torsdag 4 juni 2020

Sanningen accepteras inte av vänstern!

Mats Skogkär ledarskribent HD/Sydsvenskan Twittrar privat: ”När man ser vänsterns närmast sexuella upphetsning över upploppen i USA, över plundringarna, bränderna och våldet, blir det också lättare att förstå dess strävan att genom invandring skapa liknande förhållanden här med en stor, invandrad, etnifierad och segregerad underklass.”

En sanning som nu nått fram och fick tryckkokaren hos vänstern, att nästan explodera. Det fick sossen Olle Jansson att twittra: ”Sydsvenskan ta Ert ansvar och lyft bort denna skribent!”
Mats Skoskär gör en helt korrekt analys. Det är så uppenbart att svensk vänster drömmer om en amerikansk verklighet i Sverige, de vill kunna yra om historisk svensk rasism, att Sveriges rikedomar enbart bygger på slavägande i flera hundra år, att svenskar historiskt förtryckt alla svarta. De vill kunna låtsas att MENA invandrarna inte är frukten av frivillig migration till Sverige för 10-20 år sedan, utan att deras förfäder byggt upp Sverige och levt i förtryck i hundratals år här. De vill kunna yra om historisk svensk skuld och att svenskar måste betala reparation till alla icke vita invandrare för det förtryck de tvingats utstå i Sverige. Om kravaller skedde i Sverige hade svensk vänster varit helt förstående, trots att dessa invandrare lever i världens minst krävande nation, som formligen öser ut pengar till invandrare utan några som helst krav på motprestation, trots det hade kravaller varit helt rättfärdiga enligt svensk vänster då några svenska tanter och gubbar skriver ordet neger på Facebook, vilket är höjden av förtryck.
Vänstern har tappat sitt förtroende hos absoluta flertalet i Sverige. Ingen ur arbetarkollektivet röstar vänster idag. Invandringens direkta konsekvenser för samhället har sjunkit djupt i det breda folklagrets medvetande. Att demonstrera mot rasism blir bara löjligt. Retoriken fungerar bara på de mest extrema segmenten av den svenska befolkningen, de som inte lärt sig någonting från de senaste årens läxa, utan fortfarande har samma världsbild idag som de hade 2010 om ett mångkulturellt paradis. Denna grupp har radikaliserats och beskyller än mer svensk rasism för alla Sveriges problem och om svensk rasism utrotas kommer helt enkelt massinvandringen äntligen vara perfekt.
Två avgörande frågor: vem är beroende av vem, och vad ska man hota med? När Osman Bilan säger att hon inte längre orkar med vita svenskar så kommer flertalet svenskar att uppmuntra henne till att ha så lite att göra med vita, och gärna att hon förmådde sina gelikar från
Mena-området att göra detsamma. Det är egentligen det som retar henne, hon har inget att komma med.

Helt enkelt vill vänstern leva i en alternativ verklighet som inte har någonting med Sveriges verkliga historia att göra på något plan. Det är så förvånande. Kan det över huvud taget vara möjligt att Skogkär inte har sett denna för alla så uppenbara sanning? Kan de goda liberalerna verkligen ha missat detta samband?

Tittar man på Imperiets vänsterliberala nyhetskanal MSN News (Microsoft) så är det uppenbart så att sympatierna helt ligger på Black Lives Matter/ ANTIFA sidan. De kör stenhårt på narrativet polisen mot de svarta och rasism.
De här vänsterfanatikerna förstår inte vilken draksådd de sår. Mycket av det här våldet, draksådden, är inte politiskt, inte ens identitärt. Att få vara en del av en galen folkmassa och slå sönder saker är berusande i sig. Nils Ferlins har skrivit några intressanta ord "så helvetes roligt."
Bonniers glömmer den dystra ekonomin för en stund. Det är ju så helvetes roligt med fiendskap och våld och förstörelse, när fotbollen är inställd. Verklighetsflykt, på betryggande avstånd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar