tisdag 16 juni 2020

Covid-19 tisdagen 16 juni!

+48 döda, 940 nya fall, 4962 döda!
Smittade 53323

Vi har 244 inlagda för IVA-vård per den 15/6. I jämförelse med Norge ser det ut så här: Inlagda: 18, IVA: 7 Respirator: 4

Så är the Muppet Show igång. Det är bra siffror. Skitbra siffror. 48 döda och det är nästan över i övriga Europa? Tegnell varnade för att en hel del döda ännu inte är rapporterade..vad nu detta innebär? Verkar som en förvarning, att allt håller på att gå dom ur händerna. Det är fullständig katastrof. Avgå och dra in fallskärmarna. Fullständig katastrof. Det blir nog kunglig medalj för Tegnell och han är glad att smittan sprids vidare. Mytomanen, psykopaten och den inkompetenta Tengelle fortsätter att förminska, ljuga och håna utländsk press.

Smittskyddsläkaren Per Follin,Stockholm: ”Stockholmare som testats positivt för corona kan gå till jobbet med milda symtom. ”
Vad snackar han om? Riktigt sjuk uttalande från smittskyddsläkare .

Tegnell räknar med högre toppar efter sommaren eftersom alla reser. Vilket FHM gett sin rekommendation att vi gör.  Så... vad skall man dra för slutsats? Att det är helt OK att vi har 940 nya fall och 48 nya döda. Det går inte ihop. Foliehatten börjar förstå hur tyskarna kapitulerade inför Hitlers propaganda, att det är bra att ta död på köttberget. Man orkar inte med att bli upprörd. Hatten börjar bli luttrad och tar det för givet att svenskar dör.

Vi har en plan kurva, andra länder har gått ur kurvan. Där är skillnaden. Sedan har vi midsommar nästa helg. Där det sups, hånglas och älskas mer än någon annan helg på hela året.

Verkar som MSB numera jobbar åt SIFO. 71% har stort förtroende för FHM! Måste ett av århundradets största skämt!

Detta blir den sista rapporten från pressträffarna. Foliehatten orkar inte lyssna på dessa personer som spelar en teater eller rättare en ”fars!” Tegnell och gänget kommer ”aldrig” att erkänna att de har fel. Siffrorna talar sitt tydliga språk. Att lyssna på Anders Tegnell när han svarar på frågor, är en stor upplevelse och det är ett strå vassare än Stefan Löfven!

1 kommentar:

  1. Den ökade dödligheten av covid visar att Sveriges befolkning inte minskar utan tvärtom ökar (Stefans äpple och päron språk).
    Orsaken är att fler inte förstår språket bland den ökande befolkningen..

    SvaraRadera