måndag 1 juni 2020

Någon som tror att Sverige kommer att terroriststämpla Antifa?

Efter senaste dagarnas vansinneskravaller i USA, där enligt uppgift 60-80% av demonstranterna var från andra stater, har äntligen Trump stämplat Antifa som terroristorganisation! De är nu en terroristorganisation som förtrycker oliktänkande och är beredd att ta till våld mot de som har en annan åsikt.
Trump är en långsiktig planerare.
Foliehatten hade förväntat sig att han skulle stämpla Antifa som terroristgrupp när han tillträdde för 3 år sedan, men han väntade tålmodigt, tills nu när chansen äntligen har kommit. Då gick det snabbt. Antifa blir tagna på sängen och vänstern kan inte komma med något motstånd. Samma sak med hans presidentorder mot sociala plattformar och utträdde ur WHO.

Sverige har en helt annan syn kunde vi se i den årsrapport som SÄPO publicerade för några månader. Där  pekar SÄPO ut den ”högerextrem ideologi” som får alltmer spridning och de anser att risken ökar, att individer kan inspireras till attentat eller grova våldsbrott. Vi kan bara konstatera att det är sossarna som drar i trådarna och Säpo skriver det de blivit tillsagda att göra.

ANTIFA stämplingen är en fantastisk seger för världen om Trump lyckas genomföra det i praktiken också. Vänster-extremismen är det stora problemet i västvärlden just nu. Det är där ungdomar lär sig att det är roligt att plundra butiker och slå sönder parker. Det är bara att hoppas att samma sak inte händer här.

Antifa är en märklig organisation. Kämpar för en gränslös värld. med våld, bränder och plundringar vill dom bygga sin framtidsstat. Man skall ha klart för sig att detta är människor som inte har någon som helst respekt för demokrati och frihet trots att de kallar sig "antifascister". "Antifascism" är vänsterretorik i klassisk Saul Alinsky-stil var man beskyller andra för det man själv gör. Se bara på hur bolsjeviker och andra kommunistgrupper tog livet av varandra i Ryssland för en bättre värld. Det vore bättre att dom satte sig ner och resonerade om vilken kommunistisk stat i världen som fungerade och fungerar. Överallt där kommunismen fått härja har människor systematiskt mördats.

Antifa finns i hela västvärlden och bedriver gränsöverskridande aktiviteter. Åtminstone i Europa, så reser de runt som en cirkus och våldför sig på allt i deras väg. Det lär inte bli några formella problem att terrorstämpla Antifa i USA, just på grund av att de är ett internationellt nätverk av autonoma grupperingar.

Antifa har med all tydlighet visat att kampen om samhället ska föras med våld, så det är välkommet att de äntligen terrorstämplas och att myndigheterna svarar med våld mot dem. En positiv bieffekt är permanent inreseförbud till USA för alla från Europa/Australien/Canada som kan konstateras engagerat sig i AFA/Antifa genom att de blivit dömda eller förekommer i säkerhetstjänsters listor.

Först nu inser Foliehatten att det val familjen Thunberg gjort, att stödja Antifa, att de är vänstervridina och det KlimatGreta predikar ingår i Antifas koncept. KlimatGreta och hennes föräldrar, är nu portade för inresa till USA, de har alla uppträtt i Antifa-tshirt.

Sverige kommer säkert att reagera på samma sätt som de reagerade häromdan när Trump sa "fuck off" till WHO. En oviktig, o(ö)känd svensk minister ska säga hur det är olyckligt att USA agerar som de gör. Just det... han är biståndsminister... dvs han som bestämmer hur mycket av våra skattepengar ska alla de som mjölkar oss få, per land. Vi är nog enda land i världen som har en ministerpost för att fördela alla våra och dina bortkastade pengar.

Det blir nog så att det spiller över på svenska organisationer som kommer att få stora problem av detta, inklusive Expo. För hela "antifascism"-geggan sitter ihop mer eller mindre. Aftonbladet drog en liten snyftis ''Antifa är en antifascist-grupp!'' Vänsterterrorister är ABs hjältar medan fredliga högerröster stämplas som samhällsfarliga.

Expo har använts som "experter" av SVT, och det lär vara punkt slut för dem med att hanteras som en "antifascism"-myndighet nästan. Skulle bara fattas att man tvålar dit dom där Hollywoodkändisarna som  Steven Spielberg och Tom Hanks för terrorfinansiering. Då kommer detta att slå brett mot "kultureliten."
När ska Vänsterpartiet då terroriststämplas? V är ju i grund bottnen samma skrot och korn som Antifa.

Autonom är ett begrepp som enbart används om vänstern. Det är en omskrivning för ordet extremism. Banditer till höger är aldrig autonoma, de är alltid extremister. Banditer till vänster är sällan extremister men desto oftare antingen autonoma eller radikala. Sossarna som sitter på makten kontrollerar språket.

Trump är MSM och SVTs stora hatobjekt! SVT översätter i princip CNN:s takes på Trump istället för att själva lyssna på vad han säger. De har givetvis rätt till sin åsikt. För Foliehatten som faktiskt har varit i USA ett stort antal gånger och som inte endast tar del av svenska journalisters extremt vinklade medierapportering, framträder en något mer nyanserad och mångfacetterad bild. Donald Trump är definitivt inget charmtroll, han uppvisar flera ganska otrevliga sidor. Men Foliehatten ser till resultaten, vad han faktiskt åstadkommer politiskt och på den punkten imponerar han stort. Nu senast med terrorstämpel på AFA.

Hur ska man klassa viss USA-media som i likhet med SVT enkelriktat bara fokuserar på att vita är rasiter, "polisen är onda, demonstranterna är goda" och de säger inte ett ord om att halva USA brinner samt inte nämner att "demonstranterna" (terroristerna) har gått alldeles för långt? Medhjälpare som spär på hetsen och polariseringen?
I gårdagens SVT,Aktuellt fick bara vänsteraktivister yttra sig i. Vänsteraktivisten Jacob Frey (borgmästare Minneapolis) får yttra sina enkelriktade argument.

Kajsa Boglind, utrikeskorrespondent för SR rapporterar i ett EKO inslag:
”Antifa skall enligt Trump terrorklassas men "amerikanska myndigheter skall, enligt media uppgifter undersöka om det är utländska krafter bakom".
Detta förmedlar hon som om att Antifa inte är en organisation i USA sedan många år. Fatta vad vänster SR är. Vänsterextremism är alltså något ont som kommer utifrån.

I USA har vänstermedierna börjat med att Antifa egentligen inte finns. "Antifa does not exist". SVT har inte fått instruktioner uppifrån än. De väntar på information om vad de ska säga att de tycker. Troligen tänkt att använda samma narrativ SVT initialt. Men det kan bli farligt för SVT när avslöjanden om finansiering och organisation kommer fram nu när FBI lägger stora resurser på att leta. Därför funderar de nog nu och väntar på att östkusten i USA skall vakna upp och hinna ta fram ett nytt narrativ som SVT kan använda. Fram i eftermiddag kommer det nog ett nytt synkront narrativ som också SVT kommer anamma.
Ryktet säger att SVT och Aftonbladet har utlöst landssorg och hissat flaggan på halvstång.

Antifa i USA är till en viss grad organiserade och finansierade genom organisationer som tex BAMN i Kalifornien, dessa är i sin tur finansierade av Soros m.m.
Så fort en Antifa aktivist arresteras i tex NYC så får de gratis laglig hjälp, betald av liknande organisationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar