tisdag 9 juni 2020

Är det "Deep state" som bestämmer i Sverige?

Det faktum att den sittande sosseregimen tillåter massmöten, genom att se mellan fingrarna eller ger sitt tysta medgivande just för möten som följer den goda agendan/saken är mycket problematiskt i sig. Foliehatten undrar varför inte Stefan Löfven inte går ut och fördömer dessa demonstrationer som så klart och tydligt bryter med de regler om max 50 personer som han så tydligt har propagerat för. Nu gömmer han sig och Foliehatten kan inte tyda detta som att han sympatiserar med BLM och att han är en del av ”Deep state!” och att det är de som sätter agendan i Sverige.

Kan det vara så, att det är ett sätt för Löfven, att bevisa sin trohet till "Deep state" i USA. Det ingår i vår säkerhetspolitik att bejaka den atlantiska länken och vid uppmaning visa vördnad och trohet till "Deep state" over there. Då blir signalpolitiken tydlig, när Löfven håller tal på engelska på vår nationaldag.

Den ende partiledare som inser allvaret är Jimmie Åkesson som är "riktigt förbannad" efter BLM-kravallerna i Göteborg och han kräver att polisen stoppar framtida demonstrationer med hänvisning till smittskyddsarbetet mot Covid-19 smittan.
Åkesson: ”Det är uppenbart att arrangörerna inte följer villkoren. De bör hållas straffrättsligt ansvariga och de som fortsätter delta i illegala demonstrationer ska handgripligen avvisas och bussas bort från bebyggelse.”

Intressant var att beskåda Sjöstedts "beställarorganisationsattack" på Sabuni från partiledardebatten i söndags, på det globala politiska systemet. "Deep State" är inte ett fenomen som är isolerat till USA. Sjöstedt sa att Sabuni/L hade reducerats till en leveransorganisation för önskemål från lobbyister. Detta är indikativt för politiken i hela västvärlden. Den reella makten ligger inte hos politikerna längre, utan hos nätverk i näringslivet både i Sverige och internationellt som påverkar politiken i eget vinstmaximerings- och kontrollsyfte.

Det håller på hända saker i USA och det påstås att Trump sätter åt "Deep state" med förhör och brottsutredningar. Mediekriget bedrivs i många TV-kanaler, media, social media, internetforum osv. Det är tydligt överallt att det ska "debunkas", inte sällan av betalda aktörer.

Deep state har ett "skyddsnät" av sponsrade aktivister. Den synkroniserade kampanjen vi nu ser med BLM är beställd av den djupa staten för att avleda uppmärksamheten från deras svårigheter i USA. Rök och dimridåer. Eftersom djupa staten består av ett internationellt nätverk av olika aktörer blir det ett "globalt narrativ" när man ska skapa kaos. Kaos pågår för fullt Sverige och polis och regim sitter som åskådare på läktaren. BLM får härja fritt, med svensk rasism, svensk negerskuld och förslag på att riva svenska statyer.
Den antirasistiska aktivisten Lovette Jallow
(född i Gambia)hävdar i en twitter-tråd att biologen Carl von Linné som levde på 1700-talet är fader till rasbiologin och uppmanar till att riva ned hans statyer. Hon listar flera statyer av von Linné som hon finner provocerande – särskilt den som står i Humlegården i Stockholm – som ”stirrar” på henne när hon äter lunch. Lovette Jallow fick 2019 Raoul Wallenbergpriset. Gillar man inte Humlegården behöver man inte gå dit. Gillar man inte Sverige så vet alla var den stora flygplatsen ligger och det går faktiskt ett och annat flyg därifrån. Så det är bara att välja annat land.

Det blir på ett nationellt plan helt obegripligt vilket kaos, dessa vad djupa statens nyttiga antirasistiska idioter håller på med. Man tog chansen och startade kaos om Floyd som dog. Hade det inte Floyd-historien hänt, hade man hittat något annat att skapa kaos om. Narrativet är internationellt eftersom beställaren av kaos är internationell. Att det nu används av BLM tyder på att djupa statens manövreringsutrymme har minskat pga. det som håller på att hända i USA och Trumps åtgärder. Det kommer fortsätta minska om Trump får fyra år till i Vita huset.

Bara för några år sedan hade den djupa staten mer inflytande och kunde hetsa fram krig. De försökte lura in Trump i en Syrienoffensiv p.g.a. en uppenbart fejkad gas-attack och de försökte få igång ett krig mot Iran. Iran svarade med att kapa en Stena-Line båt. Man kan fråga sig varför det var just en Stena-Line-ägd båt?
Deep state har inte det handlingsutrymme längre, utan nu återstår gatuaktivisterna att skapa kaos med.

Så länge Sverige är en central del i Deep State med våra "strategiska företag" som ägs av samma investorer så får vi alltid en leveransorganisation för djupa staten, helt oberoende av att vi lägger en lapp i lådan vart fjärde år. Politikerna står på läktaren och tittar på och i Agenda pratar de varmluft. Det är vad deras jobb reducerats till. Ingenting annat, möjligen låna pengar och skuldsätta oss. Det ingår också i deras arbetsuppgifter

Det demokratiska partiet i USA är en leveransorganisation för djupa statens intressen, Trump är det inte. Svenska regeringen är en leveransorganisation för djupa statens intressen den med. Frågan är hur vi tar tillbaka makten och får folkrepresentation istället för "Deep-State"-representation i Rosenbad och
riksdagshuset.
Det finns en enorm verklighetsflykt i inte bara Sverige men i hela västvärlden. De unga kvinnorna är typiska - de får nu en chans att synas och höras och vara med i gemenskap som strävar mot något. Samhället kan mobilisera för någonting gott och någonting ont.

Många svenskar är helt hjärntvättade av svenskförakt, i stort sett alla som röstar på partier som S,V, MP, C och liknande dryper av hat mot svenskar som de skyller alla samhällets problem på svenskar. Att unga svenska kvinnor själva öppet berättar att de skiter helt i att svenskar dör, medan de bryr sig mycket om en grov kriminell afro-amerikans död säger rätt mycket om, många svenskars enorma självhat.

Vi kan se att hjärntvätten fungerat när media visar att sossarna ökat med +8% samtidigt som media inte tar upp att Göteborg förstördes/plundrades av massa mörkhyade! Sverige är förlorat, mörkhyade gäng kan förstöra hela Gs city och sedan avsluta med att tända på 30 bilar och svensken kommer fortfarande rösta på Socialdemokraterna.

Men vi har fått en mörkhyad hjälte: "Mannen i den vita tröjan" är identifierad!

Jag bara tog hans arm och frågade vad han höll på med, säger Murphy Alex.
Den unga mannen svarade något på svenska och sprang från platsen. Eftersom Murphy Alex är uppvuxen i London förstod han inte riktigt vad killen sa. Men det är inte första gången han ingriper vid våldsamheter.
– Jag har gjort så här flera gånger i London, jag är van från min uppväxt. Nu jobbar jag som personlig tränare så mitt jobb är att motivera folk, säger han.

Ett annat videoklipp som sprids från helgen visar Murphy Alex när han ingriper mot en ung person som kastar sten mot några polisbilar. Totalt har de båda videoklippen setts och delats av tusentals personer. I kommentarsfälten hyllas han som en hjälte. Vissa kräver att han ska få medalj eller utses till "årets göteborgare". Kommunstyrelsens ordförande Axel Josefson (M) skriver att Murphy Alex är "en stark kandidat”.
Den före detta vice generalsekreteraren för FN, Jan Eliasson, har kommenterat på Twitter: ”Mannen i vitt är beundransvärd. Sorgligt att han är ensam. Ändå gör han mer än alla de andra tillsammans för kampen mot rasism.”

Covid-19 har fått skulden för mycket. De som egenmedicinerar med olagliga substanser har fått allt svårare med leveranserna i takt med att gränser och resande hindrats. Till slut tar ångesten över och det kan vara en liten del av förklaringen till den snedtändning som demonstranterna i BLM-tågen utför. Det är alltså en avtändningens katharsis vi ser, en tillfällig försämring för en långsiktig förbättring. Man har till exempel förklarat en del övergrepp utförda av Wehrmachtsoldater som följder av en påtvingad avtändning från pervitinet. Son My/My Lai hade också en cold turkey-connection. Floyd däremot hade fått sitt och behövde aldrig tända av.

4 kommentarer:

 1. Man ska äga bägge/alla sidor i en konflikt gör (bank)tesen gällande.
  Trump vill bygga 3:e templet i Jerusalem, mig veterligen, & vem är tänkt att sitta där???
  Galet??
  Kanske!
  Det finns dock värre grejer än så, som pekar i den riktningen(teologi, kanske med astro framför), som jag ser det .

  Du är alltid läsvärd...Hatten..

  Mvh Per

  SvaraRadera
 2. Prata klarspråk. Sk deep state menas för den som är riktigt insatt: det utvalda folket. Och inget annat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan läsa bifogad länk. Där framgår lite mer vad som menas med "deep state!" Ett bra exempel är det avslöjande om Sabuni och den påverkan som lobbyister hade som sedan L följde!
   https://foliehatteniteckomatorp.blogspot.com/2020/02/vem-styr-sverige.html

   Radera
 3. Sant!!!
  De finns många gudar...
  Hade en diskussion med en kristen, inget fel i det....
  Men om även "hornkalle" följer boken(h is-story)...
  Öööhh!
  F'låt mig...
  Alla har ett jobb att göra..
  Eller?

  Mvh Per

  SvaraRadera