söndag 14 juni 2020

Det senaste offret för kritik mot BLM - Alexander Bard visar hur skruvat Sverige har blivit!

Man kan upprepa det flera gånger. Inget av det som sker är begripligt om man inte förstår den judiska makten och de kulturkrigsprojekt som den judiska makten driver för att splittra, försvaga och förstöra europeiska folk.

BLM är likt all "människorättskamp" endast en proxy för den judiska makten, vilket är något som de flesta människor undermedvetet förstår. De flesta konservativa/borgerliga debattörer förstår det absolut och vet exakt var taggtrådslinjen går någonstans. Att kritisera judisk makt direkt är givetvis big no-no, men även kritik mot eller ovarsam exponering av de judiska projekten leder till bestraffning, en journalist dristade sig för några år sedan, att använda proxyordet "globalist" och hamnade i hetluften.
Alexander Bard är trigger happy och råkade nu ytterligare en gång ta sig innanför taggtråden. Han måste därför bestraffas och han ”kickades” av TV4 igår kväll.

Innan han sparkades ansåg TV4:s kommunikationschef Charlie Forsberg att uttalandena inte har med dem att göra.
Forsberg: ”Alexander Bard ger uttryck för sina egna privata åsikter på sina sociala plattformar och måste svara för dessa själv. Det är inte en fråga för TV4 att svara på. Däremot tar vi ansvar för de program vi sänder.”
På Twitter var det många som påpekade att TV4 var väldigt snabba med att koppla bort Paolo Roberto efter hans skandal.
Forsberg: ”Det är ingen rimlig jämförelse. Jag har inget mer att tillägga, säger Charlie Forsberg.”

Den kokande vänstern fick som de ville till slut – Bard sparkades! Ständigt detta krav på deplattformering från godhetshatarna/knarkarna. Bard sitter inte samma sits som Paolo, han är ekonomisk oberoende!

Hela BLM-spektaklet är för övrigt en jättevinst för den judiska maktens kulturkrig. Bland annat så blir åsiktskorridoren igen lite trängre.
Vi kan nu se framemot en tystare debatt, hur det än är, måste också en journalist ha bröd på bordet. Det vi kan ta med oss från det här är, att manchesterliberaler som Alexander Bard inte kommer få en syl i vädret. Som det ser ut nu, sker samma sak i USA. Vänsteraktivisterna och svarta får inte kritiseras - för om du gör det, är du "rasist" och då får du sparken. Det är nog många som redan fått sparken i Sverige och en lång rad andra som kan få sparken - nu när TV4 vägrade försvara Alexander Bard. Det ser ut som liberalerna har skapat ett identitetspolitiskt monster och när de försvarar färgblind och egoistisk liberalism som Bard åker de ut.

Det är totalt skruvat av ”f***orna” på Aftonhoran att likställa ett lagbrott med att skriva ett par rader på Twitter. De andra ”f***orna”, på #jagärhär, har varit aktiva med sitt efterblivna drevande och sinnessjuka behov av att förbjuda och tysta alla dom inte gillar. Alexander Bard har begått ett värdegrundsbrott helt enkelt. NPC-kulturen visar sitt diktatoriska ansikte återigen, hade dom fattat eld hade Foliehatten inte ens pissat på dom.
”En namninsamling med 20 000 namn har nu krävt att TV4 avslutar sina samarbeten med Bard, skriver TT.”
Hur ini helvete jävla dum i huvudet måste man vara, för att orka starta en namninsamling för att någon skrivit något på Twitter? Det naturliga urvalet är uppenbarligen satt ur spel. Inte för att Foliehatten håller med Bard om så mycket. Men i det här fallet, så är det svårt att låta bli.

Vad har då Bard skrivit på twitter som retat upp den totalt skruvade vänstern? Läs gärna kommentarerna från dessa skruvade personer!
”The #BBC and #Netflix take #LittleBritain and #FawltyTowers off air due to blackface content, killing their own brands in the process, exposing how pathetic but also apocalyptic our times are. Frankly, I'm disgusted with #BlackLivesMatter and how deranged that project has become.
If black lives want to matter, then black lives get their fucking shit together, study hard, go to work, make their own money instead of depend on welfare, stop lying, get out of prison, and become heroes instead of self-appointed victims for the world to laugh at. That matters!”

Många personer med sunt förnuft anser att Bard har helt rätt, de som främst dödar svarta är svarta själva och detta fortsätter in på fängelset. Det finns bra svarta också, se på Neil Degrasse Tyson, men inte springer han runt och plundrar och slår sönder bilar eller förstör en stackares alla ägodelar i den flyttbil. Bards utgångsposition verkar vara att svarta har potential att göra bättre och göra rätt för sig, kanske till och med lika stor potential som vita. I kommentarerna under hans tweet är det många vänsterliberalt progressiva(många tjejer) som var snabba att rätta honom.
I en stor grupp på Facebook är majoriteten vänstertjejer i 18-30 års åldern och jävlar vad arga de är. De skickar mail till Bards kollegor, chefer, tidningarna, skapar namnlistor o.s.v. och man förstår inte hur de orkar engagera sig så mycket. Iofs är det BLM är flugan för dagen, om någon vecka har det hänt något annat de kan skifta fokus till.

Det är rätt intressant ändå, att det verkar som att fler och fler svenskar är villiga att offra sin karriär nu, för att tala ut i en rad områden. Mats Skogkär offrade sin karriär med en tweet och nu Bard. Det tyder på att identitetspolitiken gått så långt i Sverige, att allt fler nu inte längre orkar hålla inne sina känslor för att behålla karriären och kändisskapet. På sikt kan detta bryta en del barriärer, för så länge folk höll käften av rädsla för att få sparken, så fanns det inget hopp om förändring. Att fler och fler svenskar inser att vi är inne på fel väg och att de inte längre vill medverka till detta, är i grunden positivt, men sorgligt, att det naturligtvis leder de till, att bli persona non grata bland eliten i Sverige eller ...?

Bard föreslår individualism för att trolla bort ilskan över kollektiva problem. Det är magiskt tänkande - om vi inte kan se problemen finns de inte. Det är förment riktat till svarta, men det är bara vita borgare som tar såna här argument till sig och använder dem för att legitimera sin egen passivitet inför den egna gruppens problem. Bard säger: "svarta ska ta sig samman", men det praktiska budskapet blir: "vita individer kan lugnt fortsätta att sköta sitt, de har ingen plikt att lösa kollektiva vita problem".
"Rasism" är det väl i sådan mån att han har en universalistisk människosyn men samtidigt inte kräver utjämning av gruppskillnader. Det är moraliskt ohållbart, vilket antirasisterna helt riktigt identifierar. Bard är klassiskt liberal - varken antirasist eller konservativ. Båda de senare grupperna kan se att det finns ett problem här: universalism och passivitet i rasfrågan går inte att kombinera. Skillnaden är att antirasister vill lösa det hela genom att utplåna skillnaderna mellan raserna; konservativa vill lösa det genom att ta bort universalismen.

Den enda politiska grupp som inte förstår att ettdera måste bort, är en äldre inkarnation av vänstern - den som idag är känd som libertarianism eller klassisk liberalism  som därför envetet försöker att utföra en omöjlig alkemi. Adam Cwejman bör berömmas för att ha tagit det här längre ut i ockultismens marker, när han har talat om att invandrargrupper ska "absorberas", likt kemiska ämnen som absorberas i varandra. Bard har samma ideologi som Cwejman, men kör en fegare version: vi ska bara blunda när det vi har framför oss fortsätter att vara bly, aldrig blir till guld. Vi ska bara ta oss samman, skita i det där nu, sköta vårt och ge fan i
att klaga.

Det är mycket tydligt, att många svenskar inte har satt sig in närmare i vad BLM står för eller hur de uttrycker sina åsikter. Det är signifikativt för den intellektuella slapphet som råder i Sverige f.n., att man inte ens ids ta ställning för eller emot hela den organisation man säger sig stödja. Antingen så tycker man att det är OK, att kräva att poliser skadas och att de är grisar osv eller så är det inte det. Det finns egentligen inget mellanting i en sådan fråga, men i den tid vi lever i, behöver man inte ta ställning till denna mycket enkla fråga, utan det går bra att förhålla sig mer löst till frågan. Medier avkräver inte heller de människor som de låter florera i sina studios något svar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar