onsdag 20 maj 2020

Morgan Johansson vill ännu en gång att sexköp utomlands skall ge fängelse!

Den feministiska regeringens passar nu på, när Paolo Roberto har avslöjats som sexköpare och tillsätta en utredning där sexköp skall straffas med fängelse och även de som köper sex utomlands, skall också i efterhand straffas med fängelse. I utredningsdirektiven framgår, att sossarna vill utmönstra böter ur straffskalan. Feministerna anser att sexköpare bidrar till människohandel.
 
Det kan innebära att med straffskalan i princip alltid straffas hårdare för ett sexköp av en vuxen, än för att utnyttja ett barn för sexuell posering och att sexuellt ofreda ett barn (6 kap. 8 § samt 10 § 1 st BrB). Bägge dessa brott har böter i straffskalans nedre hälft. Foliehatten tyckte han hörde ordet inkompetent?
 
Regeringen är precis som en vindflöjel, där feminister och andra i spåren av Paolo avslöjandet, krävt att straffen skall skärpas med fängelse. Någon feminist har gått så långt att hon vill ”hänga” Paolo i ett träd och givetvis lyssnar sossarna på detta.
Vår justitieminister Morgan är som en igel. Förra gången han tog upp detta för några år sedan, röstades förslaget ner om sexköp utomlands, men Morgan ser nu sin chans, att tvätta bort denna fläck från sin sköld och han försöker nu igen, med feministernas tjatter och påverkansvind, en revansch!

Vad skulle konsekvenserna kunna bli om Sverige stiftar lagar som ska gälla i andra länder och andra länder svarar med att göra samma sak? Finns det inte en risk att länder som förbjuder abort börjar kriminalisera abort utomlands
eller om Irans eller Saudiarabiens lagar gällande kvinnors frihet plötsligt skall börja gälla i Sverige?

Det som varken Morgan eller feministerna begriper är de flesta tunga straffrättsvetare (Jareborg, Lernestedt, Träskman, Asp, Ulväng, m.fl.) och internationella organisationer (Amnesty, WHO, UNAIDS, ILO, Anti Slavery Int'l m.fl.) anser inte sexköp borde vara ett brott.

Nu i Covid-19 tider är inte svensken välkommen i Europa, varför inte spinna vidare på detta och att Tegnell förbjuder resor utomlands, med motiveringen att sexköpare kan dra hem ”hemska” sjukdomar!  

Vi får nu hoppas att nu när Morgan och feministerna ändå är i farten, att de tar tag i det för Sverige allvarliga problemet med galanta damer som sparar av sitt socialbidrag för att sedan sexturista i Gambia. Säkert kommer flera ihåg att UD tog hem dessa damer, med minst två SAS-plan!

De enda som kommer att dömas blir de som erkänner och någon tjallar på dem. Staten kommer inte att ha råd att flyga in alla, speciellt inte de från Australien som jobbar på de statligt licensierade bordellerna.

Foliehatten undrar om inte Makten bevakar oss medborgare på nätet. Undrar om skärmdumpar från Facebook kanske räcker för det brottet? Hoppas riktigt många kommer att trolla med polisen och skriva om sina sexköp i utlandet, när de bevisligen var hemma. Skicka in anonyma tips, så det blir en sjuhelvetes storm med tips som leder rakt ner i papperskorgen. Man startar ett evenemang som går ut på att man uttrycker falska upplevelser om att man köpt sex utomlands. Hoppas lagen går igenom så vi kan göra detta!
 
Om man funderar lite på hur Morgan har tänkt sig att det ska fungera i praktiken. Ska han tvinga alla andra länder där det är tillåtet med sexköp, att avkräva legitimation av alla som använder sig av dessa tjänster? Vi som bor i Skåne och har nära till Helsingör, kan se att se att det finns flera bordeller där. För att få fram bevis på vilka svenskar som besökt dessa inrättningar i Helsingör kommer inte vara lätt att genomföra. 

I själva verket är Morgan så "djävla mediekåt" och han försöker plocka poäng hos feminister och andra med åtgärder och förslag som är totalt ogenomförbara. Det är inget annat än röstfiske. Dessutom kan det kanske distrahera en och annan väljare från den skandal lösa skötta pandemin. Härliga prioriteringar av vår så kallade regering med tanke på all skit som sker.
Bra vore om Morgan först gjorde en vitbok om bordellhärvan, där flera ledande sossar, centerpartister och näringslivstoppar var inblandade i denna ytterst osmakliga sexköpshistoria. Finns så mycket att ösa ur när det gäller sossar och missförhållanden.

Att Morgan mest "snackar" ser vi när han skulle jaga Karolin Hakims mördare till världens ände!
2 kommentarer:

 1. Då jag uppvaktade min blivande fru bjöd jag henne på en resa till London där vi delade hotellrum, det blev en del sex under vistelsen där.
  Detta är helt klart att betrakta som sex för pengar eller pengars värde.
  Enligt svensk lagstiftning skall jag nu fängslas och min fru kan begära skadestånd, då vi nu är pensionärer och utan tillgångar kan det hela bli riktigt lönsamt för oss.
  Jag kommer bli fullständigt utblottad och därmed få rätt till existensminimum, vilket överstiger min pension och frun får både skilsmässa och skadestånd samt eget boende betalt av det allmänna. Lysande utsikter! Måtte lagen träda i kraft med det snaraste.

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

  SvaraRadera