måndag 25 maj 2020

Cocid-19 måndagen den 25 maj!

+ 31 döda, + 21 IVA, + 384 nya fall, 4056 döda.
Förra måndagen + 19 döda, + 244 nya fall, 3712 döda.
Finland +1 död +20 nya fall
Norge +0 döda +0 fall i 4 dar nu!
Danmark +1 död +27 nya fall

Döda senaste månaden

Sverige +2006
Danmark +167
Finland +142
Norge +42
Island +0
Sverige har nästan 48 gånger fler döda, än Norge den senaste månaden!Sverige har fler döda än ”hela” Afrika. Afrika har 3100 döda och Sverige 4056.

Sverige är:
Sämst i Norden på antal test per capita
Sämst i Norden på antal döda per capita
Högst antal döda per capita i världen den senaste veckan
Dålig beredskap och knappt tillgång till masker m.m.
Våra grannländer bromsar smittan i samhället så som man ska göra! Bra jobbat! Personer i riskgrupperna i Finland, Norge och Danmark behöver inte vara lika rädda/isolerade som i Sverige och deras vårdpersonal behöver inte slita som djur!


Värst av allt är att folk tycker strategin och regeringen gör ett bra jobb. Det är overkligt. Sveriges rating för etisk standard nedgraderas efter brott mot internationella konventioner.
"During the first phase of the Covid-19 pandemic, Swedish health policy did not comply with World Health Organization recommendations. Standard Ethics analysts believe that this produced additional risks for the Swedish and European population. The current health policy seems to be part of a general strategy that is not collaborative with the European Union"

Vilka länder har klarat sig bäst i Europa? De som varit mest ödmjuka. De som visste att de hade varit chanslösa ifall spridningen kommit igång på riktigt då de saknade förutsättningar att stå emot det. Rumänien, Polen, Albanien, Grekland etc. Albanien har 11 döda per 1M. Dessa länder har varit smart nog, att inse faran och har hellre stängt ner landet i förväg, än tagit en så enorm stor risk som Sverige.
Nya beräkningar visar att om England hade stängt ner en vecka tidigare då skulle antal dödsfall reduceras med hela 75% vilket innebär att ca 30000 mindre människor förlorade sina liv. England gjorde åtminstone en Lockdown ändå. Undrar om man tillämpade samma beräkning för Sverige, hur många liv skulle räddats då.
Om vi tar siffrorna för beräkningen för England alltså 75% då innebär detta att 3000 Svenskar skulle inte förlorat sina liv. Varför Giesecke vägar acceptera den enkla matematiken är en gåta.

Sverige är Europas och Världens svarta får. Landet som varit minst ödmjukt och som mest underskattat viruset och snarare kommit fram till aspie-sanningar utifrån bilden man hade vid visst tillfälle och helt givit upp kampen. I tron att man skulle varit smartare än resten av världen. Vilka töntar allså.
Denna länk är väldigt intressant för att kunna se hur de olika länder applicerat åtgärder över tiden.

EU vill öppna gränserna för turism, men det är upp till de enskilda länderna sist och slutligen att göra det. Frågan är : Skulle du som enskild resenär våga resa, och trotsa "ditt lands" nuvarande reserekommendationer? Bryter du mot detta kan du få - problem då att få konsulär hjälp och din reseförsäkring gäller inte.
Tror hela testgrejen ramlat mellan några myndighetsstolar. Vem, vilka, vad, hur, varför ska test göras? Man dribblar med frågor om testens kvalitet och tillförlitlighet inom någon myndighet, testens syfte inom en annan, ansvar för utförandet inom ytterligare en osv.
Det är ett misslyckande jfr med andra länder, att detta inte är mer uppstyrt och igång i större utsträckning än.SVT Aktuellt 2020-02-03 – debatt mellan Olsen och Tegnell: ”Tegnell trodde att risken var liten att coronaviruset skulle sprida sig utanför Kina, medan Björn Olsén trodde risken var stor. Tegnell trodde att allt var lugnt och inget skulle hända de närmsta månaderna och att vi skulle fortsätta flyga. Redan från början verkade Tegnells viktigaste agenda vara att tona ner, bagatellisera och fördumma.”
Tänk om Björn Olsen hade styrt skutan istället för dåren Tegnell, då skulle det blivit rätt från början. Tegnell tyckte att det var lysande att folk reste runt på sportlovet och tog hem coronaviruset.
Tegnells bortförklaringar om procentsatsen och urvalet som inte var "representativ för befolkningen" börjar nu bli skrattretande. De har nu uttömt alla bortförklaringar som existerar. Han vet verkligen inte vad han håller på med.

Foliehatten hoppas flera tittar på debatten mellan Tegnell och Olsen. Denne Tegnell har en grupp på Facebook som hyllar honom unisont. Foliehatten undrar om många är riktigt friska i detta land.
 


5 kommentarer:

 1. Har du sett detta med syrgas ? Otroligt mot gamlingar ,, ingen påhälsnig från anhöriga på boenden , därimot går personalen in o ut utan munskydd ,,,, hur kan detta vara möjligt ,,,, enkelt , om man ger gamlingarna morfin istället för syret o samtidigt hindrar anhöriga att släppas in så står de gamla utan hjälp från anhöriga , hur enkelt som helst att avliva de gamla som inte kan försvara sej mot behandlingen ,,, staten är upprymt lycklig ,, de kostsamma gamlingarna blir dom av med ,,, siffrorna stiger ,,, allt stämplas som att coronan är dödsorsaken ,,,, folk är livrädda ,,, samhällen stängs ned ekonomin kraschar o man kan skylla på coronan fast det ekon8miska systemet hade kraschat ändå ,,, systemet är dömt att gåi kras , det är inbyggt i själva systemet , o nu är vi där ,,,

  Jag tror att viruset är som vilken inuflensa som helst fast man har använt morfin istället för syrgas

  SvaraRadera
 2. Skrev om syrgas för någon vecka sedan i en Covid-19 dagrapport. I besparingsiver plockade kommunerna bort syrgas för c:a 10 år sedan.

  SvaraRadera
 3. Haha vilka politiker vi har ,,,,

  SvaraRadera
 4. Jo det finns en del som fortfarande är friska o inte går på all skit som media hittar på. Som tex att de måste låsa in sig pga ett virus som inte är farliga än tidigare influensor. Jag ser iaf en del som borde uppsöka psykolog vid det här laget haha.

  SvaraRadera
 5. HERPES är en allvarlig och återkommande sjukdom som inte kan botas genom läkemedel eller injektioner av de amerikanska läkarna men det bästa sättet att ta itu med Herpes är genom att ta naturliga örter medicin för det, jag har läst om DR JAMES den stora herbalistläkaren som botade mig från herpes med hans kraftfulla örtmedicin. Jag kontaktade honom för att veta hur han kan hjälpa mig och han sa att jag aldrig skulle oroa mig för att han skulle hjälpa mig med de naturliga örterna! Efter två dagar efter att ha kontaktat honom berättade han att botemålet var klart och han skickade det till mig via UPS SPEED POST och det kom till mig efter 3 dagar! Jag använde medicinen som han instruerade mig (MÖRNING och kväll) och jag blev botad! Det är verkligen som en dröm men jag är så glad! för människor som lider av herpes och andra sjukdomar bör kontakta honom för sin örtmedicin eftersom jag är ett levande vittnesmål och jag botades av herpes och hans medicin är legitim. Jag skickade honom vad han begärde och han skickade mig sin medicin som jag tog i tre goda veckor och idag är jag här ute med negativt resultat. när jag gick på testet var jag så glad efter att ha gått igenom hans medicinering. du kan nå honom via VIA E-post drjamesherbalmix@gmail.com eller whatsappnummer: +2348152855846

  SvaraRadera