måndag 15 februari 2021

Sossarna har startat valrörelsen utan egen politik!

Sossarna har inte haft någon eller brytt sig om politik sedan 90-talet, utan bara att få makten. Vi kan se att sossarna dragit igång hela maktapparaten till valet 2022. Ett av deras huvudmål är SD och hittills har kampanjen varit misslyckad. De som försökt brunsmeta SD har varit alldeles för osmarta och klumpiga. Det blir ett val om nazister och Hitler.

Det är säkert många som undrar ”Varför?” Därför att det passar sossarna bäst, eftersom att de inte har någon politik. De anpassar sig hela tiden sin politik till de andra partiernas politik som ingår i deras sfär. Sossarna styr det politiska systemet, så betyder det att samtliga media kommer att hjälpa till att göra valet till att handla om Hitler. USA kommer enbart att ingripa i svensk inrikespolitik om vi börjar med återvandring, ignorera EU eller något annat för svensk del positivt.

Sverige är ett av de länder i Europa som har den minst självständiga hållningen mot USA och då avser Foliehatten inte i första hand USAs formella maktstrukturer, utan i stället det som ibland kallas den "djupa staten" - det vill säga försvar, underrättelsetjänster, oligarkin och propagandan. För den som är nyfiken och vill gräva vidare i detta spår, så är Wallenberg en av trådarna att gripa tag i.

Vad gäller
sossarna men såklart även M så accepterar man denna underkastelse med stor entusiasm. Nu när den "djupa staten" i USA, efter Trump, bestämt sig för att en gång för alla ta till hårdhandskarna mot alla som motsätter sig dess intressen, så kommer givetvis lydstaten Sverige att agera Europas lilla Bror Duktig. Vi kan redan se hur Stefan Löfven kommer att åka runt i Europa och försöka tala tillrätta problemstater. Foliehatten är rätt övertygad om att de IS-krigare som nu sossarna tar hem sker på order från ”djupa staten!”

Tittar vi närmare på sossrnas maktutövning som är nära kopplad till den svenska "djupa staten" och det är därför S fortfarande har sin enorma makt, så gäller principen om att det är viktigare att få rätt, än att ha rätt!

Om sossarna väljer inspirerade av USAs "djupa stat", att kampanja med ambitionen att det är ett val om Hitler så kommer det att bli så och alla kommer att anpassa sig, inklusive M. Om Foliehatten får gissa/spå så är M tillbaka i det Reinfeldtska spåret innan året är slut.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar