torsdag 4 juni 2020

Den totalt okunniga Isabella Lövin är regeringens största skämt!

För att hålla grytan kokande om klimatet gav den den utan kunskaper i klimatvetenskap Isabella Löven en intervju för Svenska Dagbladet. Hon tycker att klimatförändringar är ett större hot mot mänskligheten än Covid-19 viruset. Hennes uttalande är inte baserat på vetenskapliga fakta utan på politisk ideologi, där hon precis som Tegnell gissar fullständigt och aldrig får rätt!

MP har med krisen fått sitt drömsamhälle med minskad konsumtion och flygande och de borde vara glada, men så är det inte säger Isabella Lövin.
Lövin: ”Nej, tvärtom. Det är en total missuppfattning av vår politik. Vi har aldrig drivit en politik som handlar om att släcka ner allting så kommer klimatkrisen att lösa sig. Vi driver politik för att ställa om samhället.”

De globala utsläppen av växthusgaser väntas minska med 5–8 procent i år som en konsekvens av krisen.
Lövin: ”Det är förvånansvärt små siffror. Inte ens om alla sitter instängda i sina hem, inte förflyttar sig, inte konsumerar så räcker det för att klara klimatomställningen, att mer måste till för att ”rädda klimatet.”

Hon får frågan om den globala uppvärmningen är ett större hot mot mänskligheten än coronaviruset.
Lövin: ”Ja, absolut. Med ett förändrat klimat kommer vi att ha extrema väderhändelser, torka, pandemier och invasioner av främmande arter. Det är klart att corona är en fruktansvärd kris här och nu men det kommer att komma ännu mer kriser om vi inte bromsar klimatförändringarna.”

Foliehatten är helt förstummad när han ser allt svammel eller rätta sagt ren ”dynga” som denna totalt okunniga person vräker ur sig. Det är bara klimatalarmiskt svammel, utan förankring i verkligheten.

Tänk om den tidigare Vecko-Revyns journalisten Lövin hade orkat läsa relevanta fakta om de globala utsläppen av CO2!
Sverige svarade 2018 för 0,11%, Kina för ca 28%, ca 250 ggr mer än Sverige. Länder som står utanför alla åtaganden om begränsningar av utsläppen svarar tillsammans för 52%
och de har frikort fram till 2030. All idioti under svensk flagg att enbart begränsa de svenska utsläppen som Lövin svamlar om, är rent verklighetsfrånvänt och är samma symptom som vi nu ser i Covid-19 pandemin. Sverige gör allt rätt.

Asien bygger först ut kolkraft och sedan den nya generationen kärnkraft, vilken till stor del görs om till gaskraft. Gräsrötterna i Kina och Indien ser allt det goda denna utbyggnad medför. Någon miljoner färre kommer att dö årligen i luftvägssjukdomar orsakad av matlagningseld. Kolkraftens avgaser renas. Beskogning ökar kraftigt. stäpper beskogas. Öknar växer igen. Skog växer högre upp i bergen. Allt detta visas/syns via satellit. Dessutom får gräsrötterna tillgång till elektricitet med olika moderna maskiner som kyl-/frys, central vattendistribution etc.
Asiens gräsrötter känner förstås lätt igen att ”Grön Hållbarhet”är vad de hittills (mest på landsbygden) levt under och absolut inte vill stanna där. Den asiatiska regering som vill riskera upplopp eller att störtas skall absolut inte plädera för ”Grön Hållbarhet!”
Man kan undra om Isabella Lövin sett statyn med de 3 aporna?

Är det någon som räknat på betydelsen av den CO2 som år ut och dag in släpps via hetvatten längs jordens sprickzoner? Bara längs en spricka mitt i Stilla Havet slutade man räkna när ca miljonen utsläppstorn kalkylerats. Hetvatten löser en massa ämnen och dessa , bl a CO2, släpps ut och med tiden ”torn” av utfällda ämnen skapas längs sprickorna. De står enligt gjorda undersökningar på ca 50 m avstånd från varandra vid alla sprickor. Notera att sprickorna även är utvecklade inom landmassorna, men där syns inte utsläppen. Det flesta vulkaner står f.ö. längs dessa sprickor. Bara för att en vulkan inte är aktiv, betyder detta inte, att CO2 mm upphör att välla ut. Sprickornas CO2-utsläpp förefaller mig vara en avsevärt större källa än vad mänskligheten lyckas åstadkomma. Alltså dags att göra seriös forskning och kalkylera utsläppen av CO2 igen.

Vilka länder har deklarerat att de tänker öka CO2 emissionerna helt utan begränsningar framtill 2030 och sedan genom, energieffektiviseringar sträva efter att ” endast ” i paritet med GDP-ökning, öka CO2 emissionerna? Kina, Ryssland och Indien!

Vilka länder har huvudsakligen skeptisk inställning till "Klimathotet" inom sina "vetenskapliga högsta råd?" Kina, Indien och Japan

Man kan bara undra hur länge västvärldens ledare låter sig ledas av alarmistlägrets domedagsprofetior. Våra fossila utsläpp kan knappast påverka halten av CO2 mer än marginellt, då de är små jämfört med vad som släpps ut via jordskorpans sprickzooner. Media förtiger allt som inte ligger i linje med den rådande agendan.

Foliehatten vill här påminna om Kuwaitkriget 1990, då Saddam satte eld på landets oljekällor. Utsläppen av CO2 från dessa oljekällor uppgavs överstiga två års utsläpp från all jordens trafik och det borde i så fall avspegla sig i kraftigt ökande halt i atmosfären detta år. Man har ännu inte sett några som helst uppgifter i media om att halten ökade märkbart. Har någon annan sett det? Nu har vi pga coronakrisen kraftigt minskat våra utsläpp av CO2, vilket också borde avspegla sig i lägre halt av ämnet i atmosfären. Även här saknas bekräftande mätdata. Därför blir min slutsats att hela spektaklet med koldioxidens fördärvlighet endast är ett gigantiskt bedrägeri av makthungriga politiska krafter.

IPCCs möte om klimatet är framflyttat 1 år till nov 2021 och då är det bara 10 månader fram till valet och Foliehatten hoppas verkligen att MP åker ut riksdagen med dunder och brak! MP har inget att göra där, med sin fullständigt vansinnepolitik och vansinniga politiker!
Att lyssna på alla påståenden som Isabella Lövin står för, är mer än pinsamt. Hon har ingen som helst susning om vad hon pratar om. Invasion av främmande arter är det senaste galna hon sagt!1 kommentar:

  1. Främmande arter från Mars, kanske?
    Kan det vara på det viset att herr Musk har planer att importera dylika?

    SvaraRadera