tisdag 16 juni 2020

Ölstinna fotbollskillar(huliganer) slogs på Londons gator för att försvara statyer!

Utan vidare lyfter Foliehatten sin hatt för de ”ölstina” huliganerna i England som tog till gatan under helgen och han nickar instämmande. Churchill hit och Churchill dit, det var knappast den till omfånget whiskdrickande premiärministern under WW2 som var det primära skyddsobjektet för dessa slagskämpar, snarare var det en sund reaktion mot importerat pöbelvälde och ”öfvre” medelklassens blaserade vita barn som i sann freudiansk anda vill mörda sin far och våldta sin mor. Påståendet att de försvarade liberalismen är en stretch och lämnas ad acta. Vilka statyer som eventuellt är problematiska i UK är en fråga som engelsmännen och inga andra äger, att reagera mot bruna kroppar som bildstormar är hedervärt och en förbannad skyldighet för vita män med normal testosteronhalt i kroppen.


Noterbart i fallet England och BLM är hur olika media porträtterat demonstrationerna. Narrativet ligger fast, i ena fallet är det "mestadels fredliga protester", i andra fallet är det "far right." Den bisarra västerländska media, deras ägarstrukturer och betalda lakejer måste nedgöras till siste man, om vi någonsin ska få något som påminner om intellektuellt hederlig diskussion. Så enögt som det är nu, var inte ens de grekiska cykloperna – ”Cyklopmedia.”

Om man lyssnarmedias intervjuer med de här pro-Churchill demonstranterna som brittisk media publicerade, påminner de om "Proud Boys" (ett gäng huliganer som försvarar Donald Trump), EDL (en brittisk pro-israelisk huligan-grupp med tydliga liberala inslag).

Foliehatten såg en bild i onlineupplagan av Spiked på ett nedklottrat monument i London som han inte sett i svensk media. Det såg för jävligt ut. Låt de nedklottrade monumenten i London stå kvar i nedklottrat skick och låt de som klottrat göra rent. Men de har väl flytt fältet med sina färgburkar. Vänstern är bara destruktiv och de vet om det. Låt monumenten stå kvar osanerade. Alla som ser monumenten/statyerna kommer att undra: vad är det för idioter som varit framme.

Det är perfekt när idioterna hålls inom ett ett avgränsat område, som i Chaz, inför öppen kamera. Så att allmänheten får se vilka dårar det rör sig om. Men man skall givetvis spärra av området och låta dom sköta energiförsörjning, sophämtning, reningsverk, sjukvård & liknande helt på egen hand.

S
VT-SR kallar nedsättande dessa fotbollskillar(huliganer) för "självutnämnda patrioter." Det är nästan ruggigt hur snarlikt UK är Sverige, när det handlar om mediekrig och polarisering där vänstern är otroligt högljudd just nu.

Vad är det för fel på BLM? Britterna röstar på partier som öser in människor från tredje världen in i deras land. Sedan lever dessa invandrare under dåliga och fattiga förhållanden. I länder som Sverige skickar vi många
(50%) invandrare till Samhall (vilket är helt stört). I Storbritannien säger nu dessa invandrare nej till exploateringen och säger att de på lika villkor skall ha rätt till goda arbeten och möjligheter. De vill också en ursäkt för den historiska koloniala rasismen som har präglat Storbritannien eller snarare England under nästan hela landets historia.

Britterna har röst på liberala ledare i över hundra år och nu är dags för dem att leva upp till sina så kallade höga liberala ideal. De så kallade huliganerna stödjer uttryckligen Churchills liberalism så de får nu skörda den sådd som de och deras förfäder sått. I slutändan bär du ett ansvar för vad du gör och röstar du på något av de partierna som sitter i det brittiska parlamentet är du högst ansvarig för utvecklingen. Detta gäller även svenskarna. De röstar på sossar, gröna och liberaler och nu dör pensionärer i tusental. Svenskarna kanske skulle ha tänkt på, att du får den politiken du röstar för.
Det samma gäller britterna. Visst, vi kan hävda att rika människor lurar väljarna. Det är sant, men det är inte så att det inte finns alternativa röster.

1 kommentar:

 1. Andra alternativ??
  Till syvende & sist,... hatten, måste man nog sälja sig til $. T@n(mamon) för kommaa i närheten av den sk makten, i min bok...
  Tyvärr så står skattebetalarna för lejonparten av notan, som jag ser det...
  Om kriget skall vinnas måste politrukerna avskiljas från skattemedelen annars rullar det bara på... i tangenten riktning.

  Mvh Per

  SvaraRadera