måndag 25 maj 2020

Reflektera över att förintelseöverlevare föll offer för Tegnells flockimmunitets vansinne!

Nu försvarar även Aftonbladet Tegenll och Löfven, den katastrofala väg Sverige har valt för att bekämpa Covid-19. För Aftonbladet verkar det vara en landskamp."Vi" har rätt och dom har fel. 4000 döda säger allt. Härdsmälta på journalisterna, där de väl har fler bokstavskombinationer, än vad som finns i alfabetet.
 

I en podd diskuterar Aftonbladet-profilerna Ola Söderholm och Jonatan Unge den internationella kritiken mot Sverige och funderar på varför omvärlden har så svårt att acceptera svenskarnas "rationalistiska" och kollektivistiska syn på Covid-19
, där rätten till liv inte är absolut och där man kan kalkylera med vissa dödsfall för att bespara resten av kollektivet onödigt ekonomiskt lidande.
De anser att det är påfallande många judar bakom Covid-19 kritiken.

Ola Söderholm: ”Det är påfallande många utav kritikerna i Sverige som är sådana som har invandrarbakgrund, eller liksom såhär judisk bakgrund som Wolodarski, Göran Rosenberg. ”

Givetvis svarade DN och Peter Wolodarski
@pwolodarski

Dels är det kritik från utlandet, att det är sinnessjukt att tänka som svenskarna, men påfallande många av kritikerna i Sverige är såna som har invandrarbakgrund eller judisk bakgrund, som Wolodarski och Rosenberg”
Vad är det här för dravel, Aftonbladet?”
@pwolodarski
Ofta när antisemitism kommit på tal hör jag motreaktionen: men snälla, det är humor, var inte så känslig. Lätt för majoriteter att göra sig lustiga på minoriteters bekostnad. Men antisemitiska tankefigurer är inte skojiga. Judar är svenskar, inte främmande element i Sverige.”

Att Wolodarski och Rosenberg är kritisk mot flockimmunitets vanvettet beror på att israelerna varit framgångsrika i sin hantering av coronaviruset. Israelerna har testat, testat och testat och smittspårat och isolerat smittade. Det är den rätta vägen. En annan sak man kan reflektera över är att förintelseöverlevare föll offer för Tegnells flockimmunitets vansinne.

Med tanke på judarnas historiska förflutna finns det troligen ett helt annat konsensus vad det gäller priset för mänskligt lidande och livet för en svensk.
So
ssarna med sina stödpartiet har historiskt sett de facto en darwinistisk synsätt på människor som polackerna redan så klarsynt påtalat som likt judar delar historisk bakgrund. Svenskar är skatteboskap och flyktingar är valboskap och ingenting annat. Pensionärer är bara en kostnad. Äldreboenden är numera bara stänga utrotningsläger utan möjlighet för anhörig att få insyn eller påverka, är det så konstigt att folk reagerar? Jude eller ej.

Nästan all media försvarar med näbbar och klor(undantaget DN) Löfven och Tegnell och den massmediala hjärtvätten av landets befolkning har gått för långt, när man tror på FHM flockimmunitets strategi. Om man bara tittar på Sveriges dödstal jämfört med Danmarks, Norges, Finlands och Islands, som är tre gånger högre än grannländernas, behöver man inte vara raketforskare för att begripa vad som är galenskap. Gör man som Tegnell och hans totalt inkompetenta myndighet att medvetet smitta ned stora delar av landets befolkning med dödligt virus får man också höga dödstal. AttTegnell med sin bakgrund, ine begriper detta är helt sensationellt. Den som tror att Tegnell och FHM representerar något som helst vetande om coronavirus kan titta på följande uttalanden av charlatanen:
16 januari: Inget bevis finns för att viruset sprids från människa till människa (f
28 januari; Tegnell insisterar på att ansiktsmasker inte funderar som skydd mot viruset.
1 februari: Viruset kommer att vara nära en vanlig influensa i fara och varaktighet.
27 februari: Ett mönster har framkommit som visar att coronaviruset inte är särskilt smittsamt mellan människor.
7 mars: Det kommer inte att bli en "klassisk" pandemi med många sjuka över hela världen på samma gång.
24 april: Viruset smittar inte via barn (falskt, eftersom barn visat sig vara stora smittspridare).
13 maj: Det finns inga kända fall av
Covid -19 som uppstått på flyg i Europa (Detta fullständigt idiotiska uttalande kom från Tegenells mun som svar på flygbolagens krav på munskydd för passagerare vid flygningar).
Tror man på Tegnell och hans myndighet har etablissemangsjournalisternas hjärntvätt i media lyckats över förväntan. Det är en guru som står i urtvättade kläder och med skjortan utanför byxorna. En tanke kommer och kommer igen. Det kan inte står rätt till med den mannen. Etablissemangsjournalisterna är som en dödssekt som har en guru som de ser som sänd från himmelen. Foliehatten skulle inte tro att Klimat-Greta sagt så många tokigheter som Tegnell lyckats komma med på fem månader.3 kommentarer:

 1. Handlar det inte om, att skrämma upp
  befolkningen inför den"frivilliga tvångsvaccinering"??
  Vissa konton lär nog svälla rätt bra, likt Reinfeldts tidigate...
  Cynisk??
  Näe.

  Mvh Per

  SvaraRadera
 2. Jo, är inte de sk Corona restriktionerna skrämmande lik FN:s Agenda 2030:s intentioner???
  Bara för politrukerna att bestämma, att man inte blir immun mot viruset.
  Ta-da!!
  USSR 2.0 & Vi behöver inte tödta om det ens, som vanligt.
  Går man ut & gnäller/demon-strerar, vad händer då??
  Livstidsarkebusering??

  Hur många gamlingar har fallit offer
  för Morfin od & inte Coronavirus(Carnivorous)??
  Ta avsaknaden av O2-gas tex...
  $lump???
  För ljust ute, för den sagan.
  Medveten handling,i min bok.
  Få anhörig, likt mig, vet något.

  Mvh Per

  SvaraRadera
 3. Ja det totala "vansinnet" att färre har dött i år än 2018 haha..
  https://1.bp.blogspot.com/-IQVjIz1iVLQ/XspnqclHSaI/AAAAAAAA92U/_FE1Zbxll387TP2h9Jr6SAc6xuPcmKn6wCLcBGAsYHQ/s1600/1.png
  Vad kommer det sig att du vägrar acceptera verkligheten så intensivt?

  SvaraRadera