söndag 10 maj 2020

Har vi en statsminister?

Den norska statsministern Erna Solberg visar sig och debatterar i realtid och uppfyller sitt statsministerämbete eftersom hon vet, att hon måste det annars hade hon inte blivit statsminister. Hon har visat gång på gång det norska folket att det är hon som folkvald som bestämmer över icke-folkvalda experter på norska motsvarigheten till svenska FHM.


I Sverige har vi en stackare till statsminister som tar till alla taktiska finter han kan, för att glida undan medier och folket han bestämmer över. Glöm inte att Stefan Löfven inte ville bli statsminister. Han offrade sig för att rädda partiet undan splittring och det är andra som styr Sverige bakom kulisserna och säger till Löfven, vad han skall säga.

Han är den gamla stammens sosse och gillar i själ och hjärta inte utvecklingen i landet. Säkert heller inte att gamla ligger och dör på sjukhemmen. I längden blir han sjuk av att leda en utveckling hans undermedvetna tar avstånd ifrån och många undrar över hans röda näsa - dricker han för att få det att gå ihop?

I dagens Expressen säger nyhetsankaret på SVT,Aktuellt Nike Nylander om Löfven: "Jag hade gärna intervjuat honom live i vår studio, men det vi erbjöds var en förinspelad intervju på ett visst antal minuter. I det sammanhanget var det viktigaste budskapet för Stefan Löfven att inskärpa allvaret i situationen hos svenska folket. Han kan vara lite svår att intervjua ibland, man får lyssna väldigt noga för att höra att man verkligen har fått svar."
Löfven blev beordrad av sin ”regeringsstab” att lämna över allt till FHM och säga, att i Sverige skall inte politiker tro att de kan mer än experter. Ilskan stigande till raseri över Löfvens oblyga devalverande av statsministeransvaret börjar skönjas i delar av MSM, mest förbannad är Anna Dahlberg i Expressen. Men makten skall Löfven ändå sitta på, även om han skiter av goda skäl i att agera som en statsminister.
Foliehatten anser att Stefan Löfven, var för korkad för att förstå, att han inte skulle ta den ansvarstunga utmaningen och det är en sanning som vi nu har sett under drygt 4 år. Under den tid korta tid som Löfven styrt Sverige före Covid-19, hann han med att ställa till med så mycket trassel, att man blir alldeles utmattad och stum.

Ingenting har fungerat u
nder hans styre och han fixade, med att gå i säng med Annie Lööf, så att SAP sitter kvar fram till nästa val. En sittande regering kan ställa till med mycket, när man har makten. Det var SAP:s allt annat överskuggande mål och de har lyckats här måste medges, att sitta kvar på sina taburetter. För svensken har det inneburit, att nästan allt har slutat fungera i Sverige och de har drabbas av ett sällan skådad brottsvåg, där ungdomsrånen, är toppen på isberget!

DÖ var ett apspel och dog, JÖK var ett
ännu större apspel och frågan är nu, när döden inträffar. Det finns inget politisk beslut som varit bra för Sverige som folk kan peka på så där utan vidare under Löfvens tid, bara karusell i riksdagen och vilsna partier i mitten.

Det blodtryckshöjande är ändå denna vilja till makt utan politik och utan förmåga eller kanske vilja till att förbättra för Sverige och folket. Denna "detalj" har blivit just endast en detalj för sossarna i sin makthunger. Det näst värsta med Löfven är hans skamlösa rasifiering av drygt miljon svenskar, utan att MSM höjde ett finger. Att han gömmer sig är bara det tredje värsta med Löfven
och då visar han sin överlevnadsinstinkt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar