onsdag 27 maj 2020

Männens sexköp är på maktens läppar!

Med Paolo Robertos gripande där han avslöjats som sexköpare, händer det mycket just nu. Debatter i media, feministerna har högtids stunder och regeringen vill införa snabbt en ny lag, där sexköp ger fängelse. Paolo utreds för oaktsam våldtäkt och om det finns hallickar så finns det fler som köpt sex.

I fredags greps två män i 30-årsåldern misstänkta för människohandel och grovt koppleri när de var på väg att lämna Sverige för Rumänien. Två misstänkta rumänska hallickar greps på Skavsta flygplats – när de var på väg att lämna landet.
Åklagare Paulina Brandberg: ”De greps på Skavsta när de var på väg att lämna landet.”
Enligt Paulina B, har de två männen misstänks ha tvingat ”ett flertal” kvinnor att sälja sex från slutet av april till förra veckan. Efter att misstankarna om trafficking i den aktuella lägenheten på Östermalm stärkts har sexköpsärendet i sin helhet överlämnats till Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet.


"Hallickarna” som båda är i 30-årsåldern, har agerat öppet på sociala medier där de laddat upp bilder från sin tillvaro i Stockholm". En av de utpekade hittas ganska lätt på Facebook! Tittar man på flödet på FB ser man först en bild på tre män i trappan på Radisson Blu Royal Park. Det är Roberto till vänster med två andra män.
Ett stycke ned har vi en ny bild. Fyra män sitter och dricker vatten i Mall of Scandinavia och en av dem är Roberto.

Går det flyg till Rumänien överhuvudtaget nu? Har vi inte reseförbud över gränsen?r och häpna i SR P1 programmet ring P1, ringde en kvinna in och påstod att det under hela denna Covid-19-tid har kommit och avgått två flyg om dagen mellan Sverige och Rumänien. Är detta sant och hur kan det vara möjligt? Personligen hade Foliehatten i sin enfald inbillat sig att gränserna var stängda under pandemin.

När Ryan air lade av på Skavsta, Nyköping kom WIZZ Air lågprisbolag från Östeuropa in. Enligt uppgift i media har de flugit romer hela Covid-19-tiden in och ut från Rumänien.
Gå in på flight tracker,
så ser ni ett antal plan ovanför Sverige och mer över Europa. Gissar dock att det i princip är business som flygs, inte många semesterfirare.

Går man in på UDs hemsida får man klara besked. Sveriges gränser har inte varit stängda mot EU / Schengen, bara mot övriga världen. Rumänien är fri lejd och har varit.

Foliehatten definition av människohandel? För en prostituerade är det riskfyllt att arbeta ensam, en del väljer ha hjälp, trygghet och beskydd. Man anlitar en beskyddare=hallick? Hallickarna kan vara svin eller så är de schyssta och de ser till att tjejerna mår bra och att kunderna sköter sig När det är tvång, är det människohandel. Rätta honom, om han har fel!

Många prostituerade vill ha rättigheter som alla andra i samhället med allt vad det innebär. /
Fuckförbundet är en förening som grundades våren 2017 av och för sexarbetare i Sverige och svenska sexarbetare utomlands, alltså för alla som arbetar med erotik på ett eller annat sätt.

Vårt fokus är att skapa ett community som fungerar som stöd för sexarbetare i Sverige, samt att öka allmänhetens medvetenhet om sexarbetares kamp för rättigheter och konsekvenserna av Sexköpslagen som drabbar oss. Vi är en gräsrotsorganisation som kämpar för våra rättigheter till självbestämmande, rättvisa, säkerhet och mänskliga rättigheter. För att vi ska kunna förändra våra villkor till det bättre behöver vi alliera oss, visa att vi finns och göra oss hörda.”

Paolo Roberto blev utköpt och utesluten ganska snabbt från ”herrklubben.” En grupp riktiga män som nu ojar sig över Paolos sexköp. Jan Emanuel finns på en bild med herrklubbens ”skäggubbar” tillsammans med bl.a. Roberto!
Fallet har nu lämnats över till Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet.

https://www.instagram.com/p/B6leP3kn4wX/?hl=en

Kvinnan som Paolo Roberto medgett att han köpt sex av befinner sig nu på annan ort.
Kriminalinspektör Simon Häggström bekräftar för DN, att kvinnan befinner sig på annan ort. Det är inte aktuellt för henne att framträda i medierna på det sätt som Paolo Roberto gjort.
Simon Häggström: ”Hon mår så pass dåligt att hon inte orkar prata om detta. Det är förknippat med väldigt mycket skam. Hon uppger att hon säljer sex på grund av omständigheter i livet som inte ger henne några val. Hon säljer sex för att kunna försörja sin familj.”

I Göteborg sprängde polisen också en bordell och här har vi ett helt annat scenario! Den intervjuade rumänska tjejen verkar vara irriterad över att bli "räddad!" Även om hon tycker att polisen betett sig korrekt känner hon inte för att komma tillbaka till Sverige.

”Det är för mycket problem här, för mycket komplikationer för mig, säger hon och frågar hela tiden orolig vad som nu kan komma ske med henne och väninnan.”
Förmodligen kommer hon att arbeta vidare i ett annat land, så hon slipper bli "räddad"


Noteras kan att Rumänien har erhållit åtskilliga miljarder Euro för att hjälpa romerna till en bättre tillvara i Rumänien. Hittills har de inte ”hämtat” ut alla miljarder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar