söndag 17 maj 2020

Stefan Löfven gör det igen – ett kort tal och sedan flyr han!

I en kort videoinspelning i Expressen skriver de att Löfven pressas om Covid-19 av utländska journalister. Löfven blev inte pressad av några journalister, för att Löfven inte kan/vill svara på oförutsedda frågor, utan han försvann direkt efter det korta talet.
Han står där i sin fina kostym, skjorta och slips och läser innantill eller med en textmaskin framför sig. Löfvens tal var patetiskt och han förnekar att Sverige hade som strategi ”flockimmunitet.”
Löfven: "Dödsfallen i Sverige har främst skett på äldreboenden och bland äldre. Det har inget att göra med människorna ute på gatorna.”
Löfven och regeringen har nu under flera månader offrat gamla människors liv och de har under många år prioriterar invandrare och kriminella. Löfven är en
skamlös och kall person som offrar de gamla och sjuka som har byggt upp Sverige. Tydligen har Löfven glömt, att många av de äldre och sjuka som har avlidit och kommer avlida, är de som har röstat på hans parti.

I Hong Kong bär 97% av befolkningen mask. 4 döda.
I Sverige bär 97% av
befolkningen inte” mask. Vi har snart 4000 döda och det fortsätter att öka. Vad är det som är så svårt att förstå?
 
I Sverige offras nu många människoliv i Covid -19, inga beredskapslager, försämrad äldrevård och sjukvård där de gamla inte har fått vård eller kommer få vård om de får Covid-19. Den nedmonterade vården kan du mestadels tacka 8 år av Alliansstyre för som sedan sossarna fortsatte med! I Stockholm har borgare styrt i över 14 år.
 
Sossarna har gått ifrån att vara ett arbetarparti, till att anamma KGBs, gamla subversiva krigsföring. Nu är inte basen arbetare, utan subversiva element. Med andra ord, muslimer, invandrare och feminister. Målet är att rasera Sverige och bilda en global socialiststat inom EU.

Foliehatten undrar om inte sossarna denna gång, har skitit i det blå skåpet. Resandet är en av grundbultarna till masspsykosen i Sverige. Vänta ett tag och låt smärtan verka, för hur hjärntvättad en människa än är, så fungerar alltid smärta. När våra grannar inom kort kommer få resa och svenskar inte är välkomna, då gör det ont. Räkna med en skitstorm utav gigantiska proportioner emot sossarna, innan detta är klart.
 
Det börjar osa katt med de höga dödstalen som förstås kan kopplas till den svenska strategin eller snarare icke-strategin. Den förstör Sverigebilden, vilket är känsligt. Foliehatten tror att klockan ringer snart för både Tegnell och Stefan Löfvén. Kanske kommer en misstroendeförklaring i riksdagen eller att Löfvén avgår på grund av trötthet.
 
Löfven är glad så länge allt ljus riktas mot Tegnell och FHM. Löfven vet att orsaken till att vården går på knäna är den misslyckade invandringspolitiken och "mitt Europa bygger inga murar. " Vården gick på knäna långt före Covid-19, med cancerpatienter som dog i väntan på vård. 

Varför ställer vi inte Stefan Löfven till svars för dödstalen i Sverige? Varför demonstreras det inte utanför Rosenbad istället för mot FHM? Hur kan vi svenskar acceptera att Stefan Löfven struntar i att ta ansvar i den här krisen? Det är en skam.
 

1 kommentar:

  1. Underlig presskonferens!!?? Expressen skyddar sin Löfven genom sin rubriksättning och släppte ut honom
    snabbt märkligt!!!(Tänk om det varit Jimmy Åkesson .....villka krigsrubriker det hade varit!!

    SvaraRadera