tisdag 9 februari 2021

Greta har trampat rejält i klaveret när hon lägger sig i indisk politik!

I höstas engagerade sig Greta i Indiens skolväsende på Twitter och retade upp mängder av indier som ansåg att hon lade näsan i blöt i Indiens inre angelägenheter. Få känner till, att det är extra känsligt i ljuset av Indiens tid under kolonialmakten Storbritannien, att utlänningar lägger sig i deras inre angelägenheter. Synpunkterna från en europeisk tonårstjej står kanske inte så högt i kurs.

Samtidigt tog många indier tillfället i akt att smutskasta Sverige på twitter, i form av vår Covid-19 hantering, koranbränning i Malmö m.m. Är det någon som tror att du kan läsa om detta i svensk media eller att SVT rapporterar?

Greta har tydligen inte lärt sig någonting. Den här gången retar hon inte bara upp twittrande indisk medelklass utan allt från bönder och skådespelare till polisen och ända upp på ministernivå. Hur korkad får man bli?
Att det påstås att de strejkande bönderna i själva verket är separtistiska sikher kan vara sant eller lögn men det spelar ingen större roll. Greta har än en gång visat att hon blandar sig i saker som hon inte behärskar och gör sig till ett stort åtlöje.

Undrar om hon blir rädd när rasande folkmassor eldar upp hennes porträttbild på öppen gata? En ytterst aggressiv och fientlig handling. Hon har i tidigare intervju sagt att hon drömmer om att resa till Indien, men kanske skulle hon bli lynchad om hon åkte dit? Om hon överhuvud taget kan få visum, efter hennes bravader! Kanske inte så smart att framställa sig som en fiende till den indiska regeringen.

Det var någon som skrev på Twitter att hon kanske blir en ny Lars Vilks. Ja varför inte, folk har blivit mordhotade för mindre saker än så. Malala blev skjuten i huvudet för att hon ville att flickor skulle få studera (åtminstone är det den officiella versionen och vad vi har att förhålla sig till).

Sedan publicerade Greta dokumentet av misstag och det kom att leda till en polisutredning. Trist för henne är att allt du publicerar på nätet fortfarande lever kvar och det som inte var avsett för offentlighetens ögon. Undrar hur positiva de ansvariga är som ligger bakom dokumentet är mot Greta, hon som bara "vill rädda världen?" Det där lilla misstaget som hon försökte släta över så snabbt, kanske kan få konsekvenser för dem?

Hur smart är det som Greta att lägga sig i storpolitiken egentligen? Fattar en liten bortskämd tjej från Stockholms innerstad inte, att världen kan vara en mycket farlig plats?

Hon borde ha hållit fast vid Keelingkurvan och sin hemsnickrade skylt. Nu har hon i stället fått många och högljudda fiender som inte kan avfärdas som "köpta av oljebranschen."

Det var mycket underhållande att följa en typisk indisk politisk cirkus och hur den reagerar. Det hela startade med att United Hindu Front som är lite som en motsvarighet till Proud Boys bränner foton på Greta. Greta blev samtidigt föremål för en polisutredning som resulterade i att hon inte blev åtalad , utan hela skulden lades på toolboxen som hon länkat till.
Indiska ”
kändisar” som cricketlegenden Sachin Tendulkar(stort i Indien) twittrar till stöd för regeringen och mot Greta. Motaktioner blev att man hällde olja över stora bilder på Tendulkar, samt att Shiv Sena nationalister från Maharastra polisanmäler alla kändisar som twittrat mot bönderna. Det är Indien i ett nötskal och själva fokus flyttas från själva av bönderna och deras protester mot den nya jordreformen.

Bondeupproret är ett av de största i sitt slag och det får franska bönder att se ut som scouter. 1000000 indiska bönder har belägrat Delhi i över 70 dagar, stormat Red Fort med traktorer. Bara logistiken från de indiska kvinnorna som ser till att alla dessa får mat är beundransvärd.
Det här kan bli
premiärminister Modis fall då dessa bönder tidigare utgjort BJPs grundstomme. Över hälften av Indiens befolkning livnär sig på småskaligt jordbruk.

Är det någon som orkar läsa Gretas twitter? Greta är en ung skådespelerska som jobbar på uppdrag av EU och globalisterna. Ingen skugga faller över henne, men hennes Twitter sköts av proffs, är Foliehattens övertygelse. "Greta" försöker bara vara med och få lite fart på upproren i Indien. Bönder och ungdomar mot resten. Typisk globalisering.

Intressant är att Greta kritiserats i kinesiska medier, även om rubriken kanske är överdriven:  ”China attacks Greta Thunberg after activist shows support for farmers in India protests.

However, the activist has been attacked by Chinese state-affiliated media.China Daily chief columnist Chen Weihua replied to her tweet: “Who are ‘we’?”

Before adding: “Please read it as it is. “I’m always curious who is advising her, why not call for the release of Julian Assange, whose fate was linked to Sweden. ”

Om du tittar på länken ser du till höger: ”EU collapse: ”Fragmented bloc' would fall apart as 'Sweden moves closer to UK”

Dagen närmar sig alltmer för Greta, när utländska journalister börjar ställa tuffa frågor, då kanske det inte är lika roligt längre. Vilka "experts" ska Greta då hänvisa till?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar