söndag 28 juni 2020

Vad innebär batikhäxa?

Vi kan definiera kanske två/tre betydelser för en batikhäxa. Den som Catia Hultquist skrev om i DN, att batikhäxor som använder unga pojkar eller att hon klär sig på ett speciellt sätt. Allt handlar om vad du har för "värdegrund" och politiska åsikter, är du på rätt sida, kan du bete dig i princip hur som helst.

Catia Hultquist analyserar den gammalmodiga användningen av begreppet "batikhäxa" i DN: ”Den är lång och den är blå. Jag köpte min batikmönstrade klänning inför en sommarfest, trots att ja undviker hippiedoftande sjuttiotalsgrejor som batik.”

Artikeln pekar på just svagheten med begreppet ”batikhäxa” eller ”batiktant.” Om man föredrar en ”mild”beskrivning, så är det ena begreppet kopplat till klädesplagg, något som naturligt nog kommer att utnyttjas av de som vill missförstå och vifta bort begreppet. Det finns även ett finskt begrepp ”kukkahattutätti” rakt översatt '”blomhattstant.” Ordet refererar till det hattmode som fanns bland 1800-tals societetsdamer, inte minst i USA. Dessa var, precis som dagens batiktanter, personer som spred naiva, moralistiska råd till andra om hur de bör leva, såg sig själva som moralens väktare/åsiktspoliser, samt var engagerade i diverse sociala projekt för att hjälpa andra och inte minst för att hjälpa sig själva. Båda grupperna brukar även visa något av en von oben-attityd mot andra, inklusive de som de påstår sig värna om.

En annan sida, är den vänster-liberal-socialistisk äldre damen som utnyttjar sin ställning för att få knulla med ensamkommande. Från nätet: Vänsterkvinnor om sex med flyktingbarn: "Det gör vi allihop!"

Varför är det acceptabelt att vart och varannan batikkvinna har ett ”barn” hemma som enligt studier visar att många av ”damerna” väljer att använda dessa ensamkommande som mänskliga dildos?
Vi kan konstatera att flera kvinnor som haft sexuella förbindelser med de här pojkarna/män som står i beroendeförhållande till dem så har flera kvinnor dömts senaste åren. Ett känt fall är en kvinna som fick en ensamkommande att begå mord på hennes föräldrar!

Vad som sker passar illa med både feministagendan och mångkulturella agendan och de sitter alltid i samma båt. Statssubventionerad pedofili rimmar illa också, speciellt när staten står för kostnaden för det som journalister mest tycks brinna för - allt som står för "det goda samhället." Alltså är det något man helst vill undvika tala om.

För SVT, MSM, feminister och vänsterpolitiker är detta ”elefanten i rummet.”

Om vi vänder på medaljen. Hade samma grupp tolererat att 35.000 unga tjejer som uppgivit de var 16 år och födda i januari och farbröder på 60+ hade ställt upp för dessa och även haft sex med dem? Tänk att få gå hemma med unga ensamkommande brudar i ett harem och bra betalt dessutom. Kanske inte behöver tilläggas men såklart hade det aldrig accepterats. Det hade blivit ett ramaskri i media om alla hemska ”gubbar” som ställer upp för de stackars tonårstjejerna som flytt från krig? Hade media gråtit ut lika mycket som de gjort för alla ensamkommande ”pojkbarn?”
Varför reagerar inte dessa grupper inte på en video på Youtube och en snyftartikel i Expressen, där en 73-årig batikhäxa vill ta hit sin 38- årige yngre tredje make från Gambia? Två kvinnor lärare och journalist har lagt upp en film de gjort på Youtube om ensamkommande.

Sverige är världens bästa land när det kommer till hyckleri. Det är gulligt och exotisk med vita kvinnor som åker till Afrika för att utnyttja unga män. Vita män som åker till Thailand för att utnyttja unga kvinnor är det äckligaste som finns.

En tredje grupp är lärare, där vissa kvinnliga lärare kallas för batikhäxor. En majoritet av väljarna har sedan länge velat haft kraftigt minskad invandring. Men dessa väljare har under decennier bemöts med hån och förnedring av just sådana som lärarna. Begreppet batikhäxa kan stå för hela kåren. Så någon sympati har de inte. Särskilt med tanke på att deras framfart gjort att gemene man också känner av konsekvenserna som drabbar sina egna t.ex. de äldre och barnen. Foliehatten har fått info av en vän, att det finns/fanns flera grupper av kvinnliga lärare som vid avslag för ensamkommande, gömde dessa. Ironiskt har kampen för massinvandring och förlöjligandet av kritikerna bedrivits av de grupper som är mest beroende av en välfärdsstat, men som nu slås sönder på grund av just massinvandringen.

Det är gulligt med kvinnor i beroendeställning som våldtar småbarn som enligt pk logiken flytt krig, fattigdom och svält. Kvinnlig pedofil är gulligt. Män som köper sex ska helst slås ihjäl av en pöbel. Kvinnor som utnyttjar hemlösa ensamkommande flyktingbarn sexuellt är hjältar. Vi har en feministisk regering. Den humanitära stormakten vill inte störa sin väljarbas med något så trivialt som människosmuggling, våldtäkt och utnyttjande av beroendeställning. När det gäller kvinnor - that is..2 kommentarer:

  1. Vägen till ett jämlikt, rättvist och på lag grundat samhälle är mycket, mycket lång, det som tagit 50 år att riva kommer ta många generationer att återuppbygga, om det över huvud taget är möjligt.
    Man måste imponeras av hur snabbt, totalt och effektivt Sverige har drivits från att vara ett av de 4 mest framgångsrika länderna i världen till att vara ett hot mot våra grannar och ett exempel på hur en stat kan degenerera till ett U-land på bara 2-3 generationer.

    SvaraRadera
  2. Jävligt bra redogörelse inklusive åsikter. (Ursäkta min franska)!

    SvaraRadera