torsdag 11 juni 2020

Sverige får nu skörda för massinvandringen 2015!

I gårdagens Sydsvenska såg vi på förstasidan en bild av en afghan(från Iran) som sitter framför en Apple PC och en av de senaste modellerna av Iphone och bakom står ett äldre svenskt par som denne afghan bor oss. För det svenska paret är det ett bra tillskott till pensionen, med de ersättningar de får av kommunen. I snyftartikeln framgår att han är tvungen att skaffa ett arbete inom 6 månader, annars utvisas han enligt afghanamnestin. Denne afghan kom 2015 och hade sällskap av drygt 163000 andra migranter, främst från Syrien och Afghanistan. Idag har nästan 60.000 fått PUT. Massinvandringen 2015 har medfört att ansökan av svenskt medborgarskap ökat och ansökningar om familjeåterförening.

Man borde villkora PUT mot att man kan försörja sig själv och är ostraffad. Sverige har delat ut PUT i parti och minut, utan krav och medborgarskap till hundratusentals människor som aldrig kommer att kunna försörja sig själva och nu går svensk välfärd på knäna. Vi har tom delat ut medborgarskap till dem som sitter i fängelse som begått brott. Frågan är: Var har de övriga som inte fått uppehållstillstånd tagit vägen? Är det någon som inbillar sig att alla dessa har lämnat landet eller är de kvar och lever i ett skuggsamhälle? Att asylrätten är viktigare än det svenska samhället, har den omdömeslösa folkvandringen till Sverige visat. Det saknas mottagningsmöjligheter när det gäller bostäder, skolor, arbete etcetera och kommunerna är ekonomiskt konkursmässiga. Rapporten ”Integration Sverige” visar att väldigt få kommer att försörja sig och i dagarna har en rapport visat att Sverige och övriga EU befinner sig i den värsta kris sedan 30-talet. Att dessutom ta emot fler migranter och att över en miljon aldrig kommer att kunna försörja sig, är inget annat än en ekonomisk katastrof för Sverige. Dessutom har övervägande individer Islam som värdegrund. En ideologi, som inte är kompatibel med en demokratisk värdegrund, vilket Kairodeklarationen
för muslimsk medlemskap i FN visar.

Det är ett oerhört misslyckande som pågått under lång tid med kulmen 2015 och som nu fortsätter med anhörig-invandring, trots att det svenska samhället befinner sig i fritt fall och ingen vet hur detta kommer att sluta, mer än i total katastrof för alla inblandade.

Danmark har lyckats att stoppa bidragsmigrationen. 2019 hade de en utflyttning av bidragsmigranter och där är inräknat alla migranter. De delar inte ut medborgarskap godtyckligt och de tar inte emot några kvotflyktingar (Sverige 5.000- 20% av alla). Danmark är på rätt väg och BNP per capita ökar och de har en högre levnadsstandard än Sverige idag. Vi tar emot 100 000 arbetslösa, analfabeter, outbildade, där inte många inte vill lära sig språket, vill behålla den religion som de flytt ifrån och de får all inklusive samt rätt att hämta hit hela sin familj som går aldrig kommer att integrera sig. Är det konstigt att Sverige har bland de största problemen i Europa. Stäng mottagandet av bidragsmigranter för gott och endast arbetskraftsinvandring där anställande företag tar försörjningsansvaret och klar de inte det. så får de åka hem.

Text TV 123.
SEB: "Svensk välfärd får bottenbetyg. Efter fem års positiv trend faller Sverige i Välfärdsbarometern från SEB:s ekonomer, där de nordiska folkens syn på välfärden kartläggs. Finland toppar på indexnivån 61, tätt följt av Danmark och Norge på 60 respektive 58. Sverige faller samtidigt till 51, den lägsta nivån sedan 2011.
Det största missnöjet med den svenska välfärden handlar om assistans vid
arbetslöshet, arbetslöshetsersättning, pensioner och äldreomsorg. "Det saknas övergripande och heltäckande debatt och förslag om hur välfärden på sikt ska finansieras."

1 kommentar:

  1. Inte-grationen av svenskar till fattighjon går alldeles utmärkt....
    Snart kommer $taten & knackar på dörren & ämnar sköda våra organ, som betalning av stats-skulden od.

    Undrar vad man ska hitte-på för anledning att dräpa resten av befolkningen, inte bara "pensiona"?
    Det kanske finns nåt nytt ABC-vapen som behöver testas & här finns $hitloads med försökskanin...

    SvaraRadera