torsdag 18 juni 2020

Vår nya stjärna – utrikesminister Ann Linde!


Har ni sett detta? Det värsta som Foliehatten sett! Ann Linde får oss svenskar att låta och se ut som idioter! Man häpnar! Linde får möta en riktig påläst journalist som ställer raka frågor om katastrofen i Sverige. Sverigebilden krackelerar som ett brev på posten.

Ann Linde är pinsam och tragisk. Skräcken lyser i Ann Lindes ansikte då hon tvingas träffa en riktig journalist och dessutom prata engelska. Hon lär aldrig bli nån bra pokerspelare och ljuga som Stefan, utan att blinka! Borde hon inte gå några komvuxkurser i engelska istället för att agera målvakt åt statsministern? Hon ljuger dessutom och påstår att alla utan symptom kan gå och testa sig och det är därför det blir så höga siffror . I Skåne säger Ann den 12 juni: "Du som har symtom på Covid-19 kommer från månadsskiftet juni-juli att kunna beställa hem ett test för Covid-19." Inte ens då får man göra ett test. I Skåne dröjer det innan folk med symptom kommer kunna beställa ett test.

En vers från nätet:

svenskens verklighet är kluven
mellan lögnens verklighet
som två nakna kejsare talar om
och den verklighet
som vi i själva verket
lever våra liv i”

"Strategin håller vi i, så den känner jag mig trygg i." Statsminister Stefan Löfven känner sig trygg med strategin som lett 5000 svenskar in i döden. Ett erkännande av Löfven, utan att han förstår det!

Foliehatten har noterat flera gånger att sossarna letar efter en ny ledare ”och” det skall vara en kvinna! Fiaskot med Mona Sahlin vill man inte uppleva igen, Nu letar man i varje garderob för att hitta kvinnan som kan stå pall och ljuga lika friskt som Stefan Löfven. Foliehatten trodde ett tag, att Ann Linde var personen, men efter hennes katastrofala intervjuer, har hon spolat sig själv!

Foliehatten brukar sällan skratta åt folk som inte kan prata engelska, men han ger sig den på, att hennes CV innehåller något i still med "flytande engelska". Ann Linde är alltså utrikesminister? Har hon svetsarutbildning också? Hon är ohyfsad och vet inte hur man uppför sig under en intervju. Pratar i mun och avbryter reportern trots att reportern agerar professionellt. Det verkar vara något sorts krav att du som svensk sossepolitiker inte får lov att prata ett främmande språk på ett vettigt sätt.
Läste en bok för några år sedan där det slogs fast att "the most important talent is the ability to recognise talent".
När man ser sammansättningen av personer i de organisationer och grupperingar som hanterar den svenska Coronavirus-epidemin så inser man att just den talangen saknas. Totalt.

Viruset fick fart i mars i Sverige. Det är ungefär 5000 döda på fyra månader, sönderkörd sjukvård och sjukskrivningar på 3-12 veckor, bestående men (vissa får andningshjälp under resten av livet) och ekonomisk härdsmälta. Detta trots grannländernas hårda stängningsåtgärder och våra restriktioner. Detta har ingenting med influensa att göra. Tror MSM fortfarande det, är man totalt hopplös och obildbar.

1 kommentar:

  1. Försökte faktiskt lyssna på den intervjun, men jag började skämmas så starkt så jag bröt efter några minuter.

    Vår Utrikesminister har inte precis ett pokerface. Hon utsrålar förakt över journaistens frågor och säger rent ut att "detta är dina ord" när snningen inte passar henne. Och hennes engelska är väldigt bristfällig.

    SvaraRadera