fredag 22 maj 2020

Vänsterns "gullegris" Fatemeh Khavaris avslöjades med att missbruka PUT-kort och pass!

Foliehatten lyfter på ”hatten” för tidskriften Kvartal som avslöjade att den kända afghan(från Iran) aktivisten Fatemeh Khavaris PUT-kort och pass oväntat dök upp i Turkiet, hos en annan kvinna. Foliehatten lyfter också på ”hatten” för de turkiska passmyndigheternas agerande.

Fat
emeh var anhörighetsinvandrad från Iran p.g.a. sin bror. Hon har aldrig flytt, men fått flyktingstatus ändå av MV, genom brodern. Skrämmande att denna afghansk/iranska kvinna kan räknas som flykting. Hon kan åka på semester till hemlandet och troligen vara delaktig i människosmuggling! Lögner och bedrägligheter kantar hennes väg. Läromästarna i vänsterklubben applåderar.

Kvartal: ”I januari stoppade turkisk polis en afghansk kvinna som försökte flyga från Istanbul till Barcelona. Som resehandlingar hade hon uppehållstillståndskort och pass, som bägge tillhör en känd svensk asylaktivist. Polisen varnar nu för ett ökande missbruk av svenska uppehållstillståndskort, där myndigheterna står handfallna och brottslingar kommer undan utan påföljder. Kvartal har kartlagt de asylsökandes väg till Sverige i en tid då Europas gränser är allt annat än öppna.”
Det intressanta är att Facebook har plockat bort länken till Kvartal i ett inlägg.

Detta avslöjande är ett praktexempel hur fusket går till när aktivistmigranterna åker hem och "lånar" ut sina ID-handlingar. Det går att lägga karbonkopia på alla uppdiktade historier. Först söker de asyl i Sverige. Demonstrerar, gapar och skriker om att Sverige är rasistiskt. Kräver bidrag och gratis boenden och livslånga bidragsförsörjningar, men framför allt många många begår grova våldsbrott, men döms sällan till utvisning. När de sedan fått PUT och svenska pass, så får dem extra bidrag(prejudicerande dom), för att åka på semester till det land de påstått sig flytt ifrån. Där säljer/lånar de sina svenska pass som de sedan påstår är stulet efter ett tag, så att låntagaren kan ta sig till Sverige. De ansöker och får nya pass och tappar det igen, utan större problem. Detta är vänsterns politik.

Semestra i hemländer, har pågått så länge det funnits asylinvandring. Att det fortgår och ökar kan tillskrivas okunniga, naiva och totalt korkade politiker. Hade varit enkelt att kväva i sin linda med bra kontroller på flygplatser.
Kvartal: "Det absolut bästa och mest effektiva sättet att stävja missbruket, skulle vara att placera gränskontrollsambandsmän på de stora högriskflygplatserna."
Några länder har tom infört att åker dem på semester till det land du flytt ifrån, är du inte välkommen tillbaka.

Nu rullas en intressant och synnerligen märklig historia upp. Kvartal gör en intervju med Fatima och hon försöker givetvis mörka och ”ljuga” om denna fatala historia.
”Du som själv ”flytt” hit från Iran samt menar att det vore hemskt att utvisa unga afghaner dit… ”
Hon bestulen när hon ”åkte tillbaka” till Iran. Om hon nu åkte tillbaka - hur legitima är hennes asylskäl egentligen?
Kvartal skriver: ”Fatemeh Khavari bekräftar det inträffade för Kvartal och säger att hon under december och januari var på besök(sem.) i sitt forna hemland Iran, och att hon då blev bestulen på sin väska.
Varken passet eller PUT-kortet var spärrat när kvinnan stoppades på flygplatsen i Istanbul.
Iransk polis uppger att handlingarna hamnat hos en människosmugglare som sålt dem vidare till kvinnan som stoppades på flygplatsen. Hur vet polisen detta? Turkiska myndigheter ska sedan ha skickat handlingarna till iranska myndigheter. Hur kunde turkiska myndigheter känna till att ett svenskt PUT-kort och svenskt pass skulle skickas till just Iran, kan Fatemeh inte förklara, dessutom fick hon tillbaka sina handlingar snabbt.
Fatemeh: ”Jag vet faktiskt inte hur det funkar. Jag har ingen aning. När polisen i Iran sa till mig att de hade mina id-handlingar, så blev jag själv väldigt, väldigt förvånad!”
Fatemeh Khawari använde sedan själv handlingarna för att resa tillbaka till Sverige. Av den iranska polisen ska hon inte ha fått någon dokumentation i samband med polisanmälan.
Sanningen är nog, att turkarna skickat tillbaka kvinnan med Fatemeth ”lånade” handlingar och hon sedan lämnat tillbaka handlingarna till Fatemeth!

En annan ”pikant” detalj.
Hon åker på semester i 2 månader till Iran som hon lämnat och fått flyktingstatus i Sverige. Det säger också enormt mycket om handläggningen på MV och hur totalt vårdslöst de hanterar flyktingfrågan, när hon kom hit som anhöriginvandrare.
Hon är inte i närheten av av vara flykting.

I SRs Studio Ett, uttalade sig en polis för någon vecka sedan, angående resande och flyktingar, att ”hen” oroade sig för ett eskalerande våld i sommar. Detta på grund av att Covid-19 gör det omöjligt för invandrare att resa hem på semester. Dessa ungdomar kommer nu istället att driva runt på våra gator och torg på kvälls- och nattetid och hitta på skit! Här i Skåne har det redan börjat med många bränder i förskola och skolor.
Polisens uttalande är verkligen intressant, eftersom de erkänner att våldet främst kommer från och beror på invandringen, i annat fall så borde även svenska ungdomars hinder(Covid-19) till semesterresor till Spanien och Grekland m.m. även nämnts som en tänkbar orsak till ökat våld och kriminalitet! Det var uteslutande invandrarungdomarnas inställda semesterresor ( till länderna som deras föräldrar flytt ifrån för sina liv) som påstods kunna komma att leda till en ökad kriminalitet!

Kommer detta avslöjande påverka asylpolitiken och blir det några rättsliga påföljder för
Fatemeh Khavari? Knappast, hon är vänsterns ”gullegris” och då vågar inte polisen göra något! Enligt uppgift är hon polisanmäld för missbruk och bedrägeri med PUT-kort och pass. Skall bli intressant att se, hur polisen skall ”knäcka” denna nöt, utan att skämmas!
Foliehatten tycker det skulle vara mycket intressant att få kännedom om, hur Kvartal kommit denna historia på spåren. Förmodligen är det någon som ”läckt” anonymt! Kanske en polis!

2 kommentarer:

 1. Du skriver om hur inkompetenta våra myndigheter är som inte klarar av att stoppa fusk och bedrägeri.
  Jag vet att det är svårt att ta till sig att det inte är inkompetens utan att Sveriges hela etablissemang understödjer och skyddar de fuskande och bedragande, Sveriges etablissemang bekämpar på alla tänkbara sätt Sveriges infödda befolkning.
  Något som går emot ens fattningsförmåga är att vi i demokratisk ordning valt att styras av folkförrädare, det är alltför absurt för att ta in, men lika fullt sant.
  Döm inte vårt etablissemang efter vad det säger eller lovar utan efter vad de faktiskt gör, sanningen är brutal och smärtsam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enligt FN%:s konventioner upphör flyktingstatusen för Khawari mfl miom hennes/deras handlande, mig veterligen.
   Inget åka hem.
   No, No!
   Och vem i hälleflundra har ALLA politruker hoppat i säng med, sen J gick på H2O???

   Se det så här...
   Vem slängde ut vad från templet och dog för det???
   Vem hatar vem för det???
   Det blir lite spännande här iaf..
   $pel pjäserna är på plats, i min bok... Vad händer på Väst(BANKEN) nu???
   Ända landet med "gummigränser" enligt FN som agerar??


   Mvh Per

   Radera