fredag 15 maj 2020

Sverige står vid skiljevägen - fler migranter sämre ekonomi - färre migranter bättre ekonomi!

Det är en lögn att svenska politiker generellt inte är ärliga i deras massinvandringsvurmande. Vi har flera partier i riksdagen som öppet erkänner att de är för en kravlös invandring. 

Partier som S, V, MP, C och L, går till val på närmast fri invandring, varje val de deltar i. M under Reinfeldt var öppna med att de hyllade massinvandringen, Reinfeldt höll öppet tal om hur bra invandringen till Sverige var. Backar vi och tittar tillbaka och läser allt Reinfeldt sagt om invandringen, har han aldrig varit kritisk, utan alltid låtit som Annie Lööf. Att folket inbillade sig, att han borde varit invandringskritisk kommer inte från något han någonsin sagt. Reinfeldt förvandlade M till att bli ett fullt ut invandringsliberalt parti som bara såg positivt på invandringen, vilket svenska folket verkade uppskatta. Svenska folkets hat mot SD, gjorde det också helt naturligt för Reinfeldt, att alliera sig MP endast för att stänga ute SD.

Massinvandringspolitikerna lever i total symbios med de svenska väljare som delar deras värderingar och åsikter, de hade inte kunnat genomföra sin politik om det inte fanns många svenska väljare som stöttade denna politik. Hade alla svenskar varit emot massinvandring och röstat på partier som var emot massinvandring hade vi haft en helt annan politik. Titta på länder som Danmark. Skillnaden mellan Danmark och Sverige är att danska väljare under många val röstat fram partier och politiker som velat genomföra en stram invandringspolitik. I Sverige har ännu inte ett invandringskritiskt parti vunnit ett enda val, så det är verkligen inte konstigt, att vi då har en helt annan situation än i Danmark.

Och det är inte bara Danmark, i stora delar av Europa har invandringskritiska partier vunnit många val de senaste decennierna som lett till att de länderna fört en annan politik. Eftersom invandringskritiska partier aldrig vunnit ett enda val i Sverige, har Sverige i decennier haft den mest kravlösa invandringspolitiken i Europa. Val ger helt enkelt konsekvenser i utfall. Stoppas inte trenden att invandringsliberala partier ständigt vinner val i Sverige kommer inte vi heller magiskt att ändra vår politik. Det gäller att politiker och partier som tror helhjärtat att minskad invandring är något positivt, kommer till makten i Sverige.

Folk i andra länder har haft samma val som svenskarna, mellan invandringskritiska partier och partier som hyllar massinvandringen, skillnaden är bara är att andra folk använt deras val till, att rösta fram invandringskritiska partier till makten. Svenskarna har hittills aldrig gjort detta.

Valrörelsen 2014 där Löfven vann makten, hyllade han alla sossar som röstade för massinvandringen och mångkulturen. Till och med mitt under krisen 2015 höll han ett tal om att Europa inte ska bygga murar. Det var endast den praktiska politiken av fri invandring som fick honom att skifta lite. Innan var han för närmast för fri invandring och han fick makten, utan några problem med de extrema åsikterna.

Innan Löfven blev vald till statsminister sa också öppet att ''generös invandring till Sverige ska fortsätta. Efter invandringskrisen 2015 belönade svenska folket Löfven i valet 2018, med att ge honom makten återigen, då sossarna naturligt allierade sig med andra massinvandringspartier som C och L. SD gjorde ett tämligen uselt val på 17 %, vilket visar att en stor majoritet av svenska folket såg invandringen som en icke fråga, trots 2015 års invandringskris.

Än idag har sossarna och deras massinvandringspartier till allierade mer stöd än de partier som vill minska invandringen har i stöd, vilket troligtvis leder till att de invandringsliberala partierna vinner nästa val också, eftersom svenska folket vill att dessa partier styr och folket vill att de fortsätter föra sin skadliga massinvandring år efter år.
 

Cocid-19 har inneburit att det mesta kommit upp på bordet som varit gömt och det visar, att allt i Sverige varit kört i botten, för att spara pengar. Partierna håller som bäst på att förhandla om en ny migrationspolitik och igår kom C med sitt ställningstagande som visar att de nu drar i handbromsen. De har insett att efter Covid-19 kommer ett ekonomiskt stålbad.

Foliehatten är helt övertygad om, att sossarna på Sveavägen 68 sitter och räknar febrilt på alla kostnader efter Covid-19 och de har säkert upptäckt, att det inte finns någon täckning för den stora migrantnotan. Det innebär, att de måste dra rejält i handbromsen när en ny migrationspolitik snart skall spikas.

Expressens ledarredaktion skrev för ett par dagar sedan: "Det finns en kompakt majoritet – både i riksdagen och i opinionen – för en stram migrationspolitik. Efter alla år då MP, men även de borgerliga småpartierna med C i spetsen, har fått diktera villkoren är det dags att låta majoriteten tala."
 
Då kan man förstås fråga sig varför svenska folket ändå envisas med att rösta fram partier som man inte håller med i en så viktig fråga?
 
Vi har nu två situationer som hänt som gett invandringskritiker rätt! 2015 års flykting- och Covid-19 krisen och det enda politiska som skett, är att de invandringspositiva partierna fortsatt har ett enkelt övertag i stöd. Svenska folket är hyfsat nöjda över status quo på alla plan, men allt kan förändras över en natt, om det blir ebb i statens kassa.

Foliehatten ler lite när han siande nästan träffade mitt i prick om ekonomin. På en pressträff igår meddelande Stefan Löfven: "Inget land har oändliga resurser. När väl krisen är över, så har vi enorma behov i vårt samhälle som inte är kopplat till coronakrisen - inte minst att Sverige har en åldrande befolkning."

Återigen delar Löfven ut en "käftsmäll till alla äldre som röstar på sossarna. De äldre som jobbat kanske hela sitt liv och dessutom betalat skatt, är nu ett köttberg som kostar. Varför nämner inte Stefan Löfven alla de 2 miljoner migranter som inte tillfört svenska staten "en" krona, utan är en otrolig kostnad för Sverige!
Stefan Löfven borde skämmas!


1 kommentar:

 1. Finns det något sk invandrarkritisktt parti??
  Svar:Nope.
  Jo, lånade inte staten från AP - fonderna på 90-talet???
  Finns mycket info om detta på nätet, mig veterligen.
  Det kan ju förklara $tatens intresse att bli av med gamlingar...
  Cyniskt?
  Japp!
  Absurt?
  Oh ja!
  Omöjligt?
  Nope.
  Kickar inte staten ut gamla från sina boenden till förmån för-u know Who??

  Mvh Per

  SvaraRadera