tisdag 12 maj 2020

Covid-19 tisdagen 12 maj!

+ 57 döda, + 18 IVA. + 602 nya fall, 3327 döda.
I morgon blir det en bra bit över 100 döda igen. 57 nya och man flaggar för eftersläpningar vilket tyder på, att vi kommer ha fortsatt högt dödstal.
Finland +4 döda +19 nya fall
Danmark 0 döda +78 nya fall
Norge 0 döda +10 nya fall

Döda i Sverige
12 mars 1 död
12 april 899 döda +898

12 maj 3327 döda +2428

12 juni ?

Man ska tydligen köra mot SCB:s dödsregistret i eftermiddag vilket kommer att leda till att man plockar upp en del säger man nu och mot äldreboenderegistret också, vilka har gått bort i hastig feber och hosta utan att bli testade. Journaler bör finnas. Ska bli intressant.

Sverige är nu 5:a i världen i antal döda/antal invånare (det enda någorlunda vettiga mått på katastrofen) efter Belgien, Spanien, Italien och Storbrittanien. Vi gick förbi USA för ett tag sedan. Den som tycker att det är bra och att Sveriges treenighet av myndigheter samt regering och riksdag har agerat rätt, bör nog ta sig en funderare! Svensken är totalt indoktrinerad. Även intelligenta vänner kör huvudet i sanden och beter sig om om de är hjärnskadade. De litar blint på FHM och den politiska marionetten Tegnell som gissat 100% fel hela våren.

Flera studier i Europa, USA och Asien visar att endast mellan en och tio % av personerna som testats hade antikroppar mot viruset. Det sa Maria Van Kerkhove, som leder WHO:s grupp som utreder virusutbrottet, under en pressträff.

Michael Ryan, chef för WHO:s krisberedskap invänder mot bilden av att få märker av att de blivit smittade.
Ryan:Det fanns en uppfattning när viruset började spridas att vi bara såg de allvarliga fallen och att de flesta skulle smittas utan att märka det, men de här studierna visar på motsatsen. Antalet som smittats totalt är antagligen mycket lägre än vi trodde.”
Ryan uttalade även kritik mot länder som har en strategi att uppnå flockimmunitet och vissa avlider på grund av det. Men han namngav inga länder.

Ryan: ”Den här idén att länder som inte gjort så mycket för att bromsa spridningen plötsligt kommer att nå flockimmunitet och inte bryr sig om man förlorar några äldre på vägen är ett väldigt väldigt farligt tillvägagångssätt. ”
 
Oj, oj, oj hela Stefan Löfvens och Anders Tegnells strategi bygger på flockimmunitet och nu raser det samman som ett korthus. Foliehatten anser att de borde ta sitt ansvar och avgå!

De ansvariga har låtit en ny sjukdom härja fritt utan att veta någonting om den, det är lite som rysk roulett. Vad man visste är, att den smittar lätt och dödar äldre. Man visste inte om den gav men, som fertilitetsproblem eller lungproblem för de som har genomgått det hela. Man satsade på flockimmunitet utan att veta om det är hållbart och hur många som måste dö innan det uppnås. Allt har gjorts fel utan studier på sjukdomen i tidigt skede. Det bästa hade varit lockdown till att börja med och få ner de antalet nya fall, så man kunde smittspåra. Regeringen valde ryska rouletten framför försiktighet. 

Dessutom skadar vår strategi vården och vårdpersonalen. Vårdsituationen är ohållbar, på alla nivåer. Sveriges strategi skadar vården och att skada vården som vi gör nu, det är fruktansvärt allvarligt. Den skadade vården skadar i framtiden hela samhälle, om man inte uppgraderar sjukvården rejält. Foliehatten tror inte att medelsvensson anar hur mycket krisen och FHM:s "lagom snabba smittspridning" skadar vården och de som arbetar. De som arbetar inom vården tar stryk, fysiskt och mentalt, övrig vård läggs på is, personal säger upp sig och vi skadas moraliskt.

Nätet: ”Den coronavård jag arbetat i under våren kommer jag aldrig att glömma. Visst, vi räddar liv och vi gör allt vi kan, men det är också ett smutsigt arbete. Man får offra sin moral och vissa vårdsituationer vill man verkligen inte medverka i. Jag har tidigare nämnt den undermåliga palliativa vården, som jag aldrig kommer att glömma.”

Om de ansvariga hade hanterat viruset som 100% dödligt, så hade vi utrotat det på några månader(Hong Kong). Karantän av bekräftat smittade, munskydd bland folk osv. Det är ganska enkelt att titta på länderna runt oss, för att förstå att så är fallet.

Första nyheten på TV4s Nyheterna igår 22:00 handlade om åldersdiskriminering och om att äldre inte alls får sjukhusvård och att de ligger och dör på äldreboenden. Inslaget hade en hård ton, man inte märkt tidigare hos TV4.

Många är starkt kritiska till varför frågorna är så mesiga på pressträffarna. Enligt uppgift anser man, att frågorna bestäms/godkänns i förväg. Foliehatten vet inte om det är så, men om det stämmer, så är det för djävligt. Låter väldigt svårt att få till någon verklig demokratisk process eller verkliga, intressanta frågor om Covid-19, när det är förutbestämt vad som det "får" frågas om! Kan förklaring vara, att bristen på relevanta frågor, vilar helt på våra ärade korkade journalister!

4 kommentarer:

 1. Du har då köpt hela detta scam med hull o hår haha :) Trots att allt detta blivit debunkat nu om o om o om igen. Ändå litar du på media. Som ljuger för dig om precis allt annat också.
  Finns inget som tyder på nåt annat än årets influensa. Att man sen plötsligt kallar alla möjliga symptom för cv19 ändrar inget. Det ser du varje gång totalt antal döda för varje månad kommer.
  Men låser man in folk så är det väl klart att färre kommer få influensan.... Men de kommer få den iaf sen så fort de släpps ut. Och finns ingen som har rätten att låsa in folk för influensan. Du kommer inte undan naturen. Sen är det även mkt tveksamt om virusteorin ens stämmer. Nog mer troligt att det är kroppen själv som producerar dessa s.k. "virus".
  Ta o lyssna på "The creation of a false pandemic" med Jon Rapporport istället. En av mkt få riktiga journalister kvar. Tas ned konstant av youtube, men finns på bitchute också. Del 1 finns här än så länge: https://www.youtube.com/watch?v=dvweOWlEgt4

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var bland det mest korkade och infantila jag läst nån gång.

   Radera
 2. Jag säger som Margot Wallström - Gå och göm dig under sten!

  SvaraRadera
 3. Tanzanias president skickade in provtagningar från en get o en papaya till who ,,, båda hade corona ,,,, haha

  SvaraRadera