torsdag 21 maj 2020

SSU styrs snart av bara islamister!

Skandalerna om SSU Skåne som är ett av de största och viktigaste distrikten i sossarnas plantskola har kommit som spön i backen. 2018 avslöjades det att en de är styrda av en extrem falang. ”Nog är nog – krossa sionismen!”, skanderade SSU:s 1:a maj-tåg i Malmö.
För några dagar sedan avslöjades nästa skandal. Homofobi, sektliknande styre och unga medlemmar som manipulerats att konvertera till Islam. De som larmar om detta i nya dokument är medlemmar inom SSU, Transport och LO.

Den mest utpekade är A**** M**** som lämnade ordförandeskapet i SSU Skåne efter en granskning 2018 men som fortsatte att verka i Helsingborg. Under hans tid som kassör har tiotusentals kronor spenderats tvivelaktigt.
Går man in på FB och Helsingborgsavdelningen och ser bilden, klarnar allt och då är det inte särskilt förvånande, att SSU beskrivs som en sekt med inslag av homofobi.
 
Med sitt agerande visar verkligen vilket skämt hela vänstern har blivit. En rörelse som sålt hela sin själ för att få fler väljare. De är beredda att gå tillbaka flera hundratals år i utvecklingen enbart för att locka väljare att rösta på dem, kan man bli mer förvånad?
Det är en naturlig utveckling inom SSU när sossarnas väljare allt mer består av nya väljargrupper, medan deras tidigare kärnväljare av det skälet har gått över till SD. Samma gäller så klart LO som är en S-organisation som utesluter SD, trots att SD är största partiet bland LO-medlemmarna. Det kommer inte bli mindre av det här i framtiden, utan tvärtom mer. I den anrika plantskolan för landets traditionellt sett största statsbärande parti, där frodas och skyddas invandrare. En andel av dem sitter gissningsvis i riksdagen om några år. Det är inte ens tragikomiskt längre, snarare obehagligt. Det bådar riktigt illa för Sverige om utvecklingen får fortsätta.

Moderpartiet kommer inte officiellt ta avstånd, inte SSU heller, förrän de pressats till det och absolut verkligen måste, det är alldeles för mycket valboskap inblandat. På sin höjd skickar de en intern politruck, för att ta någon i örat. Men det kommer sitta långt inne och vara en läpparnas bekännelse, såklart. Man vill inte stöta sig med någon av de otaliga minoritetsgrupper som kan tänkas bli sura och som är deras valboskap.

Nu tror Foliehatten inte för ett ögonblick att topparna hos S har mycket till övers för dessa muslimerna, inte en chans att de skulle vilja bo grannar med dem. Men Löfven & Co inser, att deras röster är mycket värda. Det positiva i det hela är att det skrivs om problemet i media.

I vänsterns ismer finns slavmoralen (ödmjukhet, välgörenhet och medlidande) och dessa egenskaper kommer alltid att leda till massinvandring och antinationalism. Alla vänsterläror vill nämligen ha ett egalitärt samhälle och alla vänsterläror flörtar även med den debila önskedrömmen om ett stat och klasslöst samhälle.

Vänsterfolk i gemen har ett sinnelag som gör att massinvandring och antinationalism alltid blir resultatet av deras politik. Om vänstern styr blir det till slut dekadens och förödande mångkultur. Det är som en metafysisk lag. Socialister gillar islam och allt vad det innebär. Använd hjärnan - rösta inte vänster.

Skandalerna i SSU och att moderpartiet inte agerar överhuvudtaget, visar att identitetspolitiken härskar totalt i svensk vänster. Socialism är helt utdöende där. Att SSU styrs av islamister som istället ägnar sig åt att få medlemmar att konvertera till Islam visar verkligen vart vi som samhälle är på väg. Inom någon generation är dessa islamister någon miljon större än idag och kommer sätta dagordningen än mer, för partier som S.

Därför ser Foliehatten inget annat än. att svenskar helt måste överge dessa partier (S,V, MP och C)
, de är bortom räddning. Att ett parti som tas över mer och mer av islamister kan vara ett parti för svensk arbetarklass är befängt. S är ett parti för transfereringar från svensk arbetarklass till islamister, inget annat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar