onsdag 24 juni 2020

Sekten socialdemokraternas högsta överstepräst försvarar katastrofen Ann Linde!

TT uppger att Stefan Löfven hyllar Ann Lindes hårt kritiserade intervju i tysk tv.
Löfven: ”
Utrikesministern gör ett fantastiskt jobb för att också försvara Sverige.” Det måste man givetvis tro på, eftersom "SVT Sommarmorgon för barn", påstår att statsministern är en trovärdig person.

Stefan Löfven påpekar att man ska ge en korrekt bild av Sverige och inte sprida felaktigheter. Om utrikesministern gjorde det vill han inte kommentera. Det får statsrådet själv säga, anser han. Menar han då samma "fantastiska" jobb som han och FHM har försvarat befolkningen mot och hanterat Covid-19?

Vår alldeles egen Bagdad-Bob mumlar vidare när han försvarar ytterligare en av sina straffsparkar till ministrar Ann Linde (de vettiga har tagit slut för länge sedan).
När Stefan Löfven säger: "Det är viktigt att vi säger ifrån när saker och ting är felaktiga. Det måste vi göra. Sedan ska vi själva ge en korrekt bild. Det är viktigt att vi gör det!"

Foliehatten undrar vad Löfven menar med en korrekt bild? Är det bilden av ett Sverige i förfall, där han leder en ministär som i stort sett har misslyckats med allt. Det enda de har lyckats med, är att beskatta folket in på bara skinnet! Det går kanske att dupera det menlösa svenska flata folket fortfarande, men inte resten av världen.

Innan Ann Linde blev befordrad tills handelsminister var hon statssekreterare hos Anders Ygeman när han var inrikesminister. Hon var välinformerad om problemen som senare ledde till skandalen i Transportstyrelsen. Utrikesministerposten är en belöning efter ett långt liv i ”Rörelsens tjänst” på bekostnad av heder och samvete. Den perfekta representanten för dagens ruttna Sverige och Ann Linde motsvar detta. Hon blir aggressiv endast av att bli ifrågasatt! Efter intervjun syns det tydligt hur nöjd hon är, att hon lyckades få fram regeringens/sektens budskap.

Sossarna talar sig gärna varma för enighet, men enighet på sosse vis vilket innebär hets mot oliktänkande som inte håller med S. Som man sår får man också skörda. Om S kunde be de svenskar som utsatts om ursäkt och anlägga en ny ton skulle säkert främmande makt, få svårare att polarisera. Den främste pådrivaren av den råa tonen i Sverige är S.
En helt ärlig fråga: är våra sossepolitiker verkligen de främsta talanger landet kan uppbringa? En utrikesminister som varken kan argumentera eller ens prata engelska? En statsminister som inte klarar intervjuer på sitt eget språk? En justitieminister som saknar rättsmedvetande?"
Man tager sig för pannan som salige far skulle sagt. Det är illa. Dessutom är det så, att Löfvén utsett Linde till utrikesminister. IQ-trusten är samlad i Rosenbad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar