torsdag 14 maj 2020

Säger man att det bara finns två kön på fel ställe, får man problem!

Den 18-åriga gymnasieeleven Klara Rakic bjöds in till en debatt på Stockholms universitet. Hon är medlem i det konservativa förbundet och i debatten företrädde hon ett av de partier som ställde upp i årets kårval. 

Hon råkade säga det självklara men på fel plats(universiteten där det kryllar av kulturmarxistiskt vilsna, indoktrinerade ungdomar), att det bara finns två kön!
 
Detta skapade ett upprop bland studenterna. Hundratals studenter från olika studentföreningar och kårer har nu blivit så ”kränkta” av detta konstaterande att de skapade en namninsamling mot Clara, där de anklagar henne för "transfobisk retorik. S-studenter Stockholm" blev så ”skitnödig” av det som sades att de var tvungna skriva ut ett Facebook inlägg om det hemska som inträffade.
"Rätten till högre utbildning gäller alla människor, oavsett kön."

Läser man igenom namnen på hans namninsamling. Ca 95% tjejer. Skulle man kolla upp åldern, är säkert 90% under 30 år. Vilken skräll. Känslor över fakta!
 
Förra året var det en lektor på Lunds universitet som fick en flock av lättkränkta feminister efter sig som krävde hans avgång efter han lärt ut detsamma, att det bara finns två kön.

Socialister av alla typer har ramlat ner i ett träsk av identitetspolitik. Om det inte är kön, så är det ras eller religion de skyddar. Ju mer udda, ju mer skydd får man. Även om man skyddar två grupper där den ena vill kasta ut den andra från höga byggnader. Alltid lika intressant när de försöker sig på att kombinera detta. De svenska marxisterna kopierar vad som händer i USA, landet de påstår sig hata, samtidigt som de importerar alla skitnödiga åsikter från USAs college och universitet. Västvärlden går verkligen en mörk framtid till mötes, där känslor och kränkthet trumfar vetenskap och diskussion.

Detta vansinnet kommer snart att ta slut. Krafter som Clara kommer att vinna i längden, när fler unga ser att det inte finns 17 kön utan bara två, att två män kan älska varandra och de ska inte kastas ut från en balkong för det och man inte ska vifta med dildos i en festival.
 
Det märkligaste med hela den här charaden är att nästan ingen på riktigt tror på den här idén om att det skulle finnas fler än två kön. Det är en extrem minoritet som tycker det och de allra flesta kan inte ens backa upp detta extrema påstående i en debatt. De som "kan" backa upp det visar sig ganska omedelbart som flummiga extremister av olika slag. Det är verkligen underligt hur svenskar nu för tiden är rädda för att uttrycka den uppenbara sanningen, om en så grundläggande verklighet.

Folk som idag är i högskoleålder och något äldre växte upp i ett samhälle där snällhet prioriterades framför sanning och reson. Snällhet trumfar allt nu för tiden. Foliehatten tror att hela skiten har nått sin kulmen och om ett par decennier ser vi förhoppningsvis tillbaka på den här epoken som en av de allra mörkaste tider i modern svensk historia, när medborgare var så kuvade att de helt tappat förmågan att peka ut kejsarens blottlagda stjärt, trots att den satte sig rakt i nyllet på dem gång på gång.

Det finns bara två kön. Några promille föds med avvikelser men det är variationer på de 2 könen. XXY-kromosomer t.ex. Det är inget extra kön. Det är bara fler av könskromosomerna. Och detta gäller alla däggdjur, alla fåglar och alla reptiler. Det är bara ganska primitiva organismer som förökar sig genom delning (Amöbor). Vissa djur kan byta kön. Men det är fortfarande bara mellan de två enda könen.

Stor eloge till Klara som står på sig och inte viker sig för dessa fega as. En förkrossande majoritet av folket i världen menar just, att det bara finns det fysiska könet - man/kvinna när man diskuterar kön, inte en liten minoritets självupplevda könstillhörighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar