fredag 12 juni 2020

Det är bara en staty som hittills tagits ner i Sverige – Zlatan von Rosengård!

Det finns mycket gammalt i Sverige att rasera och gömma. Vi ska leva i nuet - i det nya Sverige - det mångkulturella paradiset utan varken folk, historia eller kultur. Allt ska avkodas och skrotas.

BLM har dragit fram som Covid-19 i västvärlden och i kölvattnet har många förebilder från USA och UK skapats och Sverige skall absolut, på inga villkor vara sämre. Det har ”poppat” upp ett par trendkänsliga personer i cirkus manegen som ställer krav på deplattforming av Carl von Linné.

Först ut var aktivisten Lovette Jallow: ”Jag vet att Carl von Linné-statyerna i Sverige skakar.” På twitter påstår hon att Carl von Linné är rasbiologins fader och uppmanar till att riva ned hans statyer. Lovette Jallow är född i Gambia, flyttade till Sverige med sin familj när hon var 11 år gammal och har sedan dess profilerat sig som debattör och aktivist – bland annat i samband med ett ingripande av vakter mot en svart kvinna utan biljett i Stockholms tunnelbana 2019. På sin egen hemsida skriver hon följande om sig själv: ”Lovette Jallow är en av samtidens viktigaste röster när det gäller kampen mot rasism, diskriminering och orättvisor i samhället.” Ändå går det bra att vandalisera allmänheten och misshandla vita människor i rasbiologins namn.

Fär någon dag sedan var det dags igen när copycaten s-politikern Mariam Asghari som intog cirkusmanegen. Hon hävdade att svenska skolbarn ska inte behöva lära sig vem Carl von Linné var. De statyer av honom som finns ska tas bort. Det är alltid rätt att ställa krav. Av vilka skäl en iransk-svensk karriärpolitiker ska ha rätt att ha synpunkter på svenska historiska personer kan man reflektera över. Det är bara så obehagligt.

Problemet är att sådana här extremister tenderar svenska media och politik att lyssna noggrant på och eftersom det gäller invandrade personer måste man "lyda" för att inte halshuggas som rasist. Idag slår media och politik fast, att svarta människor är alla andra hudfärgers övermän och alla icke svarta måste knäböja och lyda.

Glöm inte att många känner till att sossarna är de som drivit rasbiologin. Det var av sossarnas rasbiologi som Hitler hämtade inspiration av!

Foliehatten noterar, med viss tillfredsställelse, att den enda staty som raserats i Sverige på senare tid, är den som visar Zlatan von Rosengård, MSM och SVTs ”lilla” gulegris!

1 kommentar:

  1. Nya Sverige - New Sweden
    Delaware
    Joe Biden
    Varför får jag alltid sådana obehagliga tankebanor?

    SvaraRadera