lördag 6 juni 2020

Tyskarna ger Sverige ”rött” eftersom vi har extrem smittrisk!

Sverige är som enda europeiska land markerat som rött av tyskarna eftersom vi har extrem smittrisk. Andra européer kan nu kan resa in i Tyskland, medan alla svenskar måste sitta i 2 veckors karantän. Även norrmännen skriver om det.”Svensker som reiser til Tyskland, risikerer å bli den eneste folkegruppen i EU som må i coronakarantene.”

Für die Berechnung der 7-Tage-Inzidenz wird das Veröffentlichungsdatum der Fälle verwendet.” Baserat på de senaste 7 dagarna. Tyskarna slagit ihop antalet ny infekterade sammanlagt (inte per dag) under de senaste sju dagarna och räknar ut vad det blir på 100 000 invånare, så att man kan jämföra länder som har olika befolkningsmängd. I Sverige lär siffrorna vara ”ännu” högre än på den tyska grafen, eftersom svenskarna inte får testa sig, när de är sjuka 

Foliehatten är helt övertygad om att Anders Tegnell totalt saknar omvärldskoll! Idag uttalar han sig om att WHOs rekommendationer inte gäller i Sverige eftersom - "I Sverige har vi strategin att är du sjuk så ska du hålla dig hemma!"
Det finns inget land som inte uppmanar folk att stanna hemma när de är sjuka - varför uttrycker han sig då som att våran strategi vore inkompatibel med WHOs rekommendationer om munskydd i offentliga miljöer?


Hela tiden får Tegnell täcka upp för sina tidigare helt felaktiga uttalanden. Det blir bara mer och mer uppenbart, utom för Stefan Löfven, att det globala styrande nätverket är mycket irriterade på att Sverige inte rättar sig in i ledet och upprättar den planerade Orwelliska polisstaten. Var hittar Tegnell den där platån han hela tiden babblar om? Vi är det enda land i Europa där smittspridningen ökar hela tiden. Kommer testandet igång nån gång så kommer siffrorna dessutom upp närmare verkligheten. Allt fler länder kommer att behandla oss på samma sätt som Tyskland gör. Sverige håller på att bli ett gigantiskt Covid-19 fängelse.

Man kan fundera över varför just Sverige är det land som avviker från omvärlden. Att vi i praktiken fungerar som en virusodling pga brist på agerande. Virus skiter fullständigt i genus. Är det något som kan kallas för "hen" så är det faktiskt ett virus.  Kan det vara så att våra politiker är bäst på är att hantera genus- och feministfrågor och annat trams. När sedan verkligheten tittar in så står de där som handlingsförlamade idioter. Det handlar om ursvagt ledarskap. Allt från Estonia, tsunamin i Ostasien, migrations och integrationskatastrofen, försvarets och polisens bantning och fram till dagens Coronakris.

Antalet nysmittade i Sverige ökar nu starkt. Åter är Sverige först! Först med "andra vågen!" Enligt Tegnell och hans sekt är det nu i "andra vågen" som det skall bevisas att den svenska strategin varit den enda rätta och att vi varit det enda land som varit förutseende; vi tog våra dödstal under våren men under "andra vågen" kommer ingen (eller nästan ingen) att dö, för vi har ju "flock-immunitet".
Tegnell måste mysa där han sitter i sin "splendid isolation". Nu kommer några i Sverige bli sjuka, men ingen kommer att dö. Detta medan digerdöden sveper över resten av Europa. Enligt Tegnells teorier! Vi får se hur det går!

Självklart vill Tyskland inte drabbas av Löfvens virussmittade svenskar. Verkar inte finnas en enda svensk nyhetssida som tagit upp detta. Alla kanske är hårt upptagna med att bevaka BLM demonstrationerna.

2 kommentarer:

 1. Vanliga "svensson" tror fortfarande att Sverige är världsbäst pga. Odugliga journalister o PK Sverige

  SvaraRadera
 2. En smittad person smittar andra under inkubationstiden alltså innan den smittade har fått symtom. Så Tegnell uttalande skall vara. Är du sjuk så skall du vara hemma minst två dar innan du blir sjuk.
  Och alla om som har smittan och är smittsamma trots att de inte har symtom, hur skall vi få dom att vara hemma. (30% i Spanien)
  Som alla förstår har Tegnell trasslat in sig i ett resonemang där han påstått att munskydd inte hjälper, och nu kan han inte backa.
  Hallå! - vi vet att munskydd hjälper mot smittspridning, det finns evidens för detta, du kan sluta låssas.

  SvaraRadera