söndag 7 juni 2020

Svarta, MSM och SVT kan inte jämföra USA med Sverige!

Absolut ingen inom MSM eller SVT har inte ens försökt förklara den historiska  skillnaden, med vad som sker i USA mot det som sker i Sverige. I USA kan man mycket enkelt hitta historiska motiv som svarta kan använda för att hata vita, det är inte legitimt men man kan förstå varför svarta rasister i USA enkelt kan få sitt folk att känna hat mot vita amerikaner. Inte heller har MSM och SVT berättat att en majoritet av alla brott och mord utförs av svarta.

Nationalmarxisten Malkolms K skrev en krönika den 5 juni i Göteborgsposten om de vänsterliberalas fejkade kärlek till rasifierade kroppar. Den är mycket läsvärd och ger en hel del intressanta fakta.  Malcoms tes är att vänstern förlorat alla kamper sedan Reagan och därför retirerat in i rasfrågan. USA är mitt uppe i en presidentkampanj och för att kunna besegra/chans Donald Trump, kan dessa kravaller vara igångsatta politiskt av vänstern.

I Sverige finns det ingen som helst historik eller logik bakom hatet mot svenskar. Att jämföra vad som händer i USA och Sverige, är näst intill omöjligt. Kan ni inse sprängkraften i den krutdurk som etablissemanget byggt genom denna diskurs? Man kan inte förvänta sig annat än att de rasifierade kropparna ska göra upp med de vita förtryckarna.

Tänk
om en ung elev från MENA får höra i svensk skola av en vänsterlärare, att anledningen till att din mamma och pappa aldrig arbetat i Sverige är inte för att de är outbildade, inte kan svenska utan endast på grund av att svenskar är rasister som kastar alla arbetssökningar från invandrare i papperskorgen direkt, då skapar man verkligheten en enorm känsla av hat och vilja att slå tillbaka mot samhället. Och detta vet naturligtvis vänstern, hela vänsterns syfte är att driva dessa känslor hos invandrare, så att de hela tiden kan öka antalet problem och konflikter i samhället. Desto fler invandrare som misslyckas, desto fler kan vänstern dessutom argumentera för, att Sverige är rasistiskt och att vårt samhällsbygge måste raseras i grunden.

Det finns en socialt handikappad generation idag ute i förorterna som seriöst tror, att de lever i USA. Det är uppenbart inte bara de i förorten som tror de bor i USA. Också våra progressiva liberaler i regeringen tror att vi är en delstat i USA, väldigt nära Washington, när vi egentligen är medlemmar i EU.

Titta på det här vansinniga våpet som växlar mellan SJW-floskler på amerikansk engelska och självömkande haranger på en pinsamt undermålig svenska. Det är surrealistiskt att bevittna och att det är TV4 som gjort inslaget, är inte alls förvånande. Hon är helt jävla galen! Snacka om att ha noll verklighetskontakt och leva sitt liv i någon instagramfeed dominerad av amerikanska rappare och basketspelare.

Alla är nog inte medvetna om, att vi de senaste 10 år har öst ut gigantiska summor över invandrarna och svenskarna har försörjt med all inclusive mörka invandrare under decennier, utan att få något tillbaka, mer än ett enormt hat. Hatet i Sverige beror troligtvis på att MENA ser svensk välgörenhet som en svaghet som de föraktar enormt. De ser hur vi formligen öser ut pengar över dem utan motprestation och för aggressiva folkgrupper är sådant ett bevis på att de är de starka och svenskarna de svaga. De ser hur de kan begå grova brott mot svenskar utan större konsekvenser och att svenskar aldrig slår tillbaka. Det bidrar också till deras känsla av överlägsenhet över svensken, se bara på alla ungdomsrånen. Naturligtvis ökar hatet också genom de stora kulturella skillnaderna, där invandrarna ofta ser svenskarna som ett folk utan heder och moral, eftersom vi har sex utanför äktenskap och dricker alkohol och liknande, svenska tjejer klär sig lättsamt vilket invandrarna då direkt visar att svenska tjejer är horor som man kan våldta och att svenska föräldrar är äckliga som låter deras döttrar klä sig på det sättet.

Invandrarna får också lära sig i svensk skola att svenskar är rasister och förstör för invandrare, och att invandrare inte arbetar därför att svenskar vägrar anställa dem av rasistiska skäl. Allt detta leder till dagens Sverige, där både stat och media hjälper till att legitimera hatiska känslor mot svenskar, för om svenskarna är otroligt rasistiska är det väl legitimt att anfalla random svensk resonerar invandrarna.

Foliehatten undrar vad det för polis vi har, när man läser polisens kommenderingschef Teodor Smedius pressmeddelande och att polisen uttryckt förståelse för demonstranternas budskap.

I ett pressmeddelande skriver arrangörerna av demonstrationen, att man fått nog av den ”institutionaliserade rasismen.” ”Vi har fått nog av kriminaliseringen av våra kroppar och maktmissbruket som utövas mot svarta i Sverige”och de fortsätter:

”För att vi kräver en verklig förändring samlas vi på söndag(igår) i en gemensam manifestation för svarta människor rätt till att leva sina liv utan rädsla för att den strukturella rasismen ska utplåna vår existens.”

Foliehatten blir absolut inte förvånad att medievänstern ger sitt stöd till de negativa sentimenten mot Sverige och svenskar. "Alla är rasister" utropar Svenska Dagbladets journalist Anders Q Björkman - den kritvite medelklassmannen från Östermalm möjligen - i dagens tidning. Han refererar till BLM och vill kopiera över USA-förhållandena till Sverige. Det är ju så fint att vara del av en internationell gränslös liberal gemenskap. Vi är alla Bernie Sanders som vill skapa en bättre och rättvisare i Sverige. Så fint!

De vita uppviglarna i MSM, SVT och på universiteten inser inte sin egen roll i nedmonteringen av det svenska samhället. De är bara fullt upptagna med, att vara angelägna och ligga rätt i debatten. Man utgår från att man som vit progressiv befinner sig i överläge och att signaleringen är riskfria. Men det är de förstås inte. Foliehatten ser sådana här artiklar som ett kristecken. Vart ska medievänstern ta vägen, när det bränner till på allvar runt villorna i Huddinge och Hovås? Till sina sommarhus i Toscana?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar