söndag 17 maj 2020

Kändisar, feminister och vänsterliberala partier hetsar mot Paolo Roberto!

Paolo Roberto får nu löpa ett formidabelt gatlopp och många har ”vässat” kniven för att slakta Paolo, för att han har avslöjats som sexköpare i en razzia!
Natalia Kazmierska,AB vill att han skall hängas i det högsta trädet och förlora alla sina inkomster.

Linda Snecker anser att det måste leda till fångelse.
Cissi Wallin anser att han är ondskan personifierad
och ”alla” män lika skyldiga.
Meghan Donevan säger i TV4 att han förstör kvinnas liv.
Listan kan göras lång med alla uttalanden om Paolos beteende!

Prostitution är förmodligen världens äldsta yrke och idag är sexköp olagligt i Sverige, Norge, Frankrike, Irland, Kanada, Island, Nordirland, Nya Kaledonien och delstaten Quintana Roo i Mexiko. Danmark, Finland, Indien, Brasilien och UK har en tillåtande lagstiftning eller reglerar det öppet som vilken verksamhet som helst vilket och i övriga länder är det fritt fram. Svensk lagstiftning på det här området är internationellt sätt mycket kontroversiell och illiberal. I många länder är det vänstern (där bland USA) som kräver en tysk modell. Både Bernie Sanders, AOC och Elizabeth Warren förespråkar en tysk modell i USA. Intressant statistik om vad kvinnor i USA tycker om prostitution. Kontrasten mellan USA och Sverige kan inte vara större.

Ingen gillar att prata om sexköp, pedofili, sexpreferenser och i synnerhet inte porrkonsumtion. Detta är mycket känsligt. Det är först när en kändis som Paolo som dammluckorna öppnas på vid gavel som alla fördömande fullkomligt forsar fram och all sans har försvunnit i denna fors. Foliehatten kallar det för en flockmentalitet. Tittar vi tillbaka i tiden hade vi en minister Lennart Geijer som också hade sexköp. Olof Palme genomförde en stor bedrift när han fick DN, att ta tillbaka alla anklagelser och be om ursäkt.

I princip konsumerar större delen av Sverige befolkning pornografi i någon form. Det handlar mer om att utnyttja ett tillfälle om att få synas. Få vill tala om det och det gäller både kvinnor och män. Kvinnor reser till Gambia och män till Thailand. Annika Strandhäll gick ut i en debattartikel och kräver att hela EU skall följa efter Sverige. Strandhäll kan genast glömma att EU kommer att genomföra hennes krav.

Sexualitet är mycket komplext
och debatten i Sverige handlar inte så mycket om sexköp. Detta handlar mer om att snedvridna feminister, journalister, kändisar och tyckare vill positionera sig. De vill vara på "rätt sida" och domare. Det handlar inte om kvinnorna som säljer sex. Precis som i invandrardebatten är de statister. Ingen vill veta vad sexförsäljarna tycker, känner eller vill. Ingen av dessa fördömare vill heller tala om mäns psykiska ohälsa som är ett växande problem hos män i USA, Norden och västra Europa. I slutändan handlar det endast om att feminister vill pressa fram positionerna och de-maskulinisera vita män.
 
Natalia Kazmierska,AB: "Ett dygn har gått, Paolo Roberto har redan hela storyn om sin mentala ohälsa klar. Imorgon är han redo för att skriva självhjälpsboken. Att han i själva verket kan ha varit en liten kugge i den globala människohandeln, verkar ha gått honom helt förbi. Nu har Coop klokt nog stoppat inköp av hans pastaprodukter. Byggvaruhuset K-rauta säger upp samarbetet. TV4 låter honom inte längre synas i rutan – förutom när Paolo ska tala ut om hur jobbigt sexköpet var för honom, i efterhand. Och kanske finns det faktiskt något bra i att sexhandeln nu får ett ansikte också. Men vi ska inte glömma att skammen och ångern hos Paolo Roberto kom först när han greps i polisens “Insats torsk”, och inte förr."
 
Cissi Wallin; ”Men traumat är ju givetvis inte hans. Sympatierna borde ligga någon helt annanstans.Torsken som betalat för att begå övergrepp får några tusenlappar i böter, kvinnan han utsatt får ett sannolikt livslångt trauma. Som hon aldrig får tala ut om i tv.”

Vänsterns besatthet av ras ställer också till det för Paolo. När han växte upp fanns inte speciellt många med utländsk bakgrund, så han stack ut som halvitalienare. I dagens samhälle, är en klar majoritet av invandrarna från länder utanför Europa och är han inte längre exotisk nog för vänstern. Paolo har förlorat sin status som skyddsperson för vänstern, nu är han mest sedd som en vit, privilegierad man som enligt vänstern besitter liknande privilegier som alla andra vita män i Sverige.

Hade en arabisk/
afrikansk förortsrappare gjort samma sak som Paolo hade han däremot varit skyddsvärd och bortom all kritik från samma personer som nu drevar mot Paolo, på grund av deras mer exotiska status som rasifierad enligt vänsterns synsätt.
 
Alla förstår kanske inte, att vänsterns resonemang inte är logiskt, för de tänker bara på identitetspolitisk. Hur kan Paolo och alla andra sexköpare avskräckas från att köpa sex genom hårdare straff, samtidigt som araber/afrikaner inte kan avskräckas genom hårdare straff? Vänsterns logik haltar rejält, när man anser att sexköp, bara kan avskräckas genom straff, samtidigt som man anser att straff är helt meningslöst för vissa andra brottsliga handlingar. Om Paolo enskilt äger sin handling att välja att köpa sex äger väl Mohammed också enskilt sin handling att begå våldtäkt på en svensk tjej? Om vänstern inte anser att Paolo kan använda sin hemska uppväxt som skäl att han köpt sex, varför anser vänstern/feminister då samtidigt, att kriminella invandrare kan skylla på sin uppväxt, när de begår sina brott?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar