onsdag 24 juni 2020

VIll du få uppmärksamhet av MSM och SVT skriver man en rapport om högerextrema!

Covid-19 krisen har tagit över allt medialt utrymme. Aktörer som tidigare fått stort utrymme har nu fått se sig negligerade. En av dessa är det extrema EXPO! Vad gör man för att hamna i zenit igen – givetvis skriver de en rapport!
Expo: Rasismen kan öka efter coronapandemin. Högerextrema och rasistiska krafter kan få näring av coronapandemin, visar en ny rapport från Expo.

Visst nappade det riktigt bra - TT , SVT och en massa lokaltidningar(presstödstagare) blev som hungriga vargar, när de såg att högerextrema fick på nöten, i dessa BLM-tider.
När EXPO är i farten och presenterar en rapport, är all kritik mot regeringen och Sverigebilden = "rasism."

Expo: ”En av många utmaningar som samhället har att hantera under krisen är hotet mot människor och mot demokratin, som den organiserade rasismen och höger- extremismen fortsätter att utgöra, och som har potential att växa exponentiellt i tider av kris och desperation.”
Det är länge sedan som Foliehatten skrattade så gott och länge. Expo tycks inte följa med vad som händer i västvärlden. Det är inte högerkrafterna som nu är problemet,  utan det är vänstern – BLM.
Vänstern och svarta har nu tagit den döde drogberoende Floyd till sitt hjärta och han betraktas numera som ett helgon av vänstern/svarta.

Det går inte att ta denna rapport seriöst. Expo försöker stämpla Fox News och GOP(repl) som en del av extremhögern. De kastar också in Ebba Busch Thor. Med deras definition gör de i princip hela EPP-gruppen till högerextremister. Missförstånden av vad politikerna säger är också uppenbara. Trump hetsar inte mot kineser. Han hetsar mot Kina, eftersom Kina är en konkurrerande världsmakt.

EXPO: ”I USA har regeringspartiet Republikanerna uppmanat sina politiker att beskylla Kina för smittan i offentliga uttalanden, en linje som fått genomslag i den stora mediaorganisationen Fox News. Den federala polismyndigheten FBI bedömde i mars att hatbrott mot asiatamerikaner kommer att öka, men smittskyddsinstitutet och justitiedepartementet under Donald Trump har, till skillnad från under tidigare vågor av rasistiska hatbrott, hittills inte vidtagit några offentliga åtgärder för att motverka hat och hets. (...)En utpekande retorik har under våren använts av svenska politiker som SD-toppen Mattias Karlsson som, i likhet med Donald Trump, har pratat om ”det kinesiska viruset”, och Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch som valt att kalla smittan för ”Wuhan-viruset” (s.4.5)”

EXPO inte är helt snett ute. Covid-19 har sannolikt kopplingar till mångkulturen. Det finns indicier på att överdödligheten på svenska äldreboenden kan vara orsakad av det program som vänstern introducerades för ett par år sedan som fick namnet
"Extra händer i vården!"

Uppenbart är det så att ”Döden på äldreboendet” har en mångkultur-förveckling. Antingen genom äldrevården som integrationsprojekt eller hela mångkulturen som ett projekt för snabbimplementering av ett prekariat som sedan krävt plåster i form av integrationsprojekt. Eller dränering av resurser som gått till... ”annat.” Men ett sådant konstaterande av det faktiska ger EXPO något att bita i att formulera som "högerextremism." "Xenofobi" är en del av immunförsvaret helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar