söndag 28 juni 2020

Kommer MP att ge svenska folket en för tidig julklapp?

Just nu, söndag eftermiddag sitter MPs ledning i ett digitalt krismöte för att diskutera, om de skall lämna regeringen.

De är missnöjda med och kräver mer inflytande i de förhandlingar som pågår om migrationspolitike
n. S lämnade i veckan ett bud om volymmål till de andra partierna i migrationskommittén, men inte till MP. Volymmål är något som MP helt vägrar diskutera. Detta med hänvisning att det skulle strida mot den konventions fästa asylrätten. "Den konventions fästa asylrätten" säger att flyktingar har rätt att söka asyl. Men därmed har flyktingen inte rätt att få asyl. Det finns ingen som missbrukar ordet "asyl" så grovt som gröna och röda kommunister.

Men det kan också vara en bluff ! MP är lika maktgalna som Löfven. Det är också ett test för MP för att se, om S kommer att böja sig. De vill stanna kvar vid de frestande köttgrytorna och maktinnehavet, där vilken obetydlig och ointelligent varelse som helst kan bli vice statsminister.
Det är inte bara den nya asylförslaget som irriterar MP, utan också utbyggnaden av Preem i Lysekil och Arlanda flygplats utbyggnad. Preem fick nyligen godkänt i Mark- och miljööverdomstolen, ett beslut som MP vill sätta sig över och Arlanda flygplats har S varit drivande i utbyggnaden.

Idag har MP i den senaste o-mätningen 3,4% och vad som händer nu är säkert mycket goda nyheter, om MP lämnar samarbetet! Hej då MP! Saknad av: ingen.

Ett beslut kommer imorgon hur MP kommer att agera. Ett bra beslut vore om dom lämnar regeringen. MP har inget mer att tillföra svensk politik. De har brett ut sig alldeles för mycket, tagit alldeles för stor plats och visat sig vara totalt galna. Detta lilla parti har visat, att dom förstört det gamla trygga Sverige, så mycket så det tar år att reparera Isabella samt Per - var nu förnuftiga och släng in ”maskrosen” för gott! Bara en välgärning om de försvinner. En riktig tidig julklapp till svenska folket!

Miljöpartiet är ett extremistiskt parti, ett plakat parti som saknar verklighetsförankring. Ett parti, som inte accepterar "orena" icke miljöpartister. Ett parti, som är roten till att Sverige idag översvämmas av en kultur, som inte accepterar folkstyre eller demokrati. Ett fasansfull parti som vill krama ut så mycket skatter som möjligt av landets medborgare.

Man kan förstå logiken i MP:s resonemang. Är det rätt att mota bort någon "asylinvandrare", så är det rätt att mota bort alla som landet inte har någon nytta av. Nu måste alla acceptera faktum, även MP, att Sveriges asylinvandringskatastrof var en onödig uppoffring från svenskarnas sida och nu måste vi göra rätt och rätta till de misstag vi gjort.

3 kommentarer:

 1. Jag har funderat på vad MP och S håller på med och kommit fram till 2 möjligheter jag tror är rimligt nära sanningen.
  1. MP vet med säkerhet att S viker ned sig och kryper till korset, M, S och C vill alla ha hög invandring men inte ta ansvar för den, de är överlyckliga att de har MP att skylla på för alla problem med invandringen. Efter en del spännande turer i pressen och TV kommer Lövet förklara att människoliv är viktigare än pengar för en humanitär demokrati, Sverige och S välkomnar därför MPs fasta beslutsamhet i flyktingfrågan.
  2. S har insett att priset för ytterligare valboskap är för högt och önskar därför avpollettera MP.
  S driver fram en regeringskris i syfte att slippa MP och i stället liera sig med M alternativt utnyttja medvinden i opinionen och utlösa nyval i förhoppning om att S och M bägge gör bra val och att de sedan tillsammans med C och KD kan bilda en samlingsregering i det coronadrabbade landets krisläge, dels utmanövrerar S därmed MP och samtidigt isoleras SD ute på kanten.
  De två mest totalitära partierna bildar på så sätt en maktenhet som kommer bli mycket, mycket svår att utmana de närmaste decennierna.
  Lövet får kanske den längsta statministerförordning landet haft, han går till historien som landets räddare i tider av kaos och hot mot demokratin från både höger och vänster. En sann hjälte och humanist.
  Underskatta inte S strateger och spinndoktorer, S är Sveriges i särklass mest kompetenta maktspelare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Peter, det finns en viss risk att Du har rätt.
   (s) är verdensmestere på politisk manipulation.
   De har ju ett antal ggr dragit ner kallingarna på de borgerliga utan att de sistnämnd ens fattat vad som hänt!
   Alltifrån när man lyckades förklara Sverige mångkulturellt och framåt..

   Radera