lördag 2 maj 2020

Vad skönt att slippa vänsters pladder på 1:a maj!

Vänsterns 1:a maj firande genomfördes på nätet och att man hängde upp banderoller längs husväggarna.

De senaste åren har tågen krympt rejält och de som firar 1:a
maj värst och entusiastiskt är V/kommunisterna. Foliehatten tyckte det var skönt att slippa se de falska Löfven och Sjöstedt och deras pladder i SVT, om HBTQ, feminism, öppna gränser, fattigdom, klassamhället och klimatpolitik.
 
En fattigdom och ett klassamhälle som de själva skapat. För alla är det inte så enkelt att inse, att deras politiska strategi är, öppna gränser. Varje år kommer mer än hundratusen lågutbildade från tredje världen som får leva på bidrag som gör, att de automatiskt hamnar i en permanent underklass i Sverige. Sedan gnäller vänstern över, att det blir mer och mer orättvist. Den enda lösningen är att erbjuda permanent höga bidrag, eftersom de inte är gångbara på arbetsmarknaden. Vänstern har i stort sett kapitulerat när det kommer till den ekonomiska politiken. I den mån de pratar om ekonomisk politik är det symboliska bidragshöjningar eller som Kamrat Sjöstedt gjorde igår, att kapitalägare skall bidra med ännu mer.
Med importerad mångkultur får vänstern en plattform att vara ombud för. Utan mångkulturen skull vänstern varit helt uträknad. Invandrarna är till sist bara en bricka i spelet för socialisterna, att kunna fortsätta yra om trötta frågor från början av 1900-talet. Utan den massiva invandringen hade Sveriges fattigdom/ klassklyftor varit ett minimalt problem. Vänstern skapar ett artificiellt problem som gör dem relevanta och de är beredda att offra hela landet för det. Nu kämpar de sig kvar till priset av ett sargat land. Men de tycker fortfarande att det priset är värt resultatet – "makt." Kanske kommer några av dem att ha insikten,  att de bara har ”pissat i byxan” med införandet av detta importerade trasproletariat. Deras maktambition har förvärrat situationen, också för dem själva. Allt blir så mycket värre både för dem och landet med dessa fripassagerare som har ytterst få möjligheter att bli självförsörjande.
Undrar hur de olika
invandrargrupperna, kommer uppleva, att de inte kan åka "hem" på semestern i dessa Covid-19 tider. Kommer detta utlösa en frivillig ”Exodus” från Sverige när väl reserestriktionerna hävs?
Det farliga för Sveriges framtid är att vänstern skapar en stor klass människor som endast bryr sig om en politisk fråga - rätten att bevara höga bidrag mot noll motprestation. Invandrarna är inte några ansvarstagande medborgare som är intresserade av många olika politiska frågor, utan personer som knappt kan svenska och som endast röstar av själviskt egen intresse. Dessa väljare bryr sig noll om hur det går för Sverige som land eller tänker någonting på hur man kan utveckla och förbättra Sverige. Detta är en väldigt destruktiv utveckling, för det tyder på, att Sverige kan gå samma väg som vilken afrikansk bananrepublik som helst, där man har oinsatta väljare som enbart röstar efter strikt egen intresse och det leder till att länderna gradvis blir fattigare och fattigare.
Löfvens tal på första maj var inte under röda flaggor, utan under svenska flaggor. Kappvändningen göras med Covid-19 som ursäkt.

Till något helt annat. Till frukost idag lyssnade Foliehatten på TT nyheterna. Han fick höra att det dött 65000 amerikaner i Covid-19. Vilken hög siffra tänker nog de flesta. Undrar hur många som funderar på, att det bor 325 miljoner amerikaner i USA och 10,5 miljoner svenskar i Sverige. Går vi ner på per capita,
är det betydligt fler i Sverige som har dött, än i USA.
Igår släppte Sydkorea en rapport, där de spekulerar/utvärderar i, hur snabbt länder återhämtar sig från Covid-19. Det var inte svårt att gissa att Sverige låg sist!
De räknar med att först i oktober kan alla restriktioner hävas! Det är ett strålande betyg till både Anders Tegnell och Stefan Löfven!


1 kommentar:

  1. "Vad skönt att slippa vänsters pladder på 1:a maj!"
    Jag frågade min far 1960, jag då 15 år) varför sossarna demonstrerade mot sig själva på 1a maj?
    - Säg det svarade han..
    Har fortfarande undrat varför, sen dess....

    SvaraRadera