Stefan Löfvéns flackande otydliga blick anar man att han tänker:
"Vad ska Washington tycka om det här?"

Sverige måste också vara mer lyhört för signalerna från det liberala imperiet eftersom Sverige som ett icke Nato-land ändå fått någon sorts säkerhetsgarantier. Garantier som förstås blir ännu viktigare i ett läge där vi avskaffat vårt försvar
(Reinfeldt) i en from förhoppning om att mellanstatligt samarbete via FN och EU ska göra ett militärt försvar onödigt och obsolet. Det är mycket märkligt att Sverige som är med i EU ändå agerar som vi vore "en amerikansk delstat" under en amerikansk president.

Det nya europeiska ledarskapet med Macron i spetsen inser att Europa faktiskt måste ta ansvar för sitt eget öde och sin säkerhetspolitik eftersom det nya kalla kriget som Imperiet har börjat driva, riskerar att bli hett och kostsamt.

En del hävdar att enda sättet för oss att ta oss ur den amerikanska tvångströjan som nu passar oss så illa, är att få igång ett bättre samarbete med EU och Europas stater.
Men det går inte att vara åskådare utan det gäller att agera på den europeiska arenan för svenska borgerliga politiska partier och medier. Inte skicka dit fler Federleys för det är kontraproduktivt för svenska säkerhetsintressen. Vägen över EU kan vara vägen att avskaffa den progressiva socialdemokratin i Sverige.
Listan på svenska Europaparlamentariker är inte imponerande i form av tyngd och politiska visioner direkt! 

Befolkningsmässigt är vi inte stora och har få mandat i EU-parlamentet och vår förmågan att påverka EU är inte stort.
Löfven har visat med sitt agerande att han
skämmer ut oss rejält och det förstärker den nya moderna Sverigebilden som ett land som tappat greppet totalt. Ett land förstört av mångkultur för många generationer framåt. En skrämmande förebild vad okontrollerad invandring och mångkultur snabbt kan ställa till med.

Skall EU kunna hjälpa oss ur dagens prekära läge där vi är en lyd
stat till DNC i USA får vi allt visa att vi är värda hjälp och att vi har något att erbjuda Europa.
Har vi det? Annat än att vara skräckexemplet på hur illa det kan gå med massinvandring, mångkultur och politisk naivitet
och en statsminister med ingen intellekt överhuvudtaget. En spratteldocka som sprattlar när de stora länderna säger till honom att sprattla!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar