onsdag 3 juni 2020

Sverige är landet där invandare kräver att familjerna skall bli försörjda!

För någon veckan sedan hade SvD en snyftartikel om fyra "eritreaner" (tydligen ser dessa sig inte som svenskar) som tyckte att Sveriges politiker "måste ändra lagen", så att deras familjer från Eritrea på skattebetalarnas bekostnad skulle kunna ta sig till Sverige.

SvD förmedlar deras deras berättelse, att de flydde för sina liv och att deras familjer lever, utan att de har avrättats och utsatts för politisk förföljelse. De kryddar till sin historia med att de flydde ensamma, överlevde den farliga resan över Medelhavet- dödens hav! Deras förhoppning är att deras fruar och barn skulle kunna återförenas i Sverige! Eritrea slöt fredsavtal med Etiopien för nästan två år sedan. Det är inga problem för artikelförfattarna att återförenas med sina familjer hemma i Eritrea (samt hög tid för repatriering av alla eritreaner i Sverige).

De tycker det är ett högt krav att lära sig svenska, skaffa ett arbete och försörja sin familj. De har försökt uppfylla de höga kraven, men inte lyckats. De säger sig ha varit skilda från sina familjer mer än fem år och kräver lagändring.

Sverige genomförde  en liten lagändring 2016, för att bromsa den enorma flykting anstormningen till Sverige och man gjorde misstaget(eller ville) inte strama åt reglerna tillräcklig hårt. Det finns fortfarande fall där nyanlända inte behöver försörja anhöriga. Regelverket är extremt liberalt. I lagändringen har man inte ens byggt in en utvisning i alla straff som rör invandrare. Snattar man en Snickers och är nyanländ, så är det spottluva på och hemåt det bär.

Snart kommer migrationskommittén med sitt förslag om en ny helhetspolitik på migrationsområdet. Enligt rykte har sossarna närmat sig moderaterna! Kan bli riktigt intressant, om detta rykte stämmer!
Foliehatten anser att
kraven måste skärpas, det finns enkla lösningar som fungerar. Danmark har visat vägen och de har mycket stor framgång.
- Bort med alla straffrabatter
- Man förlänger straffen, en våldtäktsman som får 50 års fängelse istället för 3 år ger ett tryggare samhälle.
- Privatisera fängelserna. Vi lever i globaliserad värld. En Kumla / Hall intern kan lika bra sitta i ett vitrysk / thailänskt fängelse som i ett svenskt fängelse. Här kan Sverige göra skillnad, vi kan köpa fängelsevård av fattiga länder, så våra mördare och pedofiler kan både få ett straff och en härlig utlandsvistelse. En pedofil kan få lika bra vård i ett ryskt fängelse som i svenskt fängelse.
- Saker man asyl, så skall bostad och försörjning vara ordnad ifrån dag 1, det är inget som samhället skall stå till tjänst med. Klara man inte av detta, så skall man utvisas.
- Man ta fram en modell, som räknar ut om "flykting" är lönsam att tas emot i Sverige. Har man inte tillräcklig högutbildning eller rätta ambitioner, så skall PUT i Sverige vara omöjligt.
- Efter 3 månader i Sverige har man ett språktest, klara man inte av vanlig vardags Svenska, så skall man deporteras.
- Lönsamhet skall kopplas ihop med PUT. Kan man inte försörja sej själv, så skall PUT vara en omöjlighet.
- Nolltolerans! Ett brott = Utvisning.
- Kan man inte försörja sej själv, så skall man deporteras till hemlandet.
-Ansiktsscanna alla som söker asyl. Sätt upp kameror på centrala platser, så man snabbare och effektivare kan skicka hem dem som har kriminell beteende.

Varför ges denna artikel ens utrymme i media? Det är välkänt att journalisterna i dagens Sverige är starkt vänster och invandrarförespråkare och de vill alla invandrare väl och att skattebetalarna skall stå för notan. Det är ofattbart märkligt man kan fortsätta skriva sådan snyft historia nu när kunskapen om den totalhavererade integrationspolitiken i massinvandringens spår är välkänd för merparten av svenskarna och i Covid-19s spår går Sveriges invandrare mot mycket bistrare tider. Det kommer vara enorm brist på lätta arbeten för invandrare.

Anhöriginvandringen är vår tids stora politiska fråga. Vi måste höja gränserna för vad som är acceptabelt, inte sänka dem. Det svenska systemet är dock det stora problemet. Skapar man ett allmosasystem, så är det bara en tidsfråga innan bidragstagare flockas som bin runt socker för att suga ut så mycket som möjligt!


Man gav lillfingret med afganamnestin. Dessa människor vet, att om det gapas eller snyftas tillräckligt mycket, så kan Sveriges ryggradslösa regim ändra lagar eller åtminstone göra undantag som senare görs permanenta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar