söndag 3 maj 2020

Erkan Zengins agerande drar ner byxorna på alla invandrarförespråkare!

Ett av vänsterliberalernas påståenden är, att alla migranter blir svenskar så fort de vidrör svensk mark och det kan inte ses som annat än ett dåligt skämt. Vi har sett att det enda migranten är intresserad av, är att bli försörjd. Bara för en vecka sedan blev en turkisk man hämtade i Malmö med ambulansflyg från Turkiet, för att få vård för Covid-19.
Nu har ytterligare en person med turkiska rötter, Erkan Zaengin som till och med född i Sverige och han har verkligen ingen konflikt med vilken nation han säger sig tillhöra. Erkan spelar fotboll för svenska landslaget.

Vänstern
tror att man får människor att byta identitet genom att ge dem ett svenskt medborgarskap, är bara ännu ett exempel på hur en del svenskar inbillar sig saker om människans natur som inte existerar. Ursprung, kultur och identitet kommer alltid vara mycket starkare dragningsfaktorer, än vad som står på ett papper.
''Erkan Zengin hyllar Turkiet och sågar Sverige.”
Zengin: ”Min stat Turkiet skickade ambulansflyg till en coronapatient som Sverige inte vill vårda. Jag ryste i hela kroppen. Det här är ofattbart och gör mig stolt. Hela världen har nu sett vilken nation vi är. Länder som inte tycker om Turkiet vill ha hjälp från Turkiet. Vår stat uträttar storverk.”
Zengin kunde ha nämnt det, men det gjorde han inte. Han är  själv från MENA och tillhör den grupp som belastar sjukvården mest.

I en artikel i Dagens samhälle framgår att ”migrationen ökar behovet av sjukvård.” Mats Reimer i DS: Även om FHM generaldirektör Johan Carlson verkar acceptera mina huvudsakliga invändningar om hälsoenkäten glider han undan min kritik av myndighetens analys av utlandsföddas hälsa.”
Trots den enorma invandringen har resurserna för sjukvården inte på långa vägar ökat lika mycket som invandringen. Idag är den svenska sjukvården kraftigt underdimensionerad och flera rapporter har kommit fram till, att det beror på att massinvandringen slukar enorma resurser.
Mats Reimer, DS: ”Detta är önsketänkande; tvärtom har de med utländsk bakgrund ett större (åldersstandardiserat) vårdbehov än den infödda befolkningen. Det märks just nu sannolikt tydligast inom tandvården, men diabetesepidemin är tvärt emot vad Johan Carlson skriver inte isolerad till ”rika länder i Mellanöstern”. I en förhållandevis fattig region som Palestina har 15-20 procent av den vuxna befolkningen diabetes typ 2.”

Erkan Zengin: "Mina kusiner drabbades av corona men ingen av dem fick komma till sjukhus." Här har vi problemet. Kusiner och br
öder tar upp vårdkapacitet för etniska svenskar och drar till akuten vid minsta förkylning.
Sveriges problem med massinvandringen kommer upp på bordet med Erkan Zengins agerande. Migranterna har inte något gemensamt med svenskar och när de identifierar sig som Zengin med sina hemländer, så skapar de automatiskt ett trasigt och konfliktfyllt samhälle. Erkan Zengin har inte ens dubbla lojaliteter, hans lojalitet ligger 100 % hos sina förfäders nation.

Så länge socialliberalerna förnekar denna utveckling kommer Sverige vara på väg åt fel håll, bara den naturliga insikten om, att integration är omöjlig och att du inte kan få turkar att känna gemenskap med svenskar, är tillräckligt för att inse hur omöjlig svensk mångkultur verkligen är i praktiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar