lördag 6 juni 2020

Vilken väg kommer media och makten ta?

Global makt, media och socialliberala etablissemang står idag starkare än någonsin tidigare, men medias makt börjar få ”hack” i skivan! Det här året har varit en manifestation av global makt. Självförtroende eller ambitionsnivå är inte på något sätt brutet hos fienden och det är alldeles uppenbart att europeiska folk är underkuvade i ett kolonialt och repressivt system som vill dem illa. Att inse det är nödvändig, liksom att Sverige bara är en aspekt och arena för en agenda som är världsomfattande. Vem som över tid har gjort vad och med vilka syften är tämligen glasklart, avseende resultat och inslagna färdriktning.

Den som kontrollerar media styr i princip allting, från tankar, språkbruk, tyckande och känslor hos populasen. Vilka som äger vad och med vilka syften, det känner vi också till. Detta är heller ingen gudagiven slump eller något olyckligt sammanträffande.

Trots att nästan all etablerad media är för massinvandring, så är majoriteten av folket för minskad invandring enligt flera undersökningar. Trots att nästan all etablerad media är emot högern, så har ändå M, KD och SD ett stöd på ca 50 %. Stödet hade varit högre utan etablerad medias kampanjer, men de kan inte krossa stödet på något sätt heller. Etablerad media är dominant, men allt fler människor får information från andra kanaler vilket leder till, att de ändå blir invandringskritiker. Hade etablerad media haft all makt hade SD aldrig ens kommit in i riksdagen från början och knappast växt till 20 %.
Etablerad media lever på myten om att de är allsmäktiga, men det är viktigt att inse att trots att de har mycket inflytande så verkar de inte kunna stoppa de trender som växt under lång tid och det inflytande de har minskar för varje år som går. Det spelar ingen större roll att Anders Lindberg på Aftonbladet skriver samma krönikor idag som han gjorde för 10 år sedan, när allt färre håller med hans slutsatser.

MSM är tudelad, de vill stöda Black Lives Matter(BLM), men samtidigt inser de problemet, att väldigt människor stödjer BLM. Om de argumenterar för BLM måste de samtidigt argumentera för att ge BLM ökad makt och det är ingen diskussion de vill föra.

Att ledande företrädare för Bonniers velat ha striktare Covid-19-regler och lockdown kan delvis bero på att ju hårdare lockdown, desto större efterfrågan på deras digitala nöjesprodukter, när människor tvingas sitta hemma uttråkade.

Demonstrationer för B
LM ger bra content för Bonniers, men man vill inte att det skall bli en murbräcka för en öppning av samhället, vilket skulle minska efterfrågan.
Bonniers Likvida Medel går före Black Lives Matter. Lagom breaking news är bäst.

Det mest intressanta är, att till och med fanatiker som Strandhäll kritiserat BLM och hyllat polisen som avslöjar, att de ledande inom vänstern inser, hur mycket väljarstöd de skulle tappa, om de blev ett parti som öppet tog ställning mot svensk polis till stöd för galningar i BLM. Det sista svenskar vill se idag, är att man försvarar anarkister och skäller på svensk polis.

Kan det vara så, att våldsvänstern och Muslimska brödraskapet använder sig av redan befintliga rumsrena proteströrelser och gör dem till sina egna. Metoo spårade ur i Sverige på grund av att vita medelklasskvinnor inom vänstern och kulturrörelsen överlag snodde idén och tillämpade den på sig själva. Nu gör Muslimska brödraskapet detsamma här i Sverige, med svartas situation i USA.

De kvinnliga journalisterna importerade Metoo från USA och tänkte sig att busschaufförer skulle få sparken, men istället började de äta sina egna eftersom de låg närmast till hands och många av de här kvinnliga journalisterna vill upp i karriären. Männen stod i vägen. Bland annat åkte Fredrik Virtanen och chefredaktören för hela Aftonbladet eftersom hon försvarade Virtanen. Karin Pettersson hamnade i frysboxen. Däremot hade andra journalister inte lika tur. Det är egentligen vansinne att importera amerikanska konflikter till Sverige, men det är precis det som de stora mediehusen gör. Foliehatten tror inte att det blir så mycket mer BLM-demonstrationer i Sverige. Ingen tänkande individ vill ha dem här, situationen är redan rätt illa som den är med Covid-19 och en ökande arbetslöshet, skjutningar och växande ghetton.

1 kommentar:


  1. Jaa , du har rätt ,,, men att få fårskocken att förstå är omöjligt

    SvaraRadera