torsdag 4 juni 2020

Sverige behöver poliser inte polisattrapper!

Förr var man stolt över svensk polis! Hade respekt! Idag finns inget kvar! Foliehatten skäms över att vara svensk och han har noll förtroende och respekt för polisen! En kvinnlig svensk polis går ned på knä med en skylt ”White silence is violence” framför en hop maskerade och hotfulla bråkstakar. Sedan står poliskvinna och gråter och kramar burkabärande afrikaner efteråt. Dessutom gör hon något slags "Black Power"-tecken. En politisk manifestation, i uniform, på betald arbetstid. Varför är hon inte redan avskedad?  Dessa inkvoterade 50kg hästsvanspoliser är verkligen en tickande bomb.

Det enda man ser i detta är en vit människa som låter sig förnedras fullständigt. Det sker egentligen under former av ett, mer eller mindre, direkt uttalat hot om våld. En kniv mot strupen på Sverige och svenskarna är vad man ser.

Vänsterskribenten Patrik Oksanen tweetar om, hur ”klokt” det var att poliskvinnan knäböjde och Mikael Damberg instämmer i Oksanens tweet. En syltrygg har talat. Damberg bevisar om och om igen att han är inkompetent och ska absolut inte sitta på den position han gör. Det är bra, att Damberg så tydligt visar prov på sitt omdöme på det här sättet. Vi kan nog utgå ifrån, att den mannens förmåga att förstå världen är typisk för resten av regeringen.

Händelsen är en symbolisk bild av en svensk polis som knäböjer för lagförbrytare. Samtidigt som svensk minister uppmuntrar beteendet.

Vad fan har vi i detta land att be om ursäkt för vad poliser och svarta kriminella tar sig för i USA? Inte ett dugg. Och kom inte dragande med något svart slaveri för det hade vi ingen del i. Svarta i Afrika hade större del i det själva som sålde sina grannar som slavar, än Sverige som avskaffade slaveriet under Medeltiden.

Trodde aldrig Foliehatten skulle få uppleva att "feta" afrikanska kärringar stå och skrika "Stockholm är vårt" utanför slottet. Man kunde tro att Eliasson fått förlängt förordnande.

Intressant att skåda självhatet på Black lives demonstrationen i Sergels torg. Hundratals blonda småtjejer som skiter helt i svenska offer för icke vita är i hejdlös sorg över att amerikansk polis avrättade en kriminell afro-Amerikan som bland annat hotat en gravid kvinna med pistol under sin långa kriminella bana.

Svenska kvinnor av idag är så skadade av hjärntvätt och självhat att de känner större sorg över att ett kriminellt monster i USA dog under polisvåld, medan samma kvinnor helt skiter i svenska kvinnor som får huvudet avskuret av en icke vit man och svenska killar som blir slaktade av en afrikan, medan han försöker stoppa afrikanen från att våldta en svensk tjej. Alla dessa svenska offer var genuint oskyldiga, till skillnad från den ondskefulle och kriminella George Floyd och morden skedde dessutom i Sverige. Men eftersom dessa svenska tjejer fått lära sig hela livet att det finns en vit skuld och att vita är onda, så skapar bestialiska dåd mot svenskar noll känslor hos dessa svenska tjejer. Enligt dessa tjejer ska icke vita få göra vad de vill mot svenskar, eftersom vi är genetiskt ondskefulla som förtjänar att få våra länder förlorade till de goda icke vita männen som dessa svenska tjejer röstar in i landet. Hjärntvätten bland svenska kvinnor är skrämmande. Det var så här Hitler skapades. Sekteristisk galenskap.

Dessa tjejer sympatiserar mest med icke vita kriminella män som de alltid bryr sig mer om, än genuint oskyldiga offer för dessa män. Vilket tyder på att kvinnor genetiskt dessvärre har en fallenhet för onda män, medan de föraktar de oskyldiga och svaga män som faller offer för de onda männen som George Floyd.

Mångkulturvurmarnas problem är att de tillhör en religion, de saknar statistik och fakta som på något sätt visar att deras religion stämmer. Utan istället pekar all fakta och statistik i direkt motsatt håll. Denna bris på argument leder anhängarna av religionen att enbart kunna använda känsloargument för att påvisa att Sverige måste införa fri invandring av afrikaner och araber i all framtid för att stoppa rasismen. Rationella människor köper svårligen argumentet, att om vi inte inför fri invandring av icke vita, så är vi nazister och rasister.

Problemet är att alla fraktioner i gruppen inte längre kan använda känsloargument för att behålla anhängare. Det är bara V och MP som kan fortsätta sin aktivism. Alla andra partier som gör detsamma straffas. Tillsammans har MP och V ca 12 till 15 % av väljarkåren. Att dessa två partier lyckats leda in Sverige i en av västvärldens mest uppseendeväckande katastrofer med miljoner av bidragsberoende folkslag som hatar de som hjälper är en framtida analys.


2 kommentarer:

 1. Idag var hatten riktigt på G.
  Stort G!
  Irriterad upprörd ja t o m riktigt förb-ad..
  Det är jag också..
  Trodde inte att vi i Sverige skulle få se poliser bära sig åt på detta sättet.
  Börjar fundera, är verkligen kvinnor lämpliga som poliser? Urvalet dåligt, felgjort?
  Minns hur panikslagna kvinnliga poliser sades vara när man sköt Johan Torell. De bara pangade på i ren panik! Skottspridningen lär ha varit m/lagårdsvägg..
  Vi får väl se...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utbildad på Södertörn
   Hatar pistoler.
   Ja, vad kan man förvänta sig!?
   Måste kännas otryggt för kollegerna när man ej kan hoppas på att hon är en i gänget.
   Alltid genus och in kvotering.

   Radera