måndag 22 juni 2020

Var mer kvinnlig under en intervju gäller för en sosseminister!

Alla på sociala media känner till eller har sett katastrof intervjun med Ann Linde som tyskarna genomförde förra veckan. Kritiken har varit massiv. Ann Linde ljög, var ohyvsad, oförskämd, floskler m.m. Det värsta var ändå, när Ann Linde sa att "ni tycks tro att det här är världscupen i virusbekämpning".... ja, det är liksom det som är meningen, att få så låga dödstal som möjligt. Ann Linde saknar mänskliga egenskaper i likhet med resten av regeringen. Hennes linje var marxistisk med en total ignorans av de tusentals människor som dött som konsekvens av den socialdemokratiska politiken. I marxismens Sverige är människovärdet noll och regimens självbild allt.

Idag kommenterar Ann Linde sin intervju till TT: ”Det är möjligt att man kan vara lite trevligare, le lite mer och möjligen vara lite mer kvinnlig när man säger svaren. Det får väl jag tänka på.”

Mer kvinnlig? Vid nästa intervju får Ann Linde fnittra lite skolflicksaktigt... där har hon lösningen på en toppintervju och
om Linde vill vara lite mer kvinnlig under intervjun, kunde hon tagit på sig sin favorit-hijab - den hon hade på sig under Iran-resan! I själva verket handlar det om att bete som en normal människa, visa respekt och hyfs när hon som utrikesminister företräder ett land. Att blanda in genus/feminism är ytterligare ett bevis på hennes olämplighet som utrikesminister. Kan Linde verkligen mena, att attacken på henne var för att hon var kvinna och inte på det hon sagt och gjort.

Om en svensk vit man hade uppträtt så arrogant, manhaftigt, lögnaktigt, drygt och ohyfsat i en intervju, hade larmet gått hos den statsfeministiska regeringen. Men nu var det en i detta obildade sällskap som gjorde bort sig totalt - då tystnade de annars skränande feministerna.
Den näst högste regeringsrepresentanten gör bort sig grundligt inför världens ögon - men inte ett ljud hörs från världens enda, och förhoppningsvis sista, feministregering eller från MSM och SVT!

Omdömet hos denna odugliga minister ligger nära noll. Fattar hon inte att hon aldrig borde ställa upp på intervju hos utländsk media, där de ställer adekvata frågor om den katastrofala situationen i Sverige. Hon och hennes kolleger i regeringen är vana vid skattefinansierade svenska journalister som ställer lite allmänna frågor typ "När kan vi börja resa igen" eller "När kan vi besöka far/mormor."

Regeringen är en uppvisning i inkompetens, okunnighet, klimatfobi och arrogans. Sossarna har till slut lyckats utradera alla former av begåvning ur sitt parti. Det är också målet för marxism att utplåna alla begåvade och produktiva människor. Kvar blir en samling stolpskott som inte har en aning om någonting och som diverse särintressen kan utnyttja för egen vinning. Hur någon enda väljare kan rösta på detta avskrap är en gåta.

1 kommentar:

  1. Regeringen har en kompetens utöver det vanliga, maktkamp.
    Man måste beundra att de trots inkompetens, maktmissbruk, korruption, svågerpolitik och närmast brottslig brist på ansvar lyckas behålla makt och privilegier val efter val, S är obestridda mästare i konsten att hålla kvar greppet i köttgrytan hur illa de än sköter sig och landet.

    SvaraRadera