fredag 15 maj 2020

Sveriges Covid-19 höga dödstal börjar bli besvärande för regeringen!

Det otroliga har hänt, att det sossetrogna Aftonbladet idag börjar kritisera, att Löfvens linje kanske inte är så klok! Wolfgang Hansson: ”Dödstalen börjar bli besvärande för Sverige. Sverige har tre gånger så många döda som resten av Norden sammanlagt.”

Det har nu visat sig, att den ekonomiska vinst Sverige
har gjort genom sina mer liberala öppna restriktioner är försumbar. Den största vinsten för sossarna är den psykologiska vinsten som kan ge positiv feedback i kommande val, eftersom svensken skattar frihet högst av allt. Det är över 800 dagar kvar till nästa val och mycket kan hända fram till dess. De drygt 30% sossarna ligger på idag, kan den optimistiske inte se som skrämmande.

Det som kan oroa Löfven
och sosse hjärntrusten är, ett klander av regeringens cynism mot äldre som kan spränga fördämningarna och som kan kosta sossarna dyrt.
Summerar vi dödstalen idag, är vi helt överlägsna övriga i Norden och bland de högsta i Europa och i världen. Det visar sig nu, att det ekonomiska återhämtandet blir lika problematiskt i Sverige som i Danmark eller Italien och det väger relativa lätt mot den frihet som svensken fick, under en kort tid 2020 mycket lätt.

En annan faktor som kan spela
Löfven ett spratt, är att de många miljarder han och Magdalena Andersson före Covid-19 planerade att använda valåret på välfärd, till regioner, till kommuner, till arbetsmarknadspolitiska åtgärder för arbetslösa(mest invandrare), på socialförstärkningar och bidrag och allt detta är förlorat i Covid-19 träsket. Lägg dessutom till, att migrantnotan kommer bli ännu mer problematisk, att betala.

Covid-19
kom som en skänk från ovan till Löfven i opinionen, kan istället bli hans och sossarnas dödskyss. För Sverige skulle det bli en vinstlott och en möjlighet att söka rädda vad som räddas kan av riket.

Frågan är på vilket ben det tungt skatteunderstödda MSM står. Idag alarmerar Expressen och nu även det försiktiga Aftonbladet (Mellin som har stöd på tidningen) faran med Stefan Löfven som fortsatt statsminister och det gäller bara personen Stefan Löfven, inte en fortsatt vänster/liberal-regering.

Skulle Sveriges vägval i
Covid-19 till nästa år, visat sig vara det sämsta tänkbara och siffrorna börjar rusa för de nationella partierna igen, kommer samma samlade kampanjer från MSM mot M, KD och SD som sågs och hördes månaderna före förra valet.

Tiotusenkronorsfrågan blir hur
Public Service kommer ställa sig, inrätta sig i ledet eller inta en självständig position? Man brände sig rejält i förra valets partiledarutfrågning då Åkesson och SD i direktsändningen av SvT stämplades ut som främlingsfientliga.
 
Det stora ramaskriet har börjat så smått, när mediefolket nu inser vad det innebär att övriga Europa stänger sina gränser mot Sverige, men har börjat öppet mellan andra länder. Sverige har nu blivit det negativa exemplet och som kan få konsekvenser för den enskilde. De kan inte resa. Det är inga problem så länge man inte har semester, men när de tvingas sitta stilla också under semestern kommer det bli ett jävla liv.
 
Estland, Lettland och Litauen öppnar sina gränser mot varandra och blir därmed EU:s första ”resebubbla. Danska politiker vill öppna gränserna, men inte mot Sverige
Tyskland kommer att öppna gränsen för Österrike, Schweiz, Danmark och Frankrike i mitten av maj, rapporterar SVT. Däremot anses det vara för tidigt att öppna gränsen mot Italien.
Om dessa sanktioner mot svenskars resande står sig över de vanliga semestermånaden juli/augusti kommer väldigt många svenskar bli rejält förbannade på regeringen/FHM. Tänk också på alla som skall resa "hem" till sina hemländer på sin ”semester” och de kan inte komma tillbaka.

Det är precis samma sak med migration och mångkultur. Så länge det inte drabbar en själv resonerar de flesta som så att det är väl inte så farligt. Men när de själva blir drabbade, då jävlar, är garanterat någon annans fel.

Så vem kommer
sossarna att skylla på? Kommer de skylla på oss som varit kritiska till deras och FHMs agerande från början. Precis som med mångkulturen. Det verkar nämligen som om problemen med mångkultur beror enbart på alla vi som kritiserat mångkulturens införande om vi tar del av MSM och vänstern påstår. Det är ett känsligt område. Bara en blind missar att se sambanden mellan asylinvandringen och utbredningen av Covid-19. Smittan ligger i de områden där mångkulturen finns. Sverige har förändrats till det oigenkänneliga och de politiska kommissarierna på FHM och deras stödtrupper i pressen samverkar, för högsta möjliga fart mot hälleberget.

3 kommentarer:

 1. Hatten,hur skulle en sk lovkdown se ut här???
  Vilken polis skulle hindra mussarnas fredagsbön tex ??
  Du ser problemet, va??

  Mvh Per

  SvaraRadera
 2. Welcome to The djungel/GnR
  Du skall nu inte-greras i det nya Zvärje/Mona Muslim.
  Kosta vad i hel. ete det kosta vill...
  Detta slutar inte förens skattebasen eroderat...
  Ju förr desto bättre!!

  Mvh Per

  SvaraRadera
 3. På vilket sätt skulle siffror som fortfarande inte är upp i 2018 trots ökad befolkningsmängd, framförallt med vissa grupper med "stort socialt umgänge", vara speciellt besvärande? Måste vara betydligt mer besvärande för andra länder o ha berövat folk mänskliga rättigheter o satt dem i husarrest... pga årets influensa haha.
  Där kan man snacka om nåt som är besvärande, på riktigt.
  Du måste ju dessutom vid det här laget förstå att det enda du kan gå efter är totalt antal döda i ett givet land jfr samma period tidigare år i samma givna land...

  SvaraRadera