tisdag 9 juni 2020

BLM och vänstern vill riva ner statyer som de anser är rasistiska!

En debatt har nu blossat upp i UK om statyer av personer man anser olämpliga. Enligt Londons borgmästare Sadiq Khan speglar stadens statyer, gatunamn och publika platser en förgången tid och han flaggar för att fler statyer kommer att plockas ned. Han har tillsatt en kommission som nu lovar att man ska ta bort fler statyer av vad man betecknar som olämpliga(rasistiska) personer. Intressant är att en muslimsk borgmästare vill rensa bort den brittiska kulturen. Londons borgmästare verkar tagit intryck av IS som ville förstöra alla historiska statyer. Det verkar som att den västerländska kulturen haft sin "peak." Nu har vi kränkthetskulturen med våldsamma människor som hatar allt, utom månadens bidrag från staten. Hur länge kommer britterna tolerera detta? Det är en skändning av deras kulturarv. Engelska väljare är lika som den den svenska väljarkåren, de röstar med fötterna. Se bara vad de svenska väljarna har lyckats placera på Rosenbad

Vänsterns fäbless för historierevisionism, där man tar bort statyer eller ändrar i äldre verk som barnböcker alternativt rensar ut dem helt och hållet, är något som förenar grupperingarna internationellt. Kommissionen ska verka för att analysera alla stadens statyer ur identitetspolitiskt perspektiv, de statyer som anses vara problematiska kommer raseras och ersättas med nya statyer på olika minoritetsgrupper som ska framhålla Londons mångkultur på bästa sätt. Man fick mersmak under upploppsliknande former i Bristol i söndags, när de rev ned en staty föreställande Edward Colston som ägande sig åt slavhandel på 1600-talet. Sedan dess har även statyn av Winston Churchill vandaliserats med slagord om att han skulle ha varit ”rasist”. Så historiska figurer som Amiral Nelson kommer troligtvis få sina statyer ersatta av random svart rappare från London som får en egen staty

Hittills hör man inte mycket om att riva statyer i Stockholm men inom några år kommer den samlade svenska vänstern importerat detta tankegods och de kommer verka även i Stockholm för att riva statyer på historiska figurer, eftersom de anses problematiska och inte representativa för dagens mångkulturella stad. Även här kommer kraven komma på att smälla upp statyer på araber, somalier, afghaner och liknande för att bäst representera det nya Stockholm.

Vänstern kommer alltid fortsätta flytta fram sina positioner, de kommer aldrig bli nöjda. När vänstern är klara med statyerna kommer de börja byta namn på alla gator som de anser har problematiska namn.
Nästa steg blir ett nytt folkmord på hela den vita befolkningen i väst. Media, politiker och elitfolket kommer stå och driva på. De nöjer sig inte förrän den vita mannen är utplånad. Nu är frågan, när ska vi börja göra motstånd mot vansinnet. Vänstern påhejad av globalistlakejerna har förklarat krig.

Detta har ingenting med rasism att göra. Vad det handlar om är att sätta skamstämpel på européernas historiska rötter och kulturarv för att på sikt kunna avveckla den västerländska civilisationen. Vi ska skämmas så mycket för vår västerländska civilisation till den grad att vi upplever dekadensen av gränslös massinvandring som ett lyft och en befrielse. Hjärntvätt på hög nivå.

1 kommentar:

 1. Har det att göra med mussarnas aversion mot idoldyrkan???ikoner, tavlor & statyer od åker brasam, mig veterligen..
  De har ju sabbat en del sk kulturarv,vad jag vet.
  Snart ska de säkert slå ikull hus oxå..det blir spännande det här.
  Not so much.

  Mvh Per

  SvaraRadera