söndag 21 juni 2020

Vad i helvete har EU med amerikansk polis att göra?

EU antog en resolutionen på självaste Midsommarafton, där uppmanas USA:s regering att vidta åtgärder för att ta itu med den ”strukturella rasismen” och samtidigt påstår man att problemen även finns i Europa.

Det var på initiativ av Alice Bah Kuhnke som EU röstade igenom detta i parlamentet. ABK: ”Det är en stor seger att vi gröna tillsammans med de progressiva krafterna i EU-parlamentet har kunnat enats i ett kraftfullt fördömande av rasismen och dess förödande konsekvenser såväl i USA, som här i EU:s medlemsländer.”

Resolutionen stöttades av vänstern, de liberala, socialdemokratiska, gröna och kristdemokratiska grupperna. Vem tror att Vita Huset behöver den här resolutionen? Dom har nog redan dasspapper så det räcker.

ABK vill gärna vara aktivt involverad i BLM som någon med egna erfarenheter som bevisar att hennes hudfärg orsakat något dåligt för henne. Men... trots sin hudfärg sitter hon och representerar ett land med blonda och blåögda invånare. Hon ville bli MP språkrör och istället sparkade MP henne till EU! Vem tror att det leder till något bra, att låta ABK representera detta land? Vem av oss representerar hon? Där rykte hoppet om att vara en av alla svarta som är drabbade och då kom hon på det lysande alternativet... att använda sitt egna barn för att samla politiska poäng. 

EU:s största problem är inte vad som pågår i USA, utan att ena medlemsländerna! EU agerar för att en enskild polisman har USA dömts för rasism. Man häpnar! Bakom ett fördömande av USA från EU måste åratal av undersökningar som alla pekar åt samma håll, ha gjorts. ABK primära uppdrag är inte att agera i egen intressesfär! När Alice Bah Kuhnke sa "Sustanable society - leaves noone behind" så är det direkt taget ur FN Agenda 2030.

ABK förmår EU:s lättlurade/korkade grupperingar att göra en höna av en fjäder som inte påvisar någonting förutom egna fördomar, betyder inget och leder inte till någonting och sen kallar hon det en stor seger. Till dessa högavlönade tyckare och deras nonsens går våra surt inarbetade skattepengar.

Allt fler organisationer, FN, UNHCR, Amnesty, WHO och deras undergrupper(IPCC), en gång med gott syfte, tycks ha blivit kidnappade av politiska grupper, den mest påtagliga är vänsterliberaler. Skattebetalande medborgare har villigt betalat för att demokratin skall kunna fungera och leverera, men ser nu, att det hotas av sina vänsterföreträdare i EU och andra organisationer.

Det demokratiska systemet visar på ett självskadebeteende bland politiker och grupper i samhället som samtidigt som dom tär på skattemedlen, motarbetar medborgarnas intressen, för sin ideologi eller egenutveckling. De driver frågor som saknar stöd för hos medborgarna, frågor som inte med på valprogrammet, aldrig debatterades till ett förslag, aldrig fick en folkomröstning.
Från ett högre perspektiv kan man se att ABK representerar ett parti som ligger under spärren i opinionen och ABK har tagit sig friheten, att driva frågor och beslut utan att ha medborgarna bakom sig. På samma sätt driver Ylva Johansson, Fritzon(en hemsk person) och värde-kompisarna hos V, L och C "öppna gränser" i olika former.
Medborgarna är inte med i demokratin på riktigt, bara deltar i en godkänd process enligt rättsstatens principer. Att PK journalistiken(köpta) bejakat denna förändring har kommit som en chock för många, medan andra varit helt oberörda och accepterat propagandan via SVT och TV4. Varför saknas det konservativ media, det kan inte vara av ekonomiska skäl.

Gör vi en tillbaka blick över Alice Bah Kuhnke karriär, har hon inte fått jobb genom att förtjäna det. Hon har alla delar av inkvotering.
Kvinna
Ointelligent
Svart
Man blir allvarligt orolig när man hör henne diskutera. Hennes svenska mamma hittade kärleken i Gambia och av en slump hamnade paret i Sverige istället för i Gambia.

Hon gjorde en fotosession för tidningen Okej, när hon blev hånad i sketchen "Jag har legat med Alice Bah"... Bilderna på hennes bröst och hennes sug av cigarren i munnen säger en del!
ABK: ”
Går jag bara in för det tillräckligt mycket, så blir det som jag vill, säger hon och får det att låta självklart.” Enligt uppgift i DI och andra källor har hennes karriär inte sällan gått via ”s…..” Går du in 15.16 i denna video, får du en intressant bekräftelse.
Två gånger dömd för "ringa narkotikabrott". Det är sådant som partiet snabbt rensar bort från Wikipedia ifall någon tar sig för att berätta för allmänheten.

När Löfven fick frågan om varför han valt den politiskt orutinerade ABK, så mumlade han något i stil med: Alice har en stor och öppen egenskap som fick mitt intresse att växa för hennes tillsättande som kulturminister. Det verkar som att något hos Löfven har vuxit med uppgiften, när Alice Bah visat en stor och öppen fördel. Undrar om hon känner Monica Lewinsky också ?

I ett tal i EU-parlamentet tidigare i juni berättade ABK att hennes dotter påverkats av moderns och hennes gelikars världsbild så pass, att hon är rädd att dödas på grund av sin hudfärg. Fast statistiken säger motsatsen, det är större chans att vita dödas av svarta, än tvärtom. Om det är något som bör vara rädd pga sin hudfärg så är det vita.

"Strukturell rasism" används flitigt av vänstern när man vill anklaga oskyldiga för rasism, utan att kunna peka på något specifikt fall.

I USA är det för övrigt precis som i Sverige att den värsta rasismen kommer från svarta, araber, och asiater och inte från vita.
För några år sedan, så attackerades en mörkhyad man i Malmö och hans barn på en bro. Förövarna försökte att döda den svarte mannen.I I PK-media framställdes det hela som att det var inhemska vita svenskar som var gärningsmännen, med det var det inte. Det var ett invandrar-gäng från MENA!

Enligt officiell amerikansk statistik (FBI) var 54,9% av alla mördare av känd rastillhörighet år 2018 svarta. Samtidigt var de svarta endast 13,4% av befolkningen. Det är 7,9 (nästan 8) gånger mer sannolikt, att mördaren är svart, än att mördaren tillhör någon annan ras. En statistisk som tidigare togs fram under Obama-administrationen, avviker bara obetydligt från FBI. Detta statistiska faktum och andra som visar svartas oproportionerliga andel i den amerikanska våldsbrottsligheten, måste öppet och fritt diskuteras, utan åsiktsförföljelse, om det någonsin skall kunna bli någon lösning på de oerhörda samhällsproblem som nu USA har problem med. De lögner, mörkläggning och förföljelse av sanningssägare kommer man aldrig till något positivt resultat.Att EU antar denna resolution, visar bara på otroligt dåligt omdöme! Det är inget annat än en liberalvänster pekpinne mot USA. 

När EU ändå är igång, får kanske ett fördömande av slaveriet i Afrika större effekt. Innan aktionen "Arabiska våren" som initierades av Obama med Hillery som utrikesminister var slaveri förbjudet i Libyen, nu kostar en slav på torget ca 200 dollar.2 kommentarer:

 1. Det är en maktdemonstration.
  Vänstern visar musklerna för den fria världen.
  Nu bekämpas lag och ordning, Trump, demokratins fundament, de kristna värdena och frihetligt folk av EU, hela världens vänsterorganisationer, globalister, storkapitalet och framförallt det Amerikanska Demokratiska partiet, rörelsens hemort och anförare.
  Ett större och mer målmedvetet angrepp har vi inte tidigare sett, tidigare har majoriteten av näringslivet varit borgerligt och föredragit frihet och marknadsekonomi framför fascism och totalitära samhällsformer, nu med den globala storkapitalismens strypgrepp på jordens befolkning har även näringslivet sällat sig till fascismen, det ser mer pengar i att samarbeta med vänstern än att stå upp för det fria samhället.
  Demokratin har visat sig vara en hävstång för vänstern till makten, vänstern har profiterat på människors avundsjuka och vänt den från att vara en sporre för utbildning och byggande till att vara rent destruktiv, helt i linje med vänsterns grundfilosofi att stjäla från och förslava de arbetsamma.
  Alla dessa vänsterrörelses fundament är den förstörande avundsjukan, inte den inspirerande.
  EU är bara ett ytterligare verktyg i arsenalen av profiterande vänsterrörelser som nu växt sig starka nog att börja visa sitt rätta fasansfulla ansikte, den fascistiska totalitära maktens, en makt som destillerar fram psykopater.

  SvaraRadera
 2. Efter en del funderande slog mig en tanke.
  Är vår västerländska civiliserade demokrati ett modernt Babels Torn?
  Vi bygger samhällen där vi säger att den kristna religionens filosofi och moral inte längre behövs utan kan ersättas av tron på människans förmåga, vi utropar oss till gudar.
  Och nu ser vi sönderfallet då vi inte kan enas i våra mål eller fundamentala förutsättningar för det bygget, etik och moral, lag, respekt för medmänniskan och den vetenskapliga forskningens resultat, ärlighet, hederlighet, allt det som givit oss mänsklighetens mest framgångsrika och mänskliga civilisation.
  Allt sönderfaller nu med vänsterns och girighetens framgångar.
  Månne det inte går att komma längre i frihet och välstånd utan att de förstörande krafterna får överhanden och återför oss till svält och den starkes rätt, spjutspets lag.

  SvaraRadera