söndag 31 maj 2020

Begriper inte regering och polis att operation Rimfrost aldrig får bukt med den grova våldsbrotten!

Efter alla mord och skjutningar utlyste polisen en så kallad nationell särskild händelse i november 2019 ”Operation Rimfrost”, med anledning av de grova våldsbrotten. Där bland annat en 15-årig pojke sköts till döds i Malmö. Med ”Operation Rimfrost” vill polisen minska antalet sprängningar och skjutningar avsevärt. Det är sällan vi använder den här metoden, det ska till ett exceptionellt läge säger polisen.

Operation Rimfrost döptes snabbt om till "Vietnamnkriget." Ett evighetskrig som polisen aldrig kan vinna, med deras PK-strategi. Det finns flera namnförslag som "Pandoras Box" eller "konstruktionen av Nordkorea 2.0"
Det är totalt obegripligt att se hur regering, svensk polisledning och kriminologer kan vara så oerhört okunniga. Varför studerar de inte de danska metoderna som fungerar och har jättestor effekt? Varför experimentera med Malmöborna som om de vore ”labbmöss?”

Mikael Damberg har gång på gång framhävt Operation Rimfrost och besökt både Malmö och Uppsala för att visa sitt politiska stöd.
Statistiken över de första fyra månaderna i år har varit förödande. Det visade sig att antalet dödsskjutningar ligger kvar på samma nivå (15 döda) som i fjol medan det totala antalet skjutningar rentav har ökat, från 81 till 98. Samtidigt ligger antalet sprängdåd kvar på samma höga nivå som förra året.
Mikael Damberg har lägligt nog avböjt att kommentera de dystra siffrorna. I stället är det polisledningen som har fått uppgiften, att desperat försöka skruva verkligheten och förvandla ett misslyckande till en framgång.

Sammanfattning av operationen.
Polisen bjuder in de kriminella till ett möte, där man bjuder på kanelbullar och kaffe och de säger att det är dåligt att vara med i gäng och skjuta folk. Sedan förklaras mötet avslutat och de kriminella återgår till att mörda varandra. För att visa sin makt anordnar polisen en omfattande razzia som de annonserar om i förväg, så inga kriminella ska råka hamna i kläm. Polisen går ut med ett pressmeddelande om att operationen var en framgång och att de behöver mer fikapengar, eftersom kanelbullar och kaffe faktiskt kostar pengar.

Det finns beskrivet på nätet att knarkförsäljningen har gått över till att bli bilburen i Malmö. Man ser det på två sätt: att muslimer sitter i bilar av senare modell och väntar på sina kunder eller rör på sig, de är mer rörliga. De med lite lägre iq parkerar sin bil, sitter i bilen stationärt och väntar in sina kunder. Kunderna får ta sig till den knarksäljarens parkerade bilen. Knarksäljare utan bil ser man stå i ett hörn eller vid Folkets Park och vänta på sina kunder. Knarkhandeln sker aldrig där de bor.

Oisin Cantwell från Aftonbladet: Att vår brottsutveckling väcker uppmärksamhet i internationell press är ingenting nytt. Tämligen nytt är dock att även utländska medier med andra drivkrafter än att med kraftigt överdrivna skildringar försöka göra Sverige till ett mångkulturellt skräckexempel har börjat intressera sig. ”

Avslutning är intressant: ”Men sedan? Vad handlar presskonferensen om ett år om? Vilket mord är det då som förfärar och leder till kraftsamling?
Inom en timme var allt sagt och gjort och intervjuerna genomförda och murvlarna hastade tillbaka till redaktionerna för att klippa och klistra och rubriksäkra.
Polishusparkens gräs var stelt av köld och en och annan pensionär och kvinna med barnvagn hastade förbi. Den här berättelsen hade tjänat på att marken var täckt av rimfrost.”

Stefan Löfven blev intervjuad i SVT:s Agenda i höstas och han vägrade att koppla samman ”de senaste årens flyktingvåg” med gängkriminalitet och då möttes han av kritik och med den efterföljande obligatoriska ryggmärgsreflexen och slutsatsen: "de är ju födda i Sverige!"

Fakta om 32 gängledarnas bakgrund:
15 av dem är födda i Sverige. Samtliga gängledare som är födda i Sverige är andra generationens invandrare. Bland de 17 gängledare som invandrat till Sverige kom samtliga hit som som barn. 15 av dem kom hit före tonåren.
Enligt nuvarande svensk lagstiftning går det inte att utvisa kriminella på grund av brott om de är födda i Sverige och det skulle även vara omöjligt att utvisa de som kommit hit i tonåren. De som invandrat hade inte heller stoppats av en skärpt migrationspolitik under de senaste årens flyktingvåg.

Här kommer då den logiska slutsatsen: Stängda gränser under senare år eller fler utvisningar hade inte hjälpt att stoppa det eskalerande gängvåldet som Operation Rimfrost ska sätta stopp för, genom ökat fokus på ledande aktörer.

Foliehatten är inte naiv. Det finns andra brott där utvisnings- och migrationsproblematiken är mer aktuell, men när det kommer till ledarskikten i de värsta kriminella gängen i Stockholm handlar det uppenbarligen om en misslyckad integration.
När inte ens universitetsstudier hjälper för "integrationen", så vad hjälper?
Personalia från TR: ”
Uppvuxen i Skåne med familjen och har studerat på universitet. När familjen flyttade till Rinkeby började han umgås med ”prokriminella individer”, enligt Kriminalvårdens personutredning.
Nu pekas han ut som ledande i Tenstanätverket som länge varit lierade med Dödspatrullen. Han har ett blankt straffregister men åtalades för grovt vapenbrott i höstas efter att han gripits i ett soprum där polisen hittat flera vapen. Han filmades när han tog upp en av replikorna som polisen placerat ut men friades i tingsrätten. Domen har överklagats till hovrätt .”
Det är ett par månader kvar av denna operation och sedan återgår allt som "vanligt" i nya spännande Sverige?
Vi vet också att de kriminella är snart ute igen och får behålla sitt boende i Malmö och hela cirkusen är igång, värre än någonsin när "Rimfrost" är över. Dessa kriminella får tom fortplanta sig inne på Malmöanstalten med sina kusiner och dom gör det. Malmös största problem är byråkratiapparaten i Stockholm och bl.a. DNs inflytande över rättsväsendet. För DN gäller bara batik-kärringar, fryshusmuppar och diverse Sarneckisar som får allt medieutrymme och då får politikerna en helt vanställd verklighetsbild och fattar felaktig diagnos och felaktiga beslut.
Långsiktigt löser Rimfrost absolut inga problem alls. Snarare tvärtom. Ribban höjs bara. Så länge polisledningen letar problemlösning på andra sidan Atlanten och inte i grannlandet Danmark så kommer inget att fungera förutom att vi får en polis och kontrollstat och kriminella som lär sig varje dag och blir bättre och bättre på att dölja spår. Så länge inte de kriminella utvisas på livstid så är alla arresteringar helt menlösa. Det hävdar i alla fall danskarna.
Alla inser nog inte att med den nuvarande regeringen är det i stort sätt omöjligt, att få bukt med de kriminella i Sverige. Det är inget fel på polisen i Sverige, om de fått fria händer och alla inkompetenta chefer sparkats. Det är riksdagens (den lagstiftande församlingen) handlingsförlamning som är boven i dramat. Vi har en regeringen som visar stor ovilja att erkänna faktiska och verkliga problem i Sverige, utan istället lydigt lyssnat på DN och P1 och deras artficiella "fiender", så håller samhället på att förfalla och landet splittras sönder.
Sverige behöver inte fler poliser. Vi behöver inte ens utreda något. Vi behöver bara kopiera de danska socialdemokraternas politik rakt av. Rimfrost är bara ett spel för gallerierna. En radikaliserad kulturmarxism. Så länge regeringen anser, att de invandrade kriminella skall få bo kvar i Sverige, så kommer absolut ingenting att fungera. Vi får bara en polis och kontrollstat där ingen mår bra. Ingen har bett om 10 000 nya poliser, utan en fungerande polis med sunda chefer. Men det är vad Löfvén lovar och gör och han har PK-media bakom sig som styr utvecklingen.

Vi har en regering som inte ens erkänner att det finns ghetton i landet. De har i decennier dolt sanningen. I Danmark räcker det med att slå en bussauchafför så blir
invandraren utvisad. Den danska statsministern sossen Mette Frederikssen sade i ett tal att "den som inte vill delta i den danska gemenskapen" kommer att utvisas och hon menar de som inte anpassar sig. Dessa och deras "efterkommande" dvs hela familjen utvisas och danskt medborgarsap dras in. Man vill inte ha kriminella som "uppfostrar" egna barn i Danmark. Allt förvärras för varje generation.
Rimfrost riskerar att bli som Uppsala. Där en polischef lyckades flytta de kriminella till annan ort. Tillfälligt. För detta hyllades han av Bonniersmedia och Löfvén. Foliehatten vet inte vad de tänker, dessa elitister i Stockholm.
Hur mycket sanning tål en riktig person är en filosofisk fråga. Den
danska statsministern Mette Frederikssen tål sanningen, men det gör aboslut inte Stefan Löfvén. Han avfärdar sanningen som ondska, hot eller dylikt, eftersom han är dresserad till det.2 kommentarer:

  1. Rimfrost är skådespel för folket samt godis för media, ett skuggspel för att visa handlingskraft utan att störa våra nysvenskar i sina revir.
    Den punkt där Sveriges myndigheter hade kunnat styra upp utvecklingen är för länge sedan passerad, nu är det bara för dem att följa kanoten utför forsnacken och hoppas att svenskarna inte tappar tron på etablissemangets moral och vishet.
    Med 60 års indoktrinering i socialismens förnämlighet och det svenska politiska systemets överlägsenhet kommer de säkert lyckas, vi slavar oss genom vuxenlivet och då vi blir gamla får vi morfin, allt under det vi fortsätter rösta för fortsatt vänsterstyre.

    SvaraRadera
  2. Utvandringsverket kommer att erbjud en lockande stor ersättning för den som tar sin familj och lämnar landet. En ersättning som sjuker för varje kvartal, ett villkor är att det Svenska medborgarskapet ogiltigförklaras. Bevakningen av gränsens stärks vilket innebär att alla som passerar gränsen kontrolleras. "Flyktingar" som besöker sitt hemland förlorar sin flyktingstatus samt sitt svenska medborgarskap. Detta är det absolut minsta som behöver göras.

    SvaraRadera