måndag 15 juni 2020

Det medicinska oraklet och storlögnaren Stefan Löfven i Agenda intervju!


Igår kväll intervjuades Stefan Löfven av en mycket beskedlig Nike Nylander. Trots att hon fick ett helt gross straffsparkar lyckades hon inte sätta ”dit” en enda en. Till slut blev det bara en tom sufflé som pös ihop. Det verkar vara en naturlag på Public Service att inte pressa den s.k. statsministern. Foliehatten är ”helt” övertygad om att ett av villkoren var, att Stefan Löfven inte skulle utsättas för intensiv press av utfrågaren. Patetiskt SVT!

Är det verkligen förenligt med demokrati att en statsminister agerar på det här sättet? Det är beklämmande att se vilken brist på självkritik och ödmjukhet som präglar regeringen och Löfven. Sverige har bland de högsta dödstalen i världen räknat per invånare och svenskar är inte välkomna i många länder. Trots det sitter karln i TV och förklarar på ett grötmyndigt sätt, att de många döda inte beror på regeringens strategi. Han påminner allt mer om en maffiaboss och gangster. Han kommer undan med vilka lögner och obegripligheter som helst och hans agerande tycks inte bekomma honom alls. Det tyder på genuin ohederlighet, kanske förstärkt i honom som fack-boss. Hans skrupulösa listighet och elefanthud utvecklades i denna halvskumma slutna miljö.

Man kan fundera över, hur det gick till när den här dresserade gojan blev handplockad som partiledare/statsminister. Han är varken kvicktänkt eller vältalig. Snarare det motsatta och det behövs ingen kris för att inse, hur inkompetent denne man är. Han är helt off och kommer vara det livet ut. Måste bli uppenbart för folk som orkade se Agenda, vilken klantskalle som styr landet.

Förhoppningsvis kommer domen att över denna regering att bli hård, då en opartisk utredning om Co
vid-19 hanteringen så småningom görs. Det sorgliga med Löfven är inte vad han säger utan att han tycks tro på det han säger!
Att han klarar sig beror av att han förutom Schibsted också har Bonnier i ryggen och skamligt nog också SvT och SR. Samt stora delar av myndighets-Sverige och institutioner och flera stora universitet, särskilt Göteborgs.

Men allra sorgligast är att så många bland svenska folket tycks gå på hans skitsnack. Och det är inte bara sorgligt, det är rent ut sagt för djävla bedrövligt med ett land befolkat av så många idioter.

Varje land har en pandemikurva. Alla följer en normalfördelning. Sverige är i kurvan de andra har gått ur den. Sverige ligger i topp i dödsfall per capita.
Löfvens argument om att bara titta på en vecka inte är korrekt. Absolut inte men bland högst dödsfall per capita är inte att titta på en vecka, det är det totala som gäller. Att hävda att privatisering av äldrevården är felet och inte strategin är befängt.
Foliehatten tror på allvar att han inte själv förstår vad han pratar om. Han har blivit preparerad innan, med vad han skall svara, sedan blandar han ihop saker och ting när han skall svara. Han är som en sämre dresserad papegoja. En sak som irriterade Foliehatten, är när Löfven säger att de har lyckats med att hålla belastningen på sjukvården på en acceptabel nivå genom pandemin.

FHM:s statistik
från idag:
51 614st sjukdomsfall.
2 278st intensivvårdade (de kan vara något färre då det kan finnas en viss dubbel redovisning då patienter flyttats mellan olika avdelningar)
4 874st döda i Covid-19.
Om läser siffrorna, så betyder det att vi har fler än dubbelt så många avlidna som vårdade på IVA. Det är inte svårt att hålla belastningen på sjukvården nere om man inte ger folk vård utan låter de dö hemma istället! Varför pressas inte Löfven på denna frågeställning?

Regeringen är väl medvetna om statusen på äldreboenden när de fattade sina beslut och ett äldreboende är ingen isolerad anstalt. Alla ”miljöer” man kan tänka sig kommer givetvis ha en smittspridning som har en statistisk korrelation till smittspridningen i samhället, har man stor smittspridning i samhället kommer det påverka. Storleken av smittspridningen i alla miljöer oavsett åtgärd. All smittspridning i alla miljöer är en matematisk funktion av smittspridningen i samhället och korrelerad till den. Det kan vilken idiot som har någon akademiskt begåvning som helst avgöra.

Löfven kom i alla fall ut som ett medicinskt orakel och expertförnekare, all statistik och alla experter utomlands som bedömer Sverige har fel.

3 kommentarer:

 1. Det var sorgligt att höra Löfvens bortförklaringar Karln är ju dum och ointelligent ....villka korkade svar han gav......Han vet allt kan allt.
  Arma land Sverige som leds av en sådan jubelåsna

  SvaraRadera
 2. Kan vi lita på våra myndigheters information?
  Förra veckan fick vi veta att majoriteten av Europas länder håller sina gränser stängda för svenskar, detta pga det svenska hälsoläget nu under Coronatider, högst smitto och dödstal per capita i västvärlden.
  Direkt efter dessa besked föll de redovisade död och smittotalen ner till den undre halvan i Europa, på mindre än en vecka gick Sverige från att vara värst till att vara bland de bästa.
  Vem litar på någon myndighet i Sverige idag, samtliga ledda av olika svenska versioner av Bagdad Bob.

  SvaraRadera
 3. Nu är det dags att skriva en opera om detta, herregud.
  Du skriver att skyller på privata äldreboenden. Han vet inte vad han säger. Hade alla äldreboenden varit kommunala hade vi sett ännu högre dödstal. över 80% av äldreboenden drivs i kommunal regi.
  En underdimensionerad vårdapparat som på grund av invandring har ansträngts ytterligare på grund av invandrare/flyktingar är mer vårdkrävande. Kompetensregnet bestod av några droppar och den "förstärkning" vården fick drog ytterligare ner kapaciteten.
  SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA.

  SvaraRadera