fredag 12 juni 2020

Det ekonomiska slaget om Sverige har börjat!

Moderaterna tänker inte acceptera att liberalvänstern får bestämma, när det kommer till lag och ordning. Fredrik Reinfeldt lämnade politiken valnatten 2014 och sedan dess har M försökt återta rollen som partiet som står på polisens sida. Poliserna skall ständigt bli fler och lagstiftningen skall skärpas. Slående är att den feministiska liberalvänstern bara vill skärpa lagstiftningen, när det kommer till brott som rör sexköp, diskriminering, sexuella trakasserier och brott där vita män är involverade.

All rasism som invandrarna står för mot svenskarna, finns inte på vänsterns agenda. Mikael Damberg fick frågan i riksdagen om vilka åtgärder han tänkte genomföra mot invandrarna som förnedrar unga svenskar på det mest bestialiska sätt och sedan lägger de ut detta på Youtube. Svaret från Damberg väntar nog alla svenskar på fortfarande, om det någonsin kommer!

Om M skulle överge "lag och ordning" får SD återigen mandat på den frågan. M har stor skuld i invandringsfrågan sedan Reinfeldtepoken och fortfarande finns ingen klar linje vad M egentligen vill. De har i alla fall insett att Sverige inte kan ta emot fler invandrare, men frågan om vad som behöver göras med den över miljonen invandrare som inte försörjer sig, ”duckar” M för och de har inga som helst förslag på åtgärder. Det är jättestora pengar det handlar om, vilket danskarna har insett och i veckan utvisade de en grov kriminell som bott i Danmark i 40 år!

För att belysa vilka stora pengar det handlar om, har Konjunkturinstitutet beräknat att statsbidragen till kommunerna fram till 2040 skulle behöva öka med 24 miljarder varje år, för att Kommunallagens krav på en budget i balans och god ekonomisk hushållning ska kunna tillgodoses. Antingen ökar staten statsbidragen med 24 miljarder per år till kommunerna eller så måste samtliga kommuner i genomsnitt höja skatten med 3,18:- per hundralapp. Vi får inte heller glömma vården som Regionerna ha ansvar för. De har exakt samma problem som kommunerna och vårdapparaten har inte byggts ut i samma takt som befolkningsökningen. Dessutom har det kommit mängder av rapporter, att de mest vårdkrävande är invandrarna. Tänk på alla skottskador som kostar jättestora belopp!

Sverige tar emot människor från tredje världen med dålig/utan utbildning och vår arbetsmarknad har inte behov av denna arbetskraft. Faktum är att vi inte ens på 1960-talet hade behov av arbetskraften från Italien och Jugoslavien. De invandrare som kommit i mitten av 1970-talet och senare har vi definitivt inte haft behov av. Vi har ingen låglönesektor som USA och inte heller kan vi agera som Indien, Bangladesh eller Nigeria och låta människor bo i kåkstäder, även om de getton som finns, är trångboddheten stor.

Rapporten ”integration Sverige” avslöjade för vänstern den obehagliga sanningen, att lejonparten av invandrarna aldrig kommer att komma in på arbetsmarknaden. I bästa fall, kanske den andra eller tredje generationen lyckas bättre, men det är tveksamt.
Problemet är att en majoritet av dessa inte har den skolunderbyggnad som behövs. I vissa områden i Sverige, finns det skolor där bara 30% har godkända betyg, för att söka in på gymnasiet. Nu försöker vänstern motverka detta med att ”bussa” in invandrare till bättre skolor och svenska elever kan få flera timmars färdväg till den skola de blivit anvisade till. Foliehatten spår att vi ser en revolution hos svenska föräldrar, när HT börjar om några månader!

Sverige har redan ett problem och det är ett växande problem med etniska svenskar i låglöneyrken - detta är utbildade människor som vi med enkelhet hade kunnat sätta i goda arbeten, men istället öser vi pengar och resurser på invandrare som inte vår arbetsmarknad kan absorbera.

Vi kanske kommer till det, om att bindgalna illitterata invandrare inte ska vara - till absolut ingen nytta - i svenska skolbänkar. De ska vara där de hör hemma, i sina hemländer och bygga sina antirasistiska drömsamhällen i spåren efter BLM, där inga koloniala blickar någonsin mera besvärar dem och där de inte behöver känna frustration över att inhemska människor har ett svårbemästrat socialt, kulturellt och ekonomiskt försprång helt enkelt för att de inhemska är inhemska och till skillnad från invandrare, är organiskt inkodade i den egna nationen socialt, kulturellt, ekonomiskt och genetiskt.

Invandrarförespråkarna i vänstern ska anklagas och ställas till svars för situationen i Sverige. Partier som L och C har gång på gång försökt, att berätta om lägre lägstalöner och att detta skulle få in invandrarna på arbetsmarknaden, är bara ”ett spel för galleriet. ” Att invandrarna skulle ta ett låglönejobb och avstå ett större bidrag som riksdagens utredningstjänst räknat fram flera gånger, tycks inte gå in i huvuden hos L och C. Utbildning av invandrare med dålig skolunderbyggnad är meningslös och ger absolut inget jobb. Vänstern anser att invandrarna skall sitta i skolbänken. Drygt en fjärdedel av de som bor i Rinkeby-Tensta har en svensk högskoleutbildning. Södertörns högskola och Malmö universitet är överfyllda med invandrare. Hur många av dem kommer få ett vettigt jobb? Om alternativet är att stå på McDonalds och tjäna 95 kronor i timmen eller att sälja droger och tjäna 20.000 i veckan för att betala av sina studieskulder, väljer nog många att sälja droger istället.

Vi inte har inte bett om den här utvecklingen som drabbar alla och får samhället på knä. Varför ska vi prata om åtgärder för problem, vi blivit påtvingade av politiker utan konsekvenstänk?

Samhällsomstörtande verksamhet har genomsyrat det mesta av de flesta, oavsett media eller samhällsposition senaste decennierna. Att på fullaste allvar tro, att någon inom ramen för nuvarande system och vänster planhalva skulle börja förfäkta en ärlig problemformulering med lösningsorientering, är ett självbedrägeri av stora mått och steg. Det blir ibland lite som att på avstånd betrakta den drunknande, desperata gripande, efter det ensamma förbiflytande halmstrået.

Kanske kommer vi till stadiet liberalvänster mot nationalister i sinom tid, vilket en del förutspår, för nu är mångkulturen fan inte rolig längre efter BLM. Inte för någon.
Vi har en högt polisbefäl som säger att han förstår deras situation! Polisen som ser "den goda saken" och tittar på passivt, utan att agera när påbud bryts, medan polisen jagar vilsna NMR med blåslampa. Allt för den goda saken! Var och en salig på sin fason, hemma, och bara hemma. Gäster ska inte stanna för länge. Särskilt inte om de börjar ta sig herre fasoner i värdens hus.

Utan tvekan kan Foliehatten säga det rakt ut, att det handlar om att vänstern sysslar med samhällsomstörtande verksamhet. Kommunkriserna beror på den ohållbara tillströmningen av över 2 miljoner migranter som aldrig kommer att få jobb och tillkommande kringkostnader för bland annat bostäder, vård, skola och omsorg.
Tack vare Covid-19 har nu notan för denna vansinniga politik hamnat överst på vänsterns bord. En nota som kommer att svida rejält, när den skall betalas varje år framöver. Skatte kon börjar vara i ”sin” och att påföra fler skatter på svenskarna, är mer eller mindre dödfött. Vänstern har själva försatt sig i denna situation och det skall bli intressant att se, vilka åtgärder de kommer att genomföra. Att hoppas på, att de skall snegla på Danmark och införa deras åtgärder mot invandrarna, finns inte på den svenska vänsterns karta!


Slaget om Sverige
kommer att fortsätta, agenda och färdriktning ligger benhårt fast, tills folket röstar bort dem i ett val. Huvudproblemet är att matchen spelas av två lag vänster/höger med varsin planhalva och var matchdomarens lojaliteter återfinns behöver i sammanhanget knappast ifrågasättas. Det är så in i helvetes dystopiskt svartpillrande, men visst borde medlöparna ställas till svars, för att de förstört Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar