måndag 29 juni 2020

Interpol och SÄPO hittade en 15-åring som åtalas för HMF!

"Riksenheten för säkerhetsmål åtalar en 15-årig pojke vid Linköpings tingsrätt för hets mot folkgrupp. 15-åringen har enligt åtalet skrivit en mängd inlägg med hat och hets mot bland annat judar och vitryssar på olika högerextrema forum på nätet, samt på Youtube. Kommentarerna skrevs under perioden 27 november 2019 till 14 mars 2020. SÄPO har i utredningen tagit hjälp av Interpol i Washington, USA, när man säkrat bevisningen mot 15-åringen."

Vad skriver man när man hetsar mot vitryssar? Kan någon upplysa Foliehatten vad vitryssar gjort som gör att man vill hetsa mot dom?

Kom ihåg att en 15-åring är inte straffmyndig. Kan 15-åringar ens dömas till något annat straff än saft och bulle med någon socialtant idag? Man har hört om 15-åriga knivmördare som dömts till samma straff, fast de var antagligen lite mer åt det solbrända hållet. Syftet är kanske att 15-åringen ska statuera exempel så att alla andra som vill kritisera eller klaga över något ska tänka sig för och tystas. Foliehattens gissning är att någon spanare sett näthatet mot vitryssar och direkt tänkt att det varit en rysk påverkansoperation och sedan satte man igång de stora utredningsresurserna. Om polisen tagit hjälp av Säpo och Interpol undrar man onekligen vad 15-åringens kommentarer faktiskt innehöll. Kan det handla om saker som kunde tolkas som förberedelser till något attentat eller liknande, innan man kommit fram till att det rörde sig om en 15-åring? Att det var en 15-åring har man inte kunnat föreställa sig.

Bra att SÄPO och Interpol ger sig på den riktigt tunga brottsligheten som yttrandefriheten, istället för terrorbrott, mord och andra brott. SÄPO måste nu känna sig stolta, när de jagat en 15-årig grabb som uttryckt förbjudna åsikter - på nätet/Youtube. När staten jagar politiska dissidenter som knappt är könsmogna, med alla till buds stående resurser och man inriktar sig på en viss politisk inriktning, ja då vet man att man lever i en totalitär stat. Hets mot folkgrupp är en pajas-lag som går helt emot yttrandefriheten. Lagen kom till för att skydda det mångkulturella experimentet Sverige sysslar med!

Vilka är brottsoffren? Om Foliehatten skulle kritisera indier, betyder det då, att vi har över 1 miljarder brottsoffer? Varför ska en grupp beståendes av minst flera miljoner människor känna sig som offer för vad en individ har sagt eller påstått? Det är att slå uppåt eller ska en miljard människor känna sig kränkta av det som en person har påstått? HMF är bara ett sätt att tysta folk som i vissa fall har rätt i sin kritik gentemot en religion, grupp eller företeelse.

Om vi gör en jämförelse, Häromdagen skrev Expressen i en ledare som började: ”Varje morgon jag vaknar önskar jag att alla vita var döda.” Men det är naturligtvis inte HMF. Skriver du neger däremot så kommer SÄPO.

Tittar vi i FN:s artikel 19 om mänskliga rättigheter som är antaget av Sveriges Riksdag.
”Var och en har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet att utan ingripande hysa åsikter samt söka, ta emot och sprida information och idéer med hjälp av alla uttrycksmedel och oberoende av gränser.”

3 kommentarer:

 1. Vansinnet i landet det fortskrider..
  Känner mig alltmer uppgiven inför alla dessa vansinnigheter, meningslösheter som man ständigt läser om.
  Finns det verkligen inte mer angelägna ting att pyssla med?
  Betr 15-åringen, vad kan detta oerhörda brott ha kostat oss i pengar?
  Hur många timmar har debiterats kontot "HMF-15-åring"?
  Idiotin är som jag brukar beskriva den, monumental...
  Vart är vi på väg i landet?

  SvaraRadera
 2. Så länge inte kontinentalförskjutningen för sverige närmare "mitt" Finland får man väl härda ut...

  SvaraRadera
 3. Det är ju INTE så att den bleka sorten är i majoritet globalt sätt...
  Har stollarna koll på detta??

  Mvh Per

  SvaraRadera