måndag 25 maj 2020

Vill vänstern förvandla Sverige till ett muslimskt land?

I den senaste op-mätningen som presenterades idag stiger KD kraftigt. Var KD står politiskt är däremot ganska oklart, man har inte bestämt sig på vilken sida i den nya migrationspolitiken man skall ställa sig och på Kristi Himmelfärsdag hyllar Ebba Islam i ett twitter!
Ebba Busch (@BuschEbba): "Den här helgen firar jag Kristi Himmelsfärd. Nu när allt är upp och ner känns det extra viktigt att hålla fast vid sånt som är beständigt. Högtider skänker tröst, trygghet och gemenskap, även om vi inte samlas som vanligt. Önskar eid mubarak till alla där ute som firar."

Vem glömmer partiledardebatten 2018? Några förflugna men sanna ord från Åkesson i debatt med Lööf ställde KD vid skampålen inför 3-4 miljoner svenskar. Efteråt ansåg sig SVT, tvingade att be om ursäkt för Åkessons ord å invandrarnas vägnar.
Ungefär så här sa Åkesson: "Dom (muslimer mest eftersom där finns flest arbetslösa) vill eller kan inte bli svenskar eftersom de inte har stark motivation nog att integrera sig i samhället."
Detta uttalande var för SVT viktigare att sätta stor rubrik på, istället för att föra in debatten på hur man kan lösa detta gigantiska samhällsproblem, att det inte går integrera muslimer. Sedan är det känt numera - har blivit ett tydligt fakta - att S och V tonar ned samhällsproblemen för att smidigare kunna suga åt sig den växande muslimska potentialen vid valurnorna.
 
Varför hörs inte svenska folket? Därför att de är nedtystade av MSM. Ingen av Bonniers tidningar vill uppmärksamma islamiseringen som breder ut sig i förorterna, eftersom de då skulle erkänna att de hade fel i grunden och från början. De fåtaliga andra tidningarna som inte ägs av Bonnier har aldrig vågat för rädsla av ”brunsmetning” från den auktoritära övermakten. I vilken i högsta grad Public Service ingår. Det är det värsta av allt, eftersom svenskarna äger och försörjer kolossen på Gärdet.
 
Bärandet av ”hajib” har redan skapat motsättningar i det svenska samhället. Skurup förbjöd skolelever att bära den och rektorn avgick. För vänstern, MSM är det en självklarhet i dagens Sverige, media publicerar artiklar med muslimska kvinnor som är stolta över slöjan m.m. Många i vänstern tycker det är fint "de ska såklart få ha sitt, är du rasist eller?" Vänsterpolitiker ”kröker” redan rygg när de tillåter böneutrop och separata badtider för muslimska män och kvinnor.

Islam är mycket mer än så! Den är mycket politisk och de förespråkar/uppmanar bland annat till:
Pedofili och barnäktenskap.
Avrättning av homosexuella, vanligtvis sker det via halshuggning, hängning eller stenkastning.
Djur slaktas med att halspulsådern skärs av. Svin anses vara orena!
Alla icke-muslimer är lägre värda, "otrogna" och förtjänar att straffas med våldtäkt/döden.
Kvinnoförtryck på stenåldersnivå, muslimska män har bland annat alltid rätt att misshandla/mörda sina kvinnor om de säger emot eller nekar sex. Slår en muslim ihjäl sin kvinna, så straffas han inte.
Hederskultur. Om en muslimsk kvinna blir våldtagen så måste hon avrättas direkt för att ta tillbaka familjens heder, vanligtvis via stening. I Sverige flyger de från balkongen om de inte följer familjens påbud.
Alla hundar måste dödas.
Straff till alla som ifrågasätter diktaturen Islam(Iran).
 
En del kommer säkert att hävda, att detta är "radikal islamism", men få förstår att detta är Islam. Islam är verkligen raka motsatsen till allt vad Sverige står för idag - varför ifrågasätter inte fler svenskar Islam? Snarare verkar det som att fler och fler svenskar/företag/media svansar för Islam. Man glömmer helt frågan - vad händer om man är tolerant mot intoleranta. Man blundar och i sömnen mumlar politikern något om Zlatan och pizza samtidigt som vänstermedia pratar feminism och Paolo Roberto. Få förstår vad Islam är och står för och medelSvensson skiter i det rådande läget, så länge det inte drabbar honom själv.
 
Hege Storhaugs bok Landsplågan Islam:
”En central linje alla islamkritiska driver, är att det är politisk Islam som är roten till det onda inom Islam. Det är kritikers trygga vagga för att slippa beröra frågan om hela Islam och gruppen muslimer som vid invandring. En västerländsk våg av kritik, där det alltid finns något ursäktande i bakgrunden. Men vad blir Islam om inte politiskt utifrån de regler som man ska leva efter som muslim? Hur ska man någonsin kunna få "bara islam" vid muslimsk massinvandring och inte hela kedjan av ideologi och koranens syn och ord? Ett annat problem är att plocka in människorna baserat på att de är muslimer som första identitetsmarkör, och förstärka det genom att rätta sig efter vad de vill ha efter Islams regler, som blir en "svaghet" i mötet och relationen. Till skillnad från arbetskraftsinvandring där någon inte nödvändigtvis kommer under "muslim" först och främst.”
 
Ett annat problem är att muslimska kvinnor inte har pressen på sig att förändra Islams kvinnosyn, förtrycket och den mänskliga misären som frodas inom Islam. Svenska myndigheter går ofta in och ska rädda barn och kvinnor från det som inte tillräckligt många kvinnor inom Islam motsätter sig. Kampen ska inte vara svenska myndigheters, utan den ska tillhöra kvinnorna inom Islam.
 
Islams inneboende problem är, att den är så fruktansvärd destruktiv, impulsiv och människo/djurfientlig, att den skapar samma strukturer överallt. Det gör att Europa inte är någon särskild bra plats för Islam att blomma i som om det blev bättre med Islam i Europa i stället för i MÖ och Afrika. Här finns också kylan och det kräver ett tekniskt kunnande och förvaltande som inget muslimskt land tycks klara av. Så vad man ska göra när Islam utropas till den nya statsideologin och alla otrogna är döda eller förslavade?
 
Svenskar har blivit skedmatade i lagom stora portioner av media, så länge att det blivit normaltillståndet. Svenska folket har hamnat i en dvala av vaggvisande politiker och media, att man slutat resonera sig fram till saker med en ordentlig process, utan vad som blir är en mening i ord och framlagda mönster som är medvetenheten i dessa frågor. Därför är man beredd att låta gettona/parallellsamhällen vara. Men det finns fler bottnar ändå. Svensken går en inre kamp av att vilja tro gott om alla och samtidigt vara livrädda för invandrarnas våld och allmänna annorlundaskap.
 
Av samma anledning ifrågasätter inte fler eller opponerar sig  mot mångkulturen. Den som gör det, blir brännmärkt som rasist. När det gäller Islam hägrar islamofob stämpeln. Svensken är konform och konfliktundvikande. Vänsterns världssyn är den gällande och den inlemmar sig svensken i. Det blir socialt kostsamt att opponera sig,. Det har ingenting att göra med att svensken inte begriper vad fundamental Islam är för något. Svensken vill inte konfrontera problemen utan vill hellre krypa ner i soffan och titta på Let's Dance. Svensken fortsätter gå till valurnan och röstar på rättvisepartiet S.

En majoritet av den svenska befolkningen röstade i senaste valet för fortsatt invandring. Detta innebär att Sverige kommer bli muslimskt med tiden. Även anti-rasisten och SD-hataren vet, att muslimer föder fler barn än etniska svenskar och att det hittills invandrat in över 100 000 varje år. Svenskorna föder knappt några barn, medans muslimerna förökar sig i rask takt.
Fortsätter vi i samma takt, kommer det bli en muslimsk majoritet i Sverige med en 100% garanti och med en muslimsk majoritet, så tar de över styret i landet med tiden. Majoriteten tar alltid över. Detta måste även den stora majoriteten svenskar som röstade för fler muslimer förstå, det är inte direkt raketforskning vi pratar om.

Då är frågan, vill gemene svensk verkligen ha en muslimsk majoritet? Vill gemene svensk leva i en islamistisk diktatur? Är det gemene svensks dröm att göra Sverige till ett muslimskt kalifat? Om inte, varför röstade man då för det?
 
Den 25 oktober 2019 deltog Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan i den muslimska fredagsbönen i Çamlıcamoskén i Istanbul. Efter bönen tog han mikrofonen och citerade verser ur Koranen som uppmanar till erövring och våld mot ”otrogna” personer som inte är muslimer.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar