fredag 1 maj 2020

Regeringen har nu fått upp notan på bordet för den vansinniga invandringspolitiken!

Sanningens minut börjar närmare sig med stormsteg för alla invandrarvurma! Covid-19 notan med alla stödpaket och en arbetslöshet på mellan 15-20%, kommer att bli enorm!
Fram till Covid-19 har regeringen lyckats hålla sig flyttande för alla kostnader, för den totalt vansinniga invandring, där Sverige tagit emot över 2 miljoner migranter. Enligt en rapport ”Sverige integrerar” är majoriteten inte självförsörjande. För att kunna betala kostnaderna, har man hittat på alla upptänkliga skatter som t.ex. plastskatten!
Inom en snar framtid skall Covid-19 räkenskaperna göras upp och Sverige kommer att tvingas anpassa sig till en helt ny ekonomisk verklighet. Det kommer inte bli någon vacker syn, men regeringen har inget alternativ!
Foliehatten tror, att inte någon massinvandringsgalning säger att vi måste ha massinvandring för att vi är ett "rikt land som har råd." Sanningen är att vi har inte råd längre, att försörja närmare 2 miljoner migranter.

Covid-19
har sett till att sötebrödsdagarna är slut och regeringen står nu inför
en obeveklig ny verklighet.  Invandringens kostnader kommer nu upp på bordet och regeringen kommer att tvingas ta itu med kostnaderna. 
Nu kommer regeringen tvingas att överge den pinsamma sysselsättningsgraden till förmån för en blygsam självförsörjningsgrad(plocka bär m.m.) eller utvisa allt fler. Foliehatten undrar lite vilken politiker som faktiskt vågar eller vill stå i direktsändning i SVT och försvara ett system, där 80 - 90% av invandrarna konstateras vara icke självförsörjande.

Det räcker med att några journalister gör sitt jobb här för att snabbt muta in självförsörjning som det enda lämpliga sättet att räkna på. Att i ett sådant läge som politiker börja tala om "utmaningar", "vinst på sikt" eller att vi måste "fixa integrationen" kommer inte falla i god jord hos svenskar som hastigt och mindre lustigt blivit av med jobb och inkomst på grund av Covid-19. Den bluffen kommer obarmhärtigt synas då svenskarna inser att skyddsbarriärerna inte räcker till för den egna befolkningen.

Peter Santesson skriver i Dagens samhälle ” Corona drar ned byxorna på jobbfiaskot.: ”I den nya undersökningen När blir utrikesfödda självförsörjande? från Entreprenörskapsforum används ett mer relevant mått på jobbintegration än det traditionella sysselsättningsmåttet. Redan vid en mycket låg sysselsättningsgrad har en person kunnat kategoriseras som i arbete och felaktigt räknas som jobbintegrerad. Måttet har inte fångat den verkliga frågan, nämligen om man försörjer sig genom eget arbete. I Entreprenörskapsforums undersökning har man därför i stället analyserat hur lång tid det tar för utrikesfödda att bli självförsörjande, definierat som en blygsam nettoinkomst på minst 12 600 kronor i månaden.
En av rapportförfattarna, professor Johan Eklund, sammanfattar resultaten i en lika skrämmande som läsvärd debattartikel. Självförsörjningsgraden bland utrikesfödda från Afrika och Mellanöstern är så låg som 38 respektive 36 procent – bland dem i yrkesverksam ålder är det en minoritet som kan försörja sig själva. Detta under en högkonjunktur som nu tagit slut. Och till och med dessa helt katastrofala siffror torde vara i överkant eftersom de inte tar hänsyn till om inkomsten kommer från lönesubventionerade anställningar.
Även om siffrorna är otäcka så är de i ärlighetens namn inte förvånande. Viljan att diskutera problemen seriöst har varierat, men alla med minsta intresse för frågan måste ha varit medvetna om att badbyxorna inte suttit på när det gäller jobbintegration. Den ekonomiska kraschen post-corona kommer att blotta fiaskot brutalt.”

Vi kan också nu se varför Sverige inte införde en svensk lock-down. Kallsinnigt lät regeringen smittan sprida sig bland somalier och andra invandrargrupper, för att få ner kostnaderna! Sanningen kommer alltid ikapp de som försöker dölja verkligheten.

Franska myndigheters agerande kunde också gälla de svenska:
"
I slutet av mars rapporterade sociala medier om ett brev som läckt ut till media från det franska inrikesministeriet där ansvariga myndigheter instrueras att inte upprätthålla samma hårda karantänregler i de problemtyngda invandrardominerade bostadsområdena som övriga fransmän måste iaktta. Skälet var att man ville undvika upplopp bland migranterna.
I materialet beordras polisen att ingripa endast i fall med ”överfall på människor” eller ”allvarlig egendomsskada” under ramadan. Samtidigt avråds man från att ingripa i ”områden med en hög koncentration människor under ramadan” så som att ”kontrollera en grupp människor som har samlats för att äta efter solnedgången” i strid med karantänsreglerna.
Vidare påpekas att en sådan återhållsamhet är nödvändig för att förhindra att överträdelser mot karantänsreglerna urartar och leder till större våldsamheter.
Direktiven har orsakat upprörda känslor i vissa av de franska polisfacken samtidigt som straffen för att bryta mot karantänsreglerna skärpts. Man pekar på dubbla måttstockar och att regeringen inte talar sanning om att polisen visst går in i vissa områden.
Under de senaste veckorna har flera franska städer drabbats av ett osedvanligt omfattande utbrott av gatuvåld med attacker på polis och räddningstjänst.”

Vad som hände i Frankrike insåg den svenska regeringen att det också kunde hända i de invandrartäta gettoområden i Sverige. Det största skälet till varför Sverige inte valde lockdown var ekonomiska och ett annat starkt skäl, är att man ville slippa mångkulturell touch och de problem som uppstår.
Trots "vinterstorm" har skjutningarna ökat och det enda positiva med Covid-19 är, att importen av narkotika inte
längre är en öppen kanal in!


3 kommentarer:

 1. Svensken älskar sin ledare, ju värre läge desto lojalare folk.
  Vi liknar Ryssarna i det avseendet, under hungersnöden vände de sig till Lillefar för tröst och ledning.
  Svensken omfamnar Lövet.
  Någon logik finns inte för detta beteende, ju mer regeringen förstör desto hängivnare blir folket i sin dyrkan.
  Jag tror vi måste komma lika djupt i vanstyret som Sovjet en gång gjorde innan rena överlevnadsinstinkten får oss att svika S.
  Med tillgång till stödet från den internationella globalistiska, nyliberala och socialistiska rörelsen kommer S sitta säkert många år till.
  Kärvar läget kommer S endast organisera en kris av något slag för att tvinga in folket i leden igen.
  Vi lider av den Nordeuropeiska lydnadssjukan, med goda ledare är vi oslagbara i välstånd och livskvaliteutveckling, med dåliga rusar vi lojalt mot vår undergång.
  Och nuvarande styre måste vara det sämsta vi haft i landets historia.

  SvaraRadera

 2. Kan vi lita på opinions undersökningarna? Kan vi lita på valresultaten ,, förra valet hände något som var konstigt där sd blev förlorare ,,, näää jag litar inte på valmyndigheten

  Att folk i sverige är okunniga om vad som pågår skriver jag under på ,, omöjligt att få folk att förstå ,, folk har kommit så långt att man fått ur knytnäven ur fickan o är förbannade på invandringen o invandrarna ,, men vilka som styrt sverige o våra politiker till fördärvet har folk ingen aning om

  Samma med den ekonomiska katastrofen som kommer ,,, det kommer att skyllas på viruset , att vårt pengasystem genom skuldmättnad är dömt att falla förstår inte folk ,,, folk står som frågetecken när man tar upp detta ,,, högutbildade människor förstår ingenting

  Om viruset är skapat o utsläppt förvånar inte mej det minsta ,, ett bra sett att kamoflera det kollapsade pengasystemet

  Vi är så illa ute o folk förstår inte det , om jag säger att man ska köpa konserver till folk så hånler dom ,, där är nivån på svensken

  SvaraRadera
 3. "Viruset är skapat och utsläppt" råder det väl ingen tvekan om. Dock kan man diskutera vem eller vilka som står bakom och varför. Antingen för att minska jordens befolkning och då gföreträdesvis blan dom vita, eller att snabbare införa Globalismen/kommunisten, eller kanhända för att kracha penning systemet som vi känner det. Klart är att de allra superrikaste kommer att skydda sina tillgångar i alla hänseenden.

  SvaraRadera